Problema de copyright
![]() ![]() ![]() |
Problema de copyright
paul_damian |
![]()
|
||
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu cred ca ar fi o problema sa postezi o schita. In definitiv am vazut pe forum puse scheme si poze din manualele tehnice care sunt protejate de copyright. Am impresia ca daca folosesti diverse materiale in scop educational si/sau demonstrativ si nu scoti nici un band de pe urma acestui lucru nu cred ca e problema de copyright. poate un avocat ceva sa ne lamureasca. Andrei...
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
In SUA utilizarile de genul asta se numesc "fair uses". Cred ca si legea din .ro prevede asa ceva.
|
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- -
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Buuuuun! Daca nu sunt si alte pareri contra, atac subiectul urmator:
Poate cineva sa-mi puna la dispozitie desenul de care ziceam mai sus ("un desen in sectiune al capacului de chiulasa, cu supapele si ghidurile de supapa.")? Ah, da, sa nu uit! E vorba de motorul de Dacie "CLT" de 1397 cm3! |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Stai un piculet, tu vrei sectiune a capacului de la culbutori sau vrei sectiune a chiulasei in sinea ei ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
paul_damian |
![]()
|
Dupa cum am spus, ma intereseaza bucata reprezentand supapa, ghid de supapa, garnitura de supapa.
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 08:44 |