Statiunea Ranca, Impresii, conditii, preturi cazare, etc
![]() ![]() ![]() |
Statiunea Ranca, Impresii, conditii, preturi cazare, etc
Sir Andrew |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|||
Val3ntin0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 8 September 11 From: Ploiesti ![]() |
Ai dreptate Andrew, si eu am stat tot la una langa sosea, nu prea mi-a placut mie ca am lasat masina 1 sfert in banda de mers, dar nu aveam unde altundeva sa o parchez, si nici la o vila mai in interior pe munte nu am vrut, ca am vazut ca sunt cam pustii si inghesuite, in constructie.. pana la urma te decizi la fata locului..
Eu am coborat dinspre Sebes atunci si stiu ca pana in Ranca mai era un hotel mare pe dreapta, cu parcare mare.. dar era full cand am oprit eu sa intreb de cazare.. Acolo as fi stat ![]() |
--------------------
Renault
Clio Expression 2004~1.4 /
Megane 2007~1.6 16v 82kv
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
deci ideal ar fi sa gasesc cazare pe drum? sa ma opresc acolo unde imi place si sa intreb..
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
ideal...
|
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
alexov |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 14 August 13 ![]() |
Am fost o singura data si am promis sa NU revin. Mi-a lasat impresia celui mai mare haos dpdv al organizarii drumurilor (de acces) si al constructiilor. Haos total si galagie ca la balamuc
![]() Pacat ca zona dpdv natural este foarte frumoasa, peisaje de vis.... Vreau sa mai incerc si alte obiective in zona, dar inca sunt la stadiul de informare |
--------------------
Nissan / Peugeot
teren / hatchback
2002 / 2008
- B11XXX
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
vara nu as merge in nici daca ma plateste cineva. In schimb iarna la schi da...
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(alexov @ 15 Aug 2013, 13:34) 1.Mi-a lasat impresia celui mai mare haos dpdv al organizarii drumurilor (de acces) 2.galagie ca la balamuc ![]() 1.unde ai vrut să te duci cu mașina și nu ai putut ![]() 2.eh, eu am prins o liniște deplină , probabil ai avut șansa să nimerești cu niște petrecăreți. Singura problemă pe care o văd eu este lipsa restaurantelor, dacă vrei să mănanci undeva....nu prea ai unde. |
--------------------
------
------
------
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pan' la urma, cum ramane cu semnele de "drum inchis circulatiei" ? Mai sunt valabile, se respecta ? Ma refer la portiunea Ranca - Obarsia Lotrului.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Am fost eu saptamana trecuta, anul trecut si acum doi ani. Mergi cu incredere.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Merci. Intai sa-mi "slefuiesc diamantul"
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 20:29 |