Angajatii la multinationale au cabine de dus, la servici?
![]() ![]() ![]() |
Angajatii la multinationale au cabine de dus, la servici?
ovidiusoft |
![]()
|
||
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|||
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Hmm , ce idee geniala mai intai fac dus cu secretara si dupa mergem in camera de "relaxare"
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
LemonDemon de ce nu scrii o carte ?
Ai putea sa scrii un fel de Harry Potter. This post has been edited by andu911: 11 Mar 2007, 22:57 |
--------------------
-
-
-
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Te oferi sa joci rolul principal?
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Eu acum vre-o 6 ani lucram la o multinationala mare care are biroul intr-un bloc nou.
Care evident avea si bai. Aveam colegi cu activitate de teren, care alergau mult si veneau vara transpirati ca hamalii, care faceau un dus in head-office inainte de a pleca spre casa. Eu radeam de ei, dar uite ca se poate. Anul trecut, o alta multinationala mare a inaugurat in Bucuresti noul sediu. Pe langa birouri au si o incapere transformata in sala de fitness, pt folosinta angajatilor. Sigur ca au dus si tot ce le trebuie. E un birou relativ mic, 30 de oameni max. Si daca tot visati colege la dus, vreau sa va spun ca au astia niste exemplare de mananci gantera in sala aia. |
-------------------- |
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
O utilitate a cabinelor de dus la multinationalele (cu specific office-work) de afara este de a permite angajatilor care au pedalat sau mers pe jos pana la munca sa se reimprospateze inainte de a incepe activitatea.
|
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
BrokenWind |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 12 March 07 ![]() |
Da eu as propune sa aiva si un pat si pe la 13.30.14.00 dupa ora de masa sa tragi o ora de somn , si apoi sa bagi o ora de sala si apoi sa te duci la dus si daca mai ramane timp sa-ti termini treburile incepute de dimineata daca nu e si maine o zi asa ca cine face astea sa ma anunte daca are nevoie de oameni ca ma angajez imediat .
![]() |
--------------------
Dacia
1410
2003
- PH22RNE
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
|
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
andu911 |
![]()
|
ba da, dar eu n-am mertan
|
--------------------
-
-
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai si? Cine nu are mertan nu face dus?
![]() Daca am logan, macar pe maini am voie sa ma spal? ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
lm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 13 July 04 From: Tg-Mures ![]() |
QUOTE(cosmin_m @ 12 Mar 2007, 10:57) O utilitate a cabinelor de dus la multinationalele (cu specific office-work) de afara este de a permite angajatilor care au pedalat sau mers pe jos pana la munca sa se reimprospateze inainte de a incepe activitatea. In primul rand rastel pentru biciclete, si pe urma cabina de dus ! Da n-am inteles carei legatura cu multinationalele ? Precizez ca unde lucrez avem amandoua, si desi vin cu bicicleta la servici nu le folosesc pentru ca nu transpir mai deloc de la pedalat, mai mult de la butonat, iar rastelul e expus intr-un loc nu tocmai fericit. |
--------------------
Ex.Dacia
1100,1310
1971/1991
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@BrokenWind - dar ce-ai zice de cateva restaurante gratuite in firma (ma rog... ansamblul de cladiri), medic, masaj, jocuri, 20% din timpul de lucru (da, ala platit) sa poti sa faci ce te taie capul, inclusiv pictura, daca vrei. Somn permis si incurajat la servici
![]() Vi se pare incredibil/imposibil/pleaca ba de-aici ca minti? Ba se poate. Google. Si mai sunt si altele, e adevarat nu cu oferta atat de cuprinzatoare, dar oricum de inimaginat pentru noi. A, si sa nu credeti ca toti sunt niste excentrici care arunca cu banii. Sunt facute multe calcule si si-au dat seama ca pur si simplu asta trebuie sa faca pentru a-si maximiza profitul. Ceea ce au inteles unii patroni este ca investesti suma X in ceva ce iti aduce X-ul inzecit, inmiit, si probabil in cazul Google, inmilionit ![]() O lectie pe care extrem de putini din patronii (eu le zic bisnitari) din Romanica sau de oriunde o invata si o invata bine este ca cel mai de pret bun pentru companie este angajatul. Dar gata, cine vrea biznis end hasher consalting sa ma caute pe PM ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu as fi vrut cantine la locul de munca, sa scap de facut mancare acasa. Cu dusul mai rezolvam, d-asta am si acasa.
|
--------------------
.
.
.
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am intrebat daca e dus la serviciu sau nu. Din pacate nu aveau. Ar fi fost tare tare util cat timp am renovat baia din apartamentul meu.
Asa ca am fost nevoit sa fac dusul pe la vecini. Era mai misto la serviciu, veneam dis de dimineata sa ma spal ![]() Si la mine e tot profil IT cu A/C. Am intrebat si cu patul. Nu este decat la cabinetul medical. Insa asistenta nu e prea dragutza - deci am amanat si aceasta problema. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Da unde va treziti voi...in parlament?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Am fost o data sa incarc mobila in Turcia langa orasul Bolu.Marfa nu a fost gata si am asteptat de luni dimineata pana joi seara.Fabrica avea cantina restaurant care servea:mic dejun orele 7-8,pranz orele 12-13,cina orele 19-20.La ora 10 un ceai si o ceva de patiserie iar la ora 16 doua fructe diverse.La masa se servea menu pentru cei cu regim fara sare,pentru diabetici si bineinteles menu normal pentru cei care erau perfect sanatosi.Fabrica mai avea cabinet medical si o autosalvare proprie.Pentru fumatori era o sala cu mese pe care se gaseau remy,table,sah si doua tv cu proiecte pe perete pe care rula acelasi program.Afara erau terenuri de:handbal(pe care se juca fotbal),volei,tenis de camp.Cei care erau schimbul doi veneau mai devreme la fabrica si mai bateau mingea pe terenuri iar cei de la schimbul unu dupa orele de program ramaneau sa se joace diverse sporturi minim pana la ora 19 cand mai mancau odata si abia apoi plecau acasa.
Totul era gratuit inclusiv pentru vizitatori!Deci daca postasul venea cu corespondenta putea sa manance fara sa-l intrebe cineva ceva.Mentionez ca ce salarii aveau muncitorii nu stiu dar FETE POSOMORATE nu am vazut. |
--------------------
a
b
c
|
|
radian |
![]()
|
Da o terasa cu bere moca nu aveau? Sau macar cu cafe-internet cu bar gratuit... Cred ca as fi parasit incinta fabricii odata pe an, in concediu...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 13:14 |