Rateuri Motor, pierdere putere
![]() ![]() ![]() |
Rateuri Motor, pierdere putere
ATI |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 22 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- B-01-YYY
|
|||
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Din ce spui mi se pare ca ar fi o influenta de la pompa de benzina...
This post has been edited by brandy_tdi: 4 Aug 2007, 23:07 |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
ATI |
![]()
|
Daca am rezervorul plin nu face,decit daca e o panta.
Si pe rosu e nasoala treaba...se opreste...cred ca e ceva generat de presiune,... |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- B-01-YYY
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
si eu ma gandesc tot la pomapa de benzina.
vezi ca e un topic al lui klaus foarte elocvent referitor la pompa de benzina. ma gandesc ca ai sita infundata si cand ai benzina multa coloana de lichid face aspiratia mai usoara...iar cand esti "pe uscat " pompa trage cam greu. Daca e asa e normal sa apara in panta cu rezervorul plin dat fiind ca pompa e undeve spre fata iar in panta benzina vine undeva in spatele rezervorului. eu zic sa studiezi cu atentie topicul lui klaus (care are multe poze) si apoi sa demontezi pt curatire pompa. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Face așa în pantă sau în rampă?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
luciank |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 5 April 07 ![]() |
Cam aceeasi problema o am si eu. Initial am banuit calitatea proasta a benzinei de unde am alimentat ultima data si am mai alimentat si din alt loc. Acum astept sa se mai golesca rezervorul sa vad daca mai face. Un link spre postul detaliat al lui klaus referitor la curatarea sitei pompei de benzina se poate ?
|
--------------------
Renault Megane 1
Hatchback
1999 1.6 16V RXE
|
|
ATI |
![]()
|
Am dus-o in service si a ramas acolo.Trebuie dat rezervorul jos ca sa umble la pompa.Acum ma gindesc daca se poate curata doar.Cel de acolo zicea ca toate problemele legate de pompa de benzina s-au rezolvat prin schimbare.Si doar piesa e 350 RON la ei.Oricum astept telefon pentru acordul meu privind o eventuala inlocuire.Testul pe calculator la motor nu a gasit nimic.
Si nu face numai in pante...atunci probabil ca nu mai raminea benzina in partea din fata a rezervorului si pompa are ea ceva.Infundata sau defecta. |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- B-01-YYY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 15:32 |