DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ITP, Trebuie efectuat luna asta

miki_stan
post 10 Mar 2007, 22:50
Post #1

Membru

Group: Members
From: Bucuresti, Militari

Sal, am si eu o rugaminte daca se poate : cine imi recomanda si mie un service autorizat RAR sa fac si eu ITP smile.gif am o dacia din 94 si am schimbat multe la ea zic eu biggrin.gif

Schimbat recent: toate tobele, 2 discuri de frana, 4 saboti spate, schimbat ulei motor( nu prea conteaza asta ) un pivot la o roata, garnituri la etriere toate rotile, lonjeroane bune( doar capetele le-am reparat) rulmenti pe fata noi toti 4,

Vreau sa stiu daca am ceva sanse sa trec ITP-ul sau mai repar la ea.Unde gasesc un service autorizat rar care am sanse sa trec ITP-ul biggrin.gif ????

--------------------
Dacia Logan 2005 Berlina - B-42-UGX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Kojak
post 11 Mar 2007, 01:04
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Incearca la service glucoza, sau cam asa ceva ( e un service mare, in zona tei, autorizat pt a face ITP)
Inginerul responsabil ITP ( nea Serban), e un tip o.k. si nu cred ca o sa ai probleme daca zici ca ai pus-o (masina) cat de cat la punct
Inaintea loganului din semnatura, am avut si eu o berlina 1310 din '95 si asta era service-ul la care mergeam in mod curent, atat pt. probleme la masina cat si pt. ITP, iar ceea ce pot spune este faptul ca mecanicii sunt super o.k. - lucreaza bine si nu sunt scumpi (regret ca actualmente nu mai pot merge la service-ul asta, masina e in garantie si trebuie sa merg la service-uri "agreate "dacia, care sunt de c***t)

--------------------
Dacia Logan 2006
+
BoomPunk
post 11 Mar 2007, 01:23
Post #3

Membru fara respect ptr lege si ``organ``!

From: Bucharest

Daca nu te descurci acolo,da-mi un pm.

--------------------
Dacia de calcat Zepter
+
Kojak
post 11 Mar 2007, 01:25
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti

@BoomPunk:
"acolo", unde?

--------------------
Dacia Logan 2006
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th July 2025 - 09:45
Forum Renault