[VIDEO] Dacia Logan la Raliul Brasovului
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Dacia Logan la Raliul Brasovului
ovidiusoft |
![]()
|
||
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|||
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(ViperRS @ 12 Mar 2007, 14:10) eu as avea 3 intrebari pentru cine stie, sau a fost la raliu: de ce au fost exclusi sau descalificati 2 sau 3 din piloti dupa cum se vede din clasamentul de la sfarsitul filmuletului? cam ce modificari pot sa aduca la loganuri participantii, si daca aduc anumite modificari sunt incadrati la alta grupa? nu ar trebui sa fie mai rigida masina dupe instalarea rollcage -ului respectiv? Au fost descalificati pt. ca au gresit drumul de legatura intre speciale. Masina este mai rigida dupa ce s-a instalat rollcage-ul, dar acesta nu este sudat ci doar prins in suruburi, si sasiul de asemenea nu este sudat complet ci este exact cum vine din fabrica. Cat despre modificari, ai o poza mai sus si documentele cu modificarile admise pt. a fii acceptat in cupa: http://www.logancup.ro/documente/cupa_daci...ment_tehnic.doc http://www.logancup.ro/documente/fisa_tehn..._logan_cupa.doc http://www.logancup.ro/documente/kit_macadam_inventar.doc This post has been edited by MihaiD: 12 Mar 2007, 22:22 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
valir5gts |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 228 Joined: 14 March 06 ![]() |
m-am gandit si eu ca sunt pietrele de pe marginea drumului,dar ma cam indoiesc.erau pe toata suprafata soselei in curbe,si pe margine nu prea erau pietre.
sa stiti totusi ca in urma mea a trecut un plug si le-a dat la o parte. |
--------------------
renault
super5
1987
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
bai frate dar logan-ul e o masina care SUBVIREAZA la greu......plus de asta slaba prestatia.....sperante ,poate, la ala de 1.6 cu 16 supape.....
argoane : DACIA 1310 RUULZ.......mi-a placut......a fost pe masura...... |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
<dan> |
![]()
|
![]() posesor_renault Group: Members Posts: 122 Joined: 18 June 06 ![]() |
cateva loganuri la plimbare..
|
--------------------
megane ll 1.5dci
toyota auris D-4D
2003/2009
|
|
sandurenault |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 7 March 07 ![]() |
vreti sa vedeti logan 2000cc preparat in franta?intrat pe raliul dunarii dacia, clic pe raliul dun. dac XIX si va apare un logan pe pagina ,cic pe el si ti se face par mac
|
--------------------
renault
scenic
2001
- SB10REN
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 06:09 |