Motorul merge neregulat!, Fost : HELP!!!
![]() ![]() ![]() |
Motorul merge neregulat!, Fost : HELP!!!
DomnulK |
![]()
|
||||
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|||||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Singura solutie DIY acceptabila e turnatul unui flacon de solutie de curatat injectoarele in rezervor si turarea motorului. In rest, chestiile cu scosul rampei si curatatul cu seringa nu se merita. Mai bine te duci intr-un service sa-ti faca treaba asta. dai un ban, dar nu risti nimic. Decat sa-ti decalibrezi injectoarele mai bine asa. Asta cu seringa o faci daca ramai in pana pe undeva si chiar nu mai ai alta solutie.
In ce priveste Carburol-ul sau Decarbusolv-ul, se exclud din start, motivul fiind cel spus de Clr. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Am patit - o si eu: exact 29.000 km, manifestarea exact cea descrisa in acest topic: tremurat, rateuri. Cauza : injectoare infundate, mai mult ca sigur de la benzina. Nu stiu daca avea rost sa readuc topicul asta la viata dupa atata timp, dar am primit o informatie si recomandare la service care zic eu ca e de luat in seama:
cei de la service mi - au spus ca probabil le desfund degeaba daca nu schimb si conducta de alimentare cu benzina (care evident este dupa filtrul de benzina): cauza: din cauza materialului prost, conducta se exfoliaza si "zvarle" un fel de aschii care infunda injectoarele (buba generala la DSN dupa un anumit timp). Acesta se pare ar fi si motivul pentru care la Solenza conductele sunt de plastic. Cele de Solenza nu se potrivesc pe DSN, insa mi - au indicat un magazin de unde am cumparat conducte de Cupru. Asa ca daca aveti injectoare care vi se infunda imediat dupa ce le - ati curatat, aveti si acest aspect in vedere. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Hmmm.... Asa am eu... Le-am curatat in service la Cobalcescu si parca tot la fel face... Oricum, are 93.000 si este a firmei! Imi aduc aminte cu drag de clipele cand dadeam fum la TDI-uri simple!
![]() Acum ma face si un Punto de 1.2 ![]() Ma duc sa le curat din nou! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Ai schimbat fisele pana acum? Ca din cate stiu eu cam atat e durata lor de viata. Un mecanic mi - a spus ca daca fisele sunt duse dau simptom de injectoare infundate. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
laque |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 20 December 11 ![]() |
a nu te duci la vulcanizarea de pe colt in aparatori MASTER HYPERION SERVICE ca baietii de acolo iti echilibreaza ca draq rotile si mai ti le si zgarie pe deasupra si daca nu dai spaga data viitoare au ei grija .CRED CA SANT CEI MAI INCOMPETENTI DIN BUCURESTI
|
--------------------
logan
dacia
logan 2005
- b-00-coi
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
Am un set de fise pentru SN,SLZ LGN marca beru daca intereseaza pe careva sunt ca si noi,astept pe PM cine doreste
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 16:05 |