Bara zgariata LGN
![]() ![]() ![]() |
Bara zgariata LGN
a4tech01 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
nu am
**
**
|
|||
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
NU da cu polish pe partea neagra. Am inecat eu si sea albeste dup-aia zona aia. Pe partea cu vopsea se ia sigur cu polish.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Aha,ms.Si ptr partea neagra exista vreo solutie?Au ramas un fel de "franjuri" de la zgarieturi.Pot sa-i fac sa dispara,fara sa zgarii mai tare?
|
--------------------
nu am
**
**
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Lasa-le asa, oricum nu cred ca se duc franjurii aia daca dai cu ceva. La fel am si eu si n-au iesit, asta e. Solutii stiam ca exista ceva, nu mai stiu cum se cheama insa. Bafta!
This post has been edited by andrei_2006: 18 Mar 2007, 19:34 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Bandoul de plastic se poate polisha cu rezultate notabile, daca zgarieturile nu sunt foarte adanci. Chiar si in service-urile Dacia se poate executa operatiunea, doar ca e posibil sa ceara autorizatie de reparatie de la politie.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
mda... sunt total impotriva polishului pe bara...am avut o intalnire cu o roaba, care s-a soldat cu zgarierea partii negre a barii... am dat cu polish pentru vopsea si a iesit bandou albit... si nu se mai duce. Deci nu dati cu polish pe bandou!
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Sunt corectoare de vopsea, care se vand la hypermarketuri si mag specializate in forma unor markere. Eu mi-am cumparat cu 8lei din Carrefour.
|
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate incercati cu polish pentru plastic. Pe polishul de vopsea scrie ca nu trebuie aplicat pe suprafete de plastic. Am dat ei eu din greseala cu scratch remover pe plastic, dar s-a spalat cu o carpa bine inmuiata in apa.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
a4tech01 |
![]()
|
exista un polish ptr plastic numit Xerapol;zice ca e pentru zgarieturi pe zonele din plastic acrilic ;exclus policarbonat.
Acuma intrebarea e:bandourile de la Logan din ce fel de plastic sunt,mai exact? This post has been edited by a4tech01: 20 Mar 2007, 10:40 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:02 |