ce va luati "la pachet" ?, pentru masa de pranz?
![]() ![]() ![]() |
ce va luati "la pachet" ?, pentru masa de pranz?
dispeceru |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pai punete bine cu colegele ,poate iese de o salata
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am bagat astazi la meniu mici a la Kaufland=3.6ROn
![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu lucrez la universitate asa ca ...
Snack attack Gregories Springtime Mc KFC O si pe saptamana comandam de la wuxing. sau salate de acasa la pachet cand am timp sa imi fac, sau shaorma de pe langa ase. ![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Bani ?
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu fac asa.. imi iau o conserva de fasole galbena D'aucy Haricots Beurre de 850 de grame. O jumatate din conserva asta are in jur de 70 calorii.
La conserva adaug si niste masline cu ardei rosu din conserva Fora Party de la MegaImage. Imi iau si o felie de piine de aproximativ 40 grame. Asta are cam 100 de calorii. La prinz maninc jumatate de conserva + felia de piine. Daca mi-e foame mai incolo, maninc si restul conservei. In alte dati imi iau friptura slaba (pui sau vaca fara pielita si grasimi). |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
ce imi pune nevasta la pachet aia halesc... + una bucata sticla mare de cafea...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
deoarece lucrez de la 7 la 15 nu mananc, decat cateodata cate o eugenie si un rom comunist
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Vaaaaaaaaai bei in timpul serviciului??
![]() ![]() Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Deci eu lucrez (normal) de la 8.30 -16.30 dar dimineata mananc acasa ajung la ora 9 la munca si nu se stie la cat plec deci cand am de stat bag o forneata, niste biscuiti, cafea, eujenii, dar ca de obieci mai nimik ca plec pa la 2, 2.30
![]() Salutare, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Chipsuri, biscuiti, napolitane, prajituri, in general tot ce e mai nesanatos si plin de e-uri si conservanti ! Astea sunt stropite din belsug cu cola sau alte racoritoare cu continut bogat de benzoat... Din cand in cand mai am si cate un mar sau banana mai putin toxice...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
[/quote]
QUOTE(Vlad Georgescu @ 14 Mar 2007, 12:08) Eu fac asa.. imi iau o conserva de fasole galbena D'aucy Haricots Beurre de 850 de grame. O jumatate din conserva asta are in jur de 70 calorii. La conserva adaug si niste masline cu ardei rosu din conserva Fora Party de la MegaImage. Imi iau si o felie de piine de aproximativ 40 grame. Asta are cam 100 de calorii. la prinz maninc jumatate de conserva + felia de piine. Daca mi-e foame mai incolo, maninc si restul conservei. In alte dati imi iau friptura slaba (pui sau vaca fara pielita si grasimi). Bre ... mananci ca o femeie ..... ![]() Azi si eu am bagat o portie de mici Kauflanzi ... buniiiii rauuuu ... acum am venit de la ei ![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
de cateva zile am schimbat dieta
am luat lipii de shaorma si am pus inautru felii de rosii, castravete, ardei, bucatele de varza chinezeasca, masline fara samburi, porumb. Am rulat o chestie din asta in folie de plastic si am o alta varianta de salata Eu imi prepar astea dimineata, in timp ce mananc. Bine ca incep munca destul de tarziu, ajung la servici in jur de ora 10:15. ![]() This post has been edited by Diac: 14 Mar 2007, 13:53 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am la dispozitie un frigider mare si gol...
O data la doua saptamani bag un sellgros si aduc mezeluri, legume, etc, plus caserole imense cu mancare home made, incalzite ulterior la microunde. Masa de pranz imi ia o ora, o ora si un sfert asa ![]() This post has been edited by altisone: 14 Mar 2007, 14:06 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.803 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
banane,biscuiti cu ciocolata(aia de la LU sunt super buni) plus sandvis-uri de la fata, si cutii mici de branza cu smantana, sunt cat de cat sanatoase si ma descurc usor cu ele, uneori mai facem comanda la chinezi, au un orez bun.
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
bani e mancarea mea
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
2 mere, 2 eugenii + 1/2 litru apa. seara mananc de rup.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
la mine.. politehnica => alegem o ora mai nepretentioasa sau vreo ferestra si avem de ales: cantina Leu, cantina Rectorat, cantina Dumars, si alte droaie de pizza/shaworma &co din regie si imprjurimi
![]() recomand cantina dumars si club21 sau pizza21 nu stiu exact cum ii zice. se stie.. pret studentesc.. de 5 lei mananci si ciorba si snitel si cartofi prajiti, si mai pui 1 leu bei si-o bere. de 10 lei abia poti manca tot.. club21/pizza21 din regie pizza mica de la 3-4lei, aia mare e intre 4-8lei.. da dureaza mult pana o aduce si n-am timp intr-o ora. shaworma.. e buna.. ieftina.. dar nu ma ating .. daca vreau shaworma.. atunci dau o fuga pana la genin.. e za best in bucharest.. !!! si nici foarte scumpa.. 12lei aia mare. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Eu cred ca...in concluzie...cel mai practic pachet e banu`, cel mai practic e cel de-acasa si cel mai gustos e fast-foodu`
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
12 lei shaorma ...
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
In fiecare dimineata inevitabil un baton Smash sau Snickers, apoi cand mi se face foame 2xhamburger cu cartofi sau 4xpateuri cu branza. Nu imi iau nimic de acasa.
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
|
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Eu am cantina da' nu mananc acolo ca e o mare borala.
Am incercat niste cateriguri si de asemenea. Sandwichuri nu imi fac ca imi e lene ... Sunt casatorit dar si lu' nevasta-mea ii e lene ... Pizza/Swawarma din cand in cand, din cand in cand Club21 (dupa pofte si buget). Am Kaufland aproape dar deja nu mai suport porcul. Noroc ca am si Billa aproape. Dumnezeu sa le dea sanatate ca au o vitrina numai cu salate si fripturi. In ultima perioada iau ficat de pui (si cer sa puna si putin sos, adica zeama din aia ce rezulta la fript), cumpar corn cu cascaval, moi in zeama si beau cu sana. La sfarsit ramane inevitabil ficatul care e foarte bun dar nu mai prea intra ![]() This post has been edited by minny: 15 Mar 2007, 10:50 |
--------------------
------
------
------
|
|
mihai0070 |
![]()
|
Inteleg ca lucrezi undeva pe Barbu Vacarescu (sau in apropiere)
![]() apropo azi am un iaurt danone cu caise ... si 3 plotoage de slana ... in niste paine ... si niste apa in masina de anul trecut ![]() mai tarziu cred ca sun la WuXing pentru un orez ... This post has been edited by mihai0070: 16 Mar 2007, 09:14 |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(minny @ 15 Mar 2007, 11:49) Eu am cantina da' nu mananc acolo ca e o mare borala. Am incercat niste cateriguri si de asemenea. Sandwichuri nu imi fac ca imi e lene ... Sunt casatorit dar si lu' nevasta-mea ii e lene ... Pizza/Swawarma din cand in cand, din cand in cand Club21 (dupa pofte si buget). Am Kaufland aproape dar deja nu mai suport porcul. Noroc ca am si Billa aproape. [...] halcatelist ? |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 15:02 |