Idee de afacere..., ce stiti despre ?!
![]() ![]() ![]() |
Idee de afacere..., ce stiti despre ?!
pit-bull |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|||
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() Glumeam ... dar nu am vazut nimic interesant acolo ![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
se pare ca in afara treaba merge. in romania inca nu, deoarece sunt putini comercianti (ceva gen 100-150, dupa ce vad in pliantele lor).
|
-------------------- |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ok, sa zicem ca e o afacere legitima (desi mie mi se pare suspecta... dar poate sunt eu prea suspicios). De ce as comanda eu un bon si sa ma duc cu el la cumparaturi in loc sa ma duc direct la cumparaturi? Exista discount-uri semnificative? Adica atat de semnificative incat sa-mi convina intarzierea de cateva zile (saptamani?) datorata platii in cont-confirmare-comanda bon-sosire bon?
Imi scapa un pic ideea... |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Niciodata nu am crezut in chesti de genul asta si nici acum in asta nu cred, nu am nici o treaba cu ei dar am primit si eu siteul si am zis sa-l postez aici sa vad si parerile voastre. Un artificiu sigur e la mijloc dar nu stiu ce...Poate avem printre noi pe cineva mai informat si ne lamureste.
@mihai0070 nu sunt nici un angajat de-al lor si cum am zis mai sus nu am nici o treaba cu ei, poate tu ai glumit cum zici dar chear nu-mi plag glumele respective, daca esti curios salarul il iau din alta parte ! |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Stimati colegi,
informatiile pe care le ofera Internetul (foarte putine de altfel) par sa arate ca avem de a face cu un joc piramidal deghizat. De altfel chiar reticenta "firmei" de a arata exact si corect modul de functionare ar trebui sa dea de gindit. Prin urmare inchid topicul. Opinia mea este: nu va bagati! |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 06:12 |