OZN, Credeti in asa ceva?
![]() ![]() ![]() |
OZN, Credeti in asa ceva?
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
tinand cont ca lumea are cunostinte despre ..cat? 2% din galaxie? nu m-ar mira sa nu fim singuri in univers . Cat priveste partea cu relatarile martorilor care au vazut/filmat/impuscat/autopsiat micile oratanii verzi , cred ca sunt rezultatul imaginatiei bogate ( bolnave) ale omenirii.
Cat priveste ozn-urile autohtone , ma mira si pe mine cum poti face din anumite masini adevarate "omn-uri"-obiecte miscatoare neidentificate . Si aici imi vine in minte cel cu dacia nova care avea fata de bmw seria3 ![]() |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(catalin80 @ 15 Mar 2007, 12:17) Tinand cont ca universul se presupune a fi infinit , la fel si numarul galaxiilor existente eu cred ca nu suntem singurii in univers , dar nu cred in "vizitele" sau "rapirile" provocate de catre " extraterestrii ![]() Unii ( Americanii in special ) sunt in stare de orice pentru faima ![]() Catalin , eu cred ca 2 % este cam mult ... This post has been edited by cosmin_2300: 15 Mar 2007, 11:42 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Eu tin masina in garajul cuiva de ceva ani. Oameni de treaba dealtfel ca nu-mi cer chirie. Recent un ozn cu coarne, cica, dupa relatarea martorilor, care nu a fost oculara ca nu erau de fata,
![]() Ce sa mai zici atunci de ozn-uri... Faptele vorbeste ![]() |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
vorbeam de 2% din galaxia noastra
![]() |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Stiam asta ! Dar tinand cont ca tot ce se "stie" sunt PRESUPUNERI ( temperatura , ca exista apa , ca nu exista , ca aerul este toxic , ca nu are gravitatie , etc ) acel 2 % este cam prea optimist dupa parerea mea ....
![]() ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 15 Mar 2007, 11:54 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Parinte or fi fost niste spiridusi!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
catalin80 |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 15 Mar 2007, 12:52) Stiam asta ! Dar tinand cont ca tot ce se "stie" sunt PRESUPUNERI ( temperatura , ca exista apa , ca nu exista , ca aerul este toxic , ca nu are gravitatie , etc ) acel 2 % este cam prea optimist dupa parerea mea .... ![]() ![]() nu cred ca sunt presupuneri alea ci fapte concrete ( ceea ce zici tu cu apa , "aerul" sunt niste cercetari facute pentru anumite planete, strict pentru planete ). Dar, noi pamantenii cam atat acoperim prin tehnologia pe care o avem 2% din galaxie. Asta insemana concret ca in aia 2% nu exista et, doar daca nu se ascund ca bin laden in subteran. |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
catalin80 |
![]()
|
senzational!!!!!!!!!!!
stenograme , dar nu alea ale psd-ului ci ale interactiunii dintre poporul israelian si civilizatiile extraterestre ....mai cev ca in independence day COMUNICARE TELEPATICA CU EXTRATERESTRII IN TIMPUL FILMARII NAVEI LOR !!! Pe site-ul lui contactatului Adrian Dvir din Israel, la pagina etmedical.com/indexufo.htm veti gasi un videoclip care infatiseaza o observatie OZN inregistrata la data de 02.09.1998. Interesant este faptul ca Adrian Dvir si Haya Levy care sunt in legatura cu entitati alien din alte dimensiuni a reusit sa stabileasca o comunicare telepatica cu entitatile din OZN. Iata relatarea lui Adrian Dvir: Un OZN cu trei lumini colorate a plutit pe cer deasupra noastra timp de 41 de minute. Mai mult de 10 persoane au fost martori la acest eveniment. Mai tarziu am prmit raportari similare despre observatii de OZN-uri din orasele invecinate. Am filmat tot cu camera mea video. Numele meu este Adrian Dvir si din 1994 sunt in contact cu o echipa medicala extraterestra dintr-o dimensiune paralela. In timpul si dupa aparitia OZN-ului noi am primit informatii telepatice de la aliens care fac parte din echipa medicala. In sera zilei de 2.09.1998, Haya Levy, alte persoane si cu mine planificasem sa filmam o sesiune de vindecare la care participau echipa medicala extraterestra. Ne-am adunat in casa lui Tovi Baary si inainte de a incepe sedinta , cineva ne-a chemat afara pentru a vedea trei lumini stranii care pluteau deasupra noastra. Am alergat cu totii in gradina si mi-am luat camera video. In mod evident luminile nu puteau fi puse pe seama unui avion ci erau un OZN. OZN-ul a plutit deasupra noastra pentru o lunga perioada. Statea nemiscat apoi se misca in diferite directii. Desi colaborez de mai multi ani cu aliens, a fost prima data cand am vazut un OZN. Haya Levy privea cu atentie nava. Busc, ne-a spus ca Maya (un alien) transmite ca nava face parte din organizatia lor alien. Alienii Gideon si Shmaya sunt la bord si sunt gata sa se alature noua, (pentru sedinta de vindecare). Dupa ce OZN-ul a plecat, noi am intrat in casa lui Tovi si ne-am pregatit pentru sedinta de vindecare. Tovi a inceput sedinta, ca deobicei, cu o rugaciune. Urmatoarele trei videoclipuri sunt luate de la sedinta de vindecare. I-am cerut lui Haya sa vorbeasca cu Maya. Adrian: Care este scopul navei? Maya: Este o informatie secreta. Adrian: Am primit informatii conform carora este o nava de patrulare. Este adevarat? Maya: Da. Adrian: Cum se face ca noinu te putem vedea pe tine dar putem vedea luminile navei. Maya: Este o nava din dimensiunea voastra. Adrian: Nava face parte din organizatia voastra? Maya: Da. Adrian: Care este marimea navei? Maya: Este o nava mama, care are o suprafata la fel de mare ca a unui apartament (aproximativ 500 m2) Adrian: A aterizat pe pamant? Maya: Nu. Pentru aterizare folosim nave mai mici. Maya: Ce spui despre radar? De ce Fortele Aeriene nu sunt aici? Maya: Folosim echipament special care ne face nava invizibila pentru radarele voastre. Adrian: A fost planificata acesta intalnire OZN? Maya: Nu, ei au venit aici sa-i aduca pe Gideon si Shmaya. nu-i asa ca-l intrece pe creanga? ![]() |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Mda... senzationala poveste
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
OZN-urile exista. De ce credeti ca ne dispar ciorapii si gasim doar cate unul dintr-o pereche, sau mai grav dispar cate mai multi dupa o spalare ?!??!?!
![]() ![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io nu-i mai spal si ii am pe toti.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
QUOTE(Sony @ 15 Mar 2007, 14:43) Io nu-i mai spal Corect! Uite o noua metoda de epilare nazala. ![]() |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 15 Mar 2007, 11:52) Stiam asta ! Dar tinand cont ca tot ce se "stie" sunt PRESUPUNERI ( temperatura , ca exista apa , ca nu exista , ca aerul este toxic , ca nu are gravitatie , etc ) acel 2 % este cam prea optimist dupa parerea mea .... ![]() ![]() Hai sa gindim si altfel: ce reprezinta viata in sensul "sec"? Un lant de reactii chimice, in care reactantii principali sint O2,H2,C. De ce credeti ca in alte conditii n-ar putea avea loc reactii chimice la care reactantii sa fie altii? In alte conditii de presiune, temperatura, culoare.... Cine stie ce elemente chimice or mai fi prin univers? Daca o dam in ideea "antimaterie", musai trebuie sa existe un antiunivers, cu antioxigen..etc..deci, macar un "anti"pamint ar trebui sa existe. Bine, aici s-ar pune problema de contact cu universul nostru, ar avea loc anihilarea. Daca gindim in ideea "conditii similare pamintului, cu viata aproximativ identica", da, e corect sa gindim la oxigen, carbon, a treia planeta de la soare, etc. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
tribunul |
![]()
|
Eu am renuntat sa gandesc, ma tot "bate" cineva la cap, ca "a gandi" a devenit un tic si nu e bine.
Daca pamantul este pt. martieni, cum sunt pestii din acvariu pt. noi, si din cand in cand mai baga plasa printre noi. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Sony |
![]()
|
Bre, tribunule, m-ai pus pe ganduri! Da' io zic ca ar trebui sa ma plateasca aia pt materia prima.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
Extraterestrii o sa-i rapeasca in curand pe cei mai inteligenti, sexy si frumosi dintre noi !!!
Nu-ti fa griji, tu nu esti in pericol. Eu va scriu doar ca sa imi iau ramas bun. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
tribunul |
![]()
|
Va scriu acum dintr-o farfurie zburatoare.
N-au prea avut ce alege. Io si Brad Pitt. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
a grija sa nu te intorci modificat genetic...din tribun sa te faca tribuna
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
tribunul |
![]()
|
Lasa ca stiu eu ca esti invidios...
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(diaconuliviu @ 15 Mar 2007, 10:05) Cu oua Kinder la antena si boxe distosionante, sa se auda manelele bine? Si cu "argintarii" la tobele tare ruginite? si cu papusa in geam? Si cu "orga de lumini" pe la perdelute? Ceva in genul descrierii tale , dar nu asculta neaparat manele ! ![]() QUOTE(argon @ 15 Mar 2007, 10:07) Mai potrivita la tunare de cartier e javra aia de break pe care o detii , ce ar mai merge niste perdelute sau vreo folie cu bule de aer ! ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ma asteptam la mai mult din partea ta, doar cu replica asta ai venit? cat ti-a luat sa o coci? recunoaste, 20 de minute?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(big2003 @ 15 Mar 2007, 19:29) 1. Ceva in genul descrierii tale , dar nu asculta neaparat manele ! ![]() 2. Mai potrivita la tunare de cartier e javra aia de break pe care o detii , ce ar mai merge niste perdelute sau vreo folie cu bule de aer ! 1. Pai atunci partea cu boxele cade. 2. Eu stiam ca are Dacia, a schimbat-o pe ciine? Poate il asmute pe nadragii tai. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Sony |
![]()
|
Cine si-a dat drumul in nadragi?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
argon |
![]()
|
Big, l-au prins niste rokeri..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Sony |
![]()
|
Daca l-a prins rockerul ala cu rochie neagra care miroase a tamaie, chiar ca a pus-o.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
argon |
![]()
|
Popa sex din Micsunesti ?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 00:09 |