Constanța... drumuri... primaru'...
![]() ![]() ![]() |
Constanța... drumuri... primaru'...
dantes |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
||
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|||
pleosc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 1 March 04 From: Constanta ![]() |
Nici eu nu-s mazarist,la ultimele alegeri am votat cu candidatul pensionarilor (desi io-s student) biggrin.gif. Dar strazile arata bine,iar ultima oara cand am trecut pe la CET,centrala aia mare de pe Aurel Vlaicu,era asfaltata soseaua pana la intrarea pe 1 mai. Eu pot sa traversez Constanta numai pe drumuri proaspat asfaltate,si fara sa ma chinui ocolind...drum drept,linistit.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- CT-54-XXX Orice solutie genereaza noi probleme.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Mie chiar mi-a placut foarte mlt cum aratau strazile in C-ta. Mai putin centura pe care nu o treci decat cu TAB-ul. Oricum, taxa pentru Mamaia e o porcarie. Exista si taxa de statiune si exista si taxa de intrare. In plus, daca ai iesit platesti din nou taxa, ceea ce mi se pare o aberatie. Adica daca te plimbi cu masina in Mamaia nu are nimic, platesti o singura data. daca ai facut imprudenta sa iesi, platesti alti 25k sa intri. In plus, e discriminare. De ce sa nu plateasca si cei din Cta. Cum ar fi acum ca in fiecare oras sa fie puse bariere la intrare si sa fie taxati "strainii". Ce, fiecare oras e stat in sine si e musai sa aiba si vama?
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
laufery6 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 13 August 04 From: Constanta ![]() |
centura acum ara bine pentru ca a fost asfaltata integral.
taxa este de rahat, dar noi constantenii nu avem nici o vina |
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|
Dragos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 17 August 04 From: Galati ![]() |
Constanteanu' are dreptate!
Taxa este un furt smecher, a unui golan PSDist. O statiune este intretinuta din taxa de statiune, taxa impusa, firesc, tuturor turistilor ce se cazeaza (nu tranziteaza!) - un fel de taxa de habitat aplicata unor locuitori temporari. Pt. Mamaia turistu' plateste de 2 ori (daca are masina). Buah! |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
- ... Posesor de Solenza...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Va rog frumos sa-mi explicati si mie: Mazare nu e ala care l-a facut pe Nea Nelu sa rosteasca nemuritoarea expresie "Mai animalule" ????
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cata |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 26 November 03 ![]() |
Chiar el a fost!
|
-------------------- ex-dsn 2001
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Aha, si acu' e bot'n bot cu BomboNelu si Nea Nelu Cotrocelu .... mistooooooooooo
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Da' la Brasov ca platesti 40 da mii parcarea? ai? aia nu-i taxa?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
ashu |
![]()
|
||||||
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Discutia a plecat de la afirmatia lui Vlad Georgescu, ca dupa ce a vazut cum sunt asfaltate drumurile din Constanta, si-a dat seama ce inseamna asfaltare cu adevarat. Ei bine io am vazut drumuri normale care nu m-au dat pe spate (cum e linia lui 100) si drumuri VARZA. Mazare a asfaltat cateva bulevarde mari, pe unde se plimba tot constanteanu si atat. Pe mine nu ma intereseaza ca exista rute ocolitoare cu drum bun. Io unu m-am tinut dupa indicatoare cum sa o iau spre Mangalia. Si tinandu-ma dupa indicatoare, mergand numai prin oras, am mers pe ceva inimaginabil. V-am zis ca am luat o groapa de am crezut ca mi-am rupt masina in doua (la o intersectie unde iei dreapta pe un pod). In aceeasi seara m-am intalnit cu un amic care venise tot atunci si din vorba in vorba am aflat ca si el luase aceeasi groapa in plin. La fel, dat jos din masina, credea ca nu mai e nimic intreg. Io zic ca asta nu e coincidenta, groapa aia a rupt multe masini acolo unde este. Da probabil ca ii doare in cur pe constanteni ca nu ei isi rup masinile pe acolo.
Nu mi-o lua in nume de rau, dar rivalitatea dintre constanteni si bucuresteni exista numai in capul constantenilor. Si stiu ce zic. Nu am intalnit nici un bucurestean care sa aibe ceva anume cu constantenii, pe cand invers e ceva la ordinea zilei. Si asta de multi ani. Mama mea e din Constanta, asa ca io vacantele de vara cand eram mic le faceam in Constanta, la bunici. Unchi, matusi, veri, tot ce aveam pe acolo aveau boala pe bucuresteni. Chiar si de fata cu mine ii injurau daca vedeau o masina cu numar de Bucuresti. Copiii de pe strada se uitau urat la mine ca sunt din Bucuresti. Stiu ca sentimentu asta absurd e prezent la nivelul intregii tari, dar parca asa evident ca in Constanta nu mai e nicaieri. Si sincer nu inteleg de ce, dupa parerea mea constantenii sunt cei mai apropiati ca fel, in bune si rele, de bucuresteni. In sfarsit, retardarea e mare si nu doare, asta e, n-avem ce-i face. Legat de vina constantenilor pt. taxa, vina lor e ca l-au votat pe Mazare. Cand se construiau statiile de taxare acum doi ani, rudele mele de acolo erau tare bucuroase, ca o sa-i taxeze pe ceilalti si din banii adunati o sa le faca mazare drumurile, asa ziceau. Si probabil multi dintre locuitorii Constantei gandesc asa. E o taxa ilegala si absurda, la fel ar fi si o taxa impusa de Basescu pt. constanteni la intrarea in Bucuresti. Ce va mira asa, daca mazare a putut baga taxa asta imbecila, Basescu de ce sa nu poata? Poate asa si-ar mai da seama oamenii cat de idioata e taxa aia.
Mazare nu e corupt, mazare nu ia unele spagi, mazare e mafiot. Mafiot-mafiot, nimic nu misca in oras fara stirea lui, controleaza totul. E mult mai mult decat era Sechelariu in Bacau. Comparatia intre el si Basescu (sau oricare alt primar de municipiu din Romania) nu are ce cauta. Io cred ca nu va dati seama cat de periculos e asta, e deja stat in stat. Votati-l fratilor, ca "desi fura mai face cate ceva". Ce mentalitate de lumea a treia, nu pot sa cred. |
||||||
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|||||||
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
stati sa puna el mana pe port, si sa vedeti atunci...
cica mazare de fel e bucurestean si nu constantean... |
-------------------- |
|
ashu |
![]()
|
||
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Si cum Basescu e constantean, treaba devine chiar haioasa... smile.gif |
||
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|||
laufery6 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 13 August 04 From: Constanta ![]() |
L-au votat toti batranii ca le-a dat o punga cu un pui faina si cozonac si 1.000.000 lei, l-au votat unii tineri pentru ca le-a promis marea cu sarea. Eu personal nu l-am votat si sunt cu inima impacata ca stiu ca nu am facut rau orasului. Cat despre rivalitate dintre constanteni si bucuresteni nu sunt deacord cu tine. Cand am mers la sora mea in Bucuresti unu trecea pe linia continua sa faca stanga si eu l-am clansonat pentru ca nu puteam trece si a iesit din masina si mai mai sa ma bata ca ce eu sunt constantean si sunt mai cu mot ca vin eu in Bucuresti sa-i spun lui ce sa faca si multe altele. Si in Constanta cand treci pe langa un bucurestean te priveste cu dispret si daca esti pieton si treci pe la trecerea de la pietoni si ai ghinionul sa treaca un bucurestean tr sa te feresti tu ca el este din capitala si este cu mot(am patit eu chestia asta). Asa ca nu stiu cata dreptate ai ashu. Oricum nu bag toti bucurestenii in aceeasi oala pentru ca nu toti sunt asa. Nu stiu daca mai are rost sa discutam despre drumuri pentru ca eu sunt de parere ca arata destul de bine si nu numai bulevardele ci si stradutele din cartier (majoritatea) Exemplu: Coiciu, Inel 2 acum si in Inel 1 au inceput, Medeea am auzit ca au inceput asfaltarea si as putea sa continui.
|
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Bun. Venit de la mare prin Constanta. A-ti vazut inundatiile din w/e asta? Na, pot sa va zic ca eram in trafic.
De la Costinesti pana am iesit din Constanta am facut vreo 5-6 ore nici nu mai stiu exact. Am vazut rauri (nu de ciocolata, desi semana). Faza faina cand stateam in trafic sa intru in C-ta, pe prima banda plutea lejer o roata (cauciuc + janta) de n-avea taine. De drumuri nu prea stiu ce sa zic. Am circulat pe principale, care sunt ok. Am evitat centura aia, la intoarcere am luat-o pe acolo din cauza inundatiilor din zona garii. Era apa pana la jumatea portierei aproape si m-am intors. Pana l-a praguri m-am bagat pe unde mai vedeam si pe altii, dar acolo numai impinse treceau masinile. Boala pe bucuresteni este generalizata. De ce? Pt ca multi sunt dobitoci. Si la mare vezi crema lor. In trafic se depisteaza in felul urmator: -masini de ultima generatie, aer de smecher, se baga peste tot, da flash-uri sa te dai la o parte, etc Mare noroc cu politia romana ca a plasat radare in fiecare localitate si se circula extrem de regulamentar. Nu ca am ceva cu politia sa-i laud, dar traficul a fost ok pe litoral. In inundatii in schimb le-a luat cam mult timp sa apara pe strazi sa dirijeze circulatia. Cred ca inca stateau la radare sa vada daca nu cumva vreo barca depaseste viteza regulamentara smile.gif N-am nimic cu bucurestenii, sunt convins ca sunt multi de treaba, si multi care s-au stabilit in Bucuresti din prisma job-ului, carierei, scolii, etc, dar din pacate sunt si multi dobitoci care cand ies din Bucuresti isi etaleaza valorile in toata tara. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
A, si am uitat. Chiar trebuiau puse barcile alea la intrarea in oras pe care sa scrie CONSTANTA. Mie mi se par total aiurea.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
> Problema mare aici este ca, odata terminat un bulevard, marcat,
> aranjat, tuns si frezat, mergi o saptamana pe el de ti-e mai mare > dragul, si apoi te trezesti intr-o buna dimineata cu un transeu > care il traverseaza dintr-o parte in alta! Transeul apartine RADET, > ROMGAZ, RENEL sau mai stiu eu carui rebut de Regie mafiota > platita din banii nostri. Care trage frumusel cablurile pe sub drum, > desi isi luase frumos angajamentul ca a tras tot ce trebuia > inainte de asfaltare. Aha! Intr-adevar, aici e problema. Mazare a bagat groaza in ei. Cine gaureste strazile ---> amenda f.f.f. mare. Si pentru firme, si pentru persoane fizice. Din cite am inteles, in Constanta lucrarile de sub strada se fac numai cu utilaje speciale (e adevarat f. scumpe) care sapa pina sub strada incepind de sub trotuar! |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 15:47 |