Controversa:patroni/salariati, Ce vrem unii de la altii???
![]() ![]() ![]() |
Controversa:patroni/salariati, Ce vrem unii de la altii???
ovidiusoft |
![]()
|
||
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|||
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Ce bonuri de masa dom'le , mai bine dau o tarie la baieti in momentul oportun si valoreaza mai mult ca Bonuri Valorice
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
deci esti un pic zgircit
![]() ![]() ![]() This post has been edited by apostol_emil: 15 Mar 2007, 17:58 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Pai da , dar inainte sa te faci patron , semnezi o clauza(art.666) in care e stipulat ca sub nici o forma sa arati semne de generozitate
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Daca mai pierzi vremea pe forum s-ar putea sa te concedieze pe tine patronu.
![]() This post has been edited by andu911: 15 Mar 2007, 18:19 |
--------------------
-
-
-
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
te referi la mine sau la lemon
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
la lemon
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Greu domnule , art.52 , conventie intre parti sa nu imi strice cartea de muca.Mai bine o las in birou si cand simnt ca nu mai pot las pe unul mai tanar, mai bine asa nu?
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
andu911 |
![]()
|
De la tarie
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Andule , nu imi place taria , aici nu ai nimerit-o
![]() ![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
andu911 |
![]()
|
Pai ia povesteste-mi cheia succesului tau !
Cum ai ajuns patron de succes ? Pe ce forum intrai ? Cum ai ajuns sa invarti covrig de mertan ? ![]() This post has been edited by andu911: 15 Mar 2007, 18:46 |
--------------------
-
-
-
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Cu toate ca esti ironic , iti povestesc , macar ca idee:
De meserie sunt inginer electronist , si am lucrat foarte mult timp in cercetare. Cum in Romania cercetarea este undeva la genunchiul broastei, a trebuit sa imi caut un job.Astfel am inceput sa lucrez in timpul liber la o firma in domeniul constructiilor. Au trecut 3 ani in ritmul acesta si simnteam ca nu mai fac fata asa ca am avut probleme cu sanatatea.Dupa cateva luni de Bucuresti-Fundeni , am aflat vestea cea mare ca pot sa plec din cercetare cu ordonanta.De asemenea am mai vandut un apartament si un pamant si am inceput sa fac ce am invatat. Desi pare siropos , asa am inceput , acuma nu neg ca au intervenit si relatiile si multe alte lucruri , care s-au dezvoltat pe parcurs. Pe scurt , mult de munca , foarte mult noroc si cel mai important calitatea ![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
andu911 |
![]()
|
Domnu inginer, cum naiba sa scrii simnt in loc de simt...dupa 20 ani de scoala si cercetari.... ? Chestia asta depaseste.
QUOTE(LemonDemon @ 15 Mar 2007, 18:30) QUOTE(LemonDemon @ 15 Mar 2007, 18:55) In alta ordine de idei, ne tot bati la cap cu Mercedesu tau. Acum 2-3 zile citeam pe forum la daewoo. Din intamplare am dat peste un post de-al tau, in care tu te laudai ca ai avut noul Mercedes S klasse, dar nu l-ai tinut ca te omora la buzunar. Postul are data de 20 August 2006. Daca vreti va dau linkul, dar nu stiu daca e voie sa pun link catre alt forum... Dupa care in Octombrie 2006 ai facut topic pe DaciaClub despre S-Klasse. Deci cum naiba mai aveai si ai tu S, cand pe celalalt forum spuneai ca l-ai vandut ... N-am nimic personal cu tine, sau cu fabulatiile tale, dar vad ca acum ne dai si lectii despre ce inseamna sa fii patron, de parca DaciaClub e un loc in care se aduna niste retardati care asculta pe un guru care incepe si fabuleaza despre cat de tare e el si cum se fac banii. In afara de 2-3 useri, restul te-au lasat in pace. Nimeni nu te-a luat peste picior, chiar daca toti sunt constienti ca in mare parte aberezi. Dar acum nu incepe sa ne inveti si cum se numara banii... Cand eram mic si ma duceam pe la tara, incepeam si pacaleam toti copiii de la sat cat de tare sunt eu si cate am acasa la Bucuresti. Nu ne confunda cu niste copii de 5-6 ani... ![]() This post has been edited by andu911: 15 Mar 2007, 19:28 |
--------------------
-
-
-
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Ca sa nu te obosesti prea rau, poftim postul respectiv:
"Scuze ca uitasem de masina din profil ... Am avut un S-classe modelul nou din GER dar nu l-am tinut pentru ca ma omora rau la buzunar Acuma am un Nissan Primera de care sunt foarte mandru 15000000 Si inca ceva ...rog posesorii de masini Daewoo sa intre si la mine pe forum sa dea cat mai multe detalii despre masinile lor , in special cei cu Cielo,Nubira si LEganza ,Matiz, Tico caci Espero GLX din 1996 am avut si eu si am fost foarte multumit de masina" Motivul? simplu , incercam sa fac si eu un forum auto si vroiam sa am cat mai multi user , asa ca pur si simplu am zis ce vroiau sa auda. In alta ordine de idei, daca vrei tu iti zic ca merg pe jos sa fac piciorul frumos, convenabil? This post has been edited by LemonDemon: 15 Mar 2007, 19:37 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
andu911 |
![]()
|
Te faci ca nu intelegi ce-am zis mai sus
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
zfmflorin |
![]()
|
![]() =*=*=*=*=*=*=*=*=*= Group: Members Posts: 294 Joined: 18 January 07 From: BRASOV ![]() |
Hmm... ce vrem unii de la altii?
NU ca regula dar de obicei salariatul doreste un salariu bun (chiar bun), concediu cat de mult si tot felul de facilitati dar daca se poate cu minim de munca din partea lui. Iar ca patron sa aiba cativa oameni in subordine si sa munceasca nu gluma ( cu cat e gramada mai mare cu atat este mai nemultumuit) si bineinteles sa nu ceara prea mult la salariu. Cel mai bine e sa te pui un pic in locul sefului/salariatului si sa vezi un pic prin prisma lui. Atunci poate ai gandii altfel. Dar de cele mai multe ori la mijoc sunt banii si de aici mai toate disputele. |
--------------------
Hyundai
Tucson
Style+ 1.6 T-GDI, E6d AWD 2022
- BV 29 --H ex:
Logan Laureat 1,2 16V mpi E5N-2012-->2022(112.100km) Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->2012(76.100km) |
|
LemonDemon |
![]()
|
1.Cat de tare sunt?
2.Cum se numara banii ? ![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 09:35 |