Filmulet care te face sa halucinezi
![]() ![]() ![]() |
Filmulet care te face sa halucinezi
FireChief |
![]()
|
||
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|||
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Aoleu aia cu punctele roz e creepy rau.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
avind in vedere ca am facut rusa
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
n3m0 |
![]()
|
![]() Membru sadic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 February 07 From: Campina ![]() |
QUOTE(apostol_emil @ 12 Mar 2007, 19:40) atentie maxima la cruciulita neagra din cerc....nu va dezlipiti ochii de cruciulita http://www.e-scoala.ro/divertisment/iluzie.html Am fost atent și ca din întâmplare am apăsat butonul STOP al Explorer-ului. Și e vrăjeală... ![]() |
--------------------
Dacia,Toyota Avensis
L
1998/2007
- PH-04-xxx
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Am mai trecut prin experienta asta o data ... dar nu cu un flash, ci pe viu cu un disc spiralat
![]() Explicatia care mi-a fost data si pe care o cred este ca efectul acela halucinant se bazeaza pe oboseala muschilor cristalinului. Cum sistemul de vedere uman este unul bazat pe autofocus, muschii cristalinului incearca sa focalizele dar nu reusesc .. in schimb se adapteaza unei secvente repetitive data de alb-negrul ala in miscare. Secventa de focalizare repetitiva ramane un pic in functiune si dupa ce se muta campul vizual .. de unde apare efectul de pereti miscatori and stuff ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
voi va dati seama ca avem posibilitatea sa facem zoom?
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Mai multe chestii interesante. Ia vedeti.
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Am un coleg ep care l-am pus sa se uite la prostia aia alb negru. Se uita o vreme si pleaca...
- Asa si ... ce trebuia sa se intample? - Pai, sa vezi aiurea peretii... - Ah la naiba, cred ca nu am fost atent sau ceva. =)) |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
valmont |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 22 December 05 ![]() |
QUOTE(C@talin @ 12 Mar 2007, 23:53) Fara efect si la mine. Aia cu punctele roz care se fac verde este "halucinanta" ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 19 FVY Trup si suflet pentru Rapid & Logan!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 15:23 |