Contract cu probleme... sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Contract cu probleme... sfaturi
northwood |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
northwood, din Comun Mindra poti obtine o copie a ceferticatului de nastere, nicidecum un act care sa ateste ca madama respectiva se bucura la kilu' de cirnati trandafiri in anu' de gratie 1995.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
kk
Copie de pe sentinta de divort, aia din 1995 Daca imbecilul ala de jurist iti mai cere sa dovedesti "ca nu e casatorita" spune-i asa: "Bai vita incaltata care te-ai regulat cu profii ca sa treci anul, cretin congenital, proba faptului negativ sa o faca ma-ta aia care nu te-a avortat, boule, nu stii ca e probantus diabolicus?" Si incheie cu un vasnic "hai siktir!" |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sentinta de divort e din 1985. Adica de cind era ursu' biciclist si eu eram fan inrait Maricica Puica!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
"probantum diabolicus" - mamaaaaaaaa. :shock:
Adica cum (ca sa spun asa) tongue.gif |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
Adica e o proba imposibil de facut!
E ca si cum ti s-ar cere tie sa faci dovada ca anul trecut NU te-ai scarpinat in fund! Asa ceva nu se face! Sa faca el dovada ca a fost casatorita (fapt pozitiv) nu ca NU a fost casatorita! Incearca la Sectia de Politie de unde e fatuca. Dar iti trebuie SIGUR sentinta de divort |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Ufff...
Doamna "jurist" m-a trimis la Primaria sectorului 6, unde doamna are domiciliul de 20 de ani. Cei de acolo nici nu vor sa auda de asa ceva, m-au trimis la locatia de domiciliu. In alta ordine de idei, nu e vorba de un proces. Ei vor sa se asigure ca peste 5 ani nu apare un nebun care sa atace vanzarea apartamentului, pe motiv ca a fost casatorit cu femeia la data dobandirii lui. Decizia de divort nu poate sa demonstreze in opinia mea (si a juristului) decat ca doamna A DIVORTAT in 1985 de primul ei sot. Nimic nu o impiedica sa se recasatoreasca 3 luni mai tarziu. Pentru numele lui Dumnezeu, exista o autoritate publica in tara asta care sa stie cand, daca, si de cate ori un cetatean roman s-a casatorit? |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
Marty |
![]()
|
Da, Institutul National de Statistica! Acolo ar trebui sa apara asa ceva, nu de alta, da-n steaua ma-sii, daca nu se poate afla lucrul asta eu m-apuc sa proliferez bigamia!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
asarban |
![]()
|
Teoretic Evidenta Informatizata a Populatiei de pe langa MAI
|
|
|
northwood |
![]()
|
Multumesc frumos pentru idei, mai ales lui Andrei. Am sunat la Evidenta Populatiei, nu mai raspunde acum nimeni acolo. O sa incerc din nou maine dimineata.
|
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
|
|
asarban |
![]()
|
TE DUCI NU SUNI!
|
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
northwood, cred ca jurista te pune sa umbli dupa cai verzi pe pereti. Din cate stiu, un contract de vanzare cumparare avand ca obiect un imobil, nu poate fi incheiat decat cu acordul si SEMNATURA ambilor soti. Odata ce pe contract e trecuta numai doamna, e evident ca la ora respectiva nu putea fi casatorita. In plus, am mari indoieli ca cei de la evidenta populatiei iti vor elibera tie o astfel de adeverinta. Cel mult, jurista ar putea face o adresa oficiala prin care sa solicite relatii de la politie dar banuiesc ca nu este suficient "stimulata", de asta iti si pune bete in roate.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu personal propun urmatoare rezolvare:
1. Sentinta de divort din 1985 2. O declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu este casatorita in acest moment (si ca nu s-a mai casatorit - asta optional). 3. (optional) o declaratie de la un tert (notariala) ca stie ca nu este casatorita. Toate astea sunt necesare datorita imbecilului de la banca (jurist???) care trebuia sa ceara o declaratie ca nu este casatorita, holografa la el sau notariala. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
northwood |
![]()
|
Fratilor, a dat Dumnezeu! Am convins-o pe jurista!
M-am dus la ea cu sentinta de divort, cu contractul de rate in care apare numai doamna, cu antecontractul in care doamna declara ca a dobandit apartamentul necasatorita fiind, si a cedat! A mai marait ea ceva ca sa obtin o declaratie de notorietate (doi martori la notariat), dar pana la urma a renuntat si la asta. Ufff... am imbatranit 10 ani zilele astea... |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Vive la Roumanie :vmad:
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Problema rezolvată!
Cazul se clasează! :wink: |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 05:56 |