Amenda radar, teapa sau legal ?
![]() ![]() ![]() |
Amenda radar, teapa sau legal ?
NicuEne |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 2 May 05 From: Curtea de Arges ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Logan Laureate
2008
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
S-a mai discutat. Mai nou pun radare si in masini neinscriptionate. Unele au insa numare de "MAI". Cu privire la politistul singuratic nu stiu ce sa-ti spun. Dar avea intr-adevar radar pe masina? Ai semnat PV? Cu sau fara obiectii?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate asa fac toti. Si majoritatea (95%) masinilor sunt fara insemne. Practic nu prea ai ce face decat sa platesti amenda. Numai daca e ceva in neregula cu PV-ul poti face o contestatie.
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
- B-xx-XXX
2004 Confort "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
NicuEne |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 2 May 05 From: Curtea de Arges ![]() |
acum am luat-o ...punctele de penalizare se anuleaza peste 6 luni ? (mai am doua luate in ianuarie tot in Prahova )
|
--------------------
dacia
Logan Laureate
2008
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
QUOTE(NicuEne @ 7 Mar 2007, 21:06) acum am luat-o ...punctele de penalizare se anuleaza peste 6 luni ? (mai am doua luate in ianuarie tot in Prahova ) cele doua puncte care le-ai luat in ianuarie...se anuleaza dupa sase luni de la data in care le-ai luat...cele care le-ai luat acum, raman, shi se anuleaza la alte sase luni din ziua in care ai reusit sa le acumulezi ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
- CL 03 FLM
2007 3.2 MPI v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Poate colegul "dadea un telefon" dupa un boschet.
This post has been edited by disaster: 7 Mar 2007, 23:56 |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Tu insinuezi ca colegul este boschetar?
Daca vreau sa pastrez punctele ca fac colectie cum procedez? |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
QUOTE(Sony @ 8 Mar 2007, 00:54) ...le dai spaga...si ii rogi frumos sa nu ti le stearga , or sa te inteleaga ei...ca sunt baieti de treaba off topic:mie mi-au dat 4 puncte si amenda chiar de matrisor...dragii de ai cum sau gandit ei la mine... ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
- CL 03 FLM
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io cred ca erau misogini.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Eu cred ca cineva acolo sus te iubeste.
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
|
Sony |
![]()
|
Baselu?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
mai...ce sa zic???au fost draguti totusi...ca eram in localitate...si depasisem considerabil viteza regulamentara...dupa lege...a doua zii trebuia sa fiu chemata sa predau permisul...insa ...cu ajutorul telefonului mobil, a unui prieten simpatic, shi a bunavointei lor...m-am ales doar cu 4 pct si amneda....insa acum ma doare in bascheti...mi-am cumparat detector de radar
![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
- CL 03 FLM
|
disaster |
![]()
|
Mai, ai mei au fost mai draguti. Dupa 131 km/h in localitate si 10 iepuroi mi-au zis unde e urmatorul radar si mi-au dat si permisu inapoi cu conditia sa nu mi-l ia altcineva.
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
|
Sony |
![]()
|
Io la viteza aia nu-ti luam numai permisul, iti sechestram si masina, pardon liberta.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
disaster |
![]() ![]()
|
Nu era nicio problema ca nu eram cu liberta mea (aia merge doar in regim supersonic, deci nu mai imi fac probleme de radare).
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
|
Sony |
![]()
|
Aaaaa, domnu', zburati prea jos.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
@disaster:
35ron - spaga permis pt. 81Km/h depasiti in localitatee!? unde s-a intamplat treaba asta, aia chiar erau cu foamea in gat daca s-au manjit pt 10euro! atat le-ai oferit tu, sau asta a fost suma "standard" pe care ti-au cerut-o? ca fapt divers, in g-ral pt 51Km depasiti in localitate, spaga e cam 100ron ca sa nu iti suspende permisu. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Nu stiam ca exista tarife la spaga.
Nu am dat niciodata spaga. |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
- MBM
Ambition War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Niciodata nu-i prea tarziu pentru a invata.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
Eu am luat 2 amenzi pt viteza, asta inainte de faza cu punctele. In ambele cazuri eram cu dacia si in ambele cazuri le-am spus ca le platesc amenda da sa imi dea si mie poza cu viteza, sa am ce sa arat la prieteni. Si voi dati iepuroi sa scapati...... asta e motiv de mandrie mai.
![]() |
--------------------
Opel
Astra G
- BT-03-TBF
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 12:08 |