ITP, Trebuie efectuat luna asta
![]() ![]() ![]() |
ITP, Trebuie efectuat luna asta
miki_stan |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 22 December 06 From: Bucuresti, Militari ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Berlina
- B-42-UGX
|
|||
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Incearca la service glucoza, sau cam asa ceva ( e un service mare, in zona tei, autorizat pt a face ITP)
Inginerul responsabil ITP ( nea Serban), e un tip o.k. si nu cred ca o sa ai probleme daca zici ca ai pus-o (masina) cat de cat la punct Inaintea loganului din semnatura, am avut si eu o berlina 1310 din '95 si asta era service-ul la care mergeam in mod curent, atat pt. probleme la masina cat si pt. ITP, iar ceea ce pot spune este faptul ca mecanicii sunt super o.k. - lucreaza bine si nu sunt scumpi (regret ca actualmente nu mai pot merge la service-ul asta, masina e in garantie si trebuie sa merg la service-uri "agreate "dacia, care sunt de c***t) |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Daca nu te descurci acolo,da-mi un pm.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
@BoomPunk:
"acolo", unde? |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 09:45 |