SE POATE FACE, branza din lapte de mama?
![]() ![]() ![]() |
SE POATE FACE, branza din lapte de mama?
cristi.r |
![]()
|
||
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
megane
diesel
2006
|
|||
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(cristi.r @ 14 Mar 2007, 22:10) Moron, intreaba tu o femeie care alapteaza treaba asta, sa vezi ce mătură cu tine pe jos ! Tu chiar nu-ti dai seama ce-ai spus ? Ce topicuri mai urmeaza ? Domnilor moderatori, rogu-va, fiti oleaca mai vigilenti cu elemente d-astea ! Bafta si sa va vina mintea la cap mai repede ! Da Doamne ! 1. cand faci intrebarea ai grija sa fii la o distanta de minim 7-8metri si ai armura pe tine ptr. orice eventualitate(in caz ca te impiedici sau ai fuga rapida dar picioare scurte) .... ![]() 2. elemente demente.... ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by sobolan: 14 Mar 2007, 22:22 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Mai nenea Cristi.r ... MORALIST MAI ESTI!... Debitarea prostiilor nu este conditionata de varsta... Este probabil ca eu sa fiu mai in varsta decat tine, asa cum e probabil sa fiu mai mic... Cum ar spune un batran jmecher... "GANDESC DECI EXIST"... Acum, daca debitez prostii e partea a doua... important e ca demonstrez (intr-un fel sau altul) ca EU GANDESC...
Glumesc.... Hai sa-ti dau explicatia acestui topic: S-a inceput cu o sotie imaginara, un posibil divort, o impartire la partaj a Loganului... s-a continuat cu prietenii imaginari si OZN-uri... EU am "ridicat stacheta" la Branza.... Probabil (asa cum spunea cineva pe aici) o sa urmeze un topic "CUM VA MIROS PICIOARELE"... Sensibilitatea ta in legatura cu laptele de mama este de felicitat. Probabil ca ai un copil, probabil stii cat a suferit sotia ta innainte de nastere si stii toate amanuntele in legatura cu chestia asta. DAR venirea pe lume a unui copil, deobicei nu distruge SIMTUL UMORULUI.... 1. Iti spun doar ca am varsta la care se termina o facultate si un master... 2. Ofensa adusa sexului frumos? MEEE... tu incerci sa agati ceva pe aici? 3. Baiatul asta (edica iooo) pune o intrebare fireasca (daca vrei ia-o-n serios).. E LAPTE deci.. se poate face BRANZA... Raspunsul unui medic a fost: DA... ptr. ca laptele de mama BRANZESTE si el.. da' branza nu e buna! Nu mai fi revoltat si incearca sa-ti recapeti (daca ai avut vreodata) simtul umorului... daca nu, incearca sa faci rost de unu... ![]() BAFTA! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Imi place topicul. Foarte ... Discovery Channel vs. Spice Plat.
![]() Ontopic: Eu am inteles ca laptele de dama produce carii. Dar daca te speli pe dinti cu Colgayt, merge si facut branza. Nu uita sa respecti normele UE pentru producatorii de branza. Adica: "s-o faci legal", cum ar spune Dj Bodu. ![]() This post has been edited by raqzvan: 14 Mar 2007, 22:50 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Un topic excelent ! Subiect de meditatie !
This post has been edited by cristi.r: 15 Mar 2007, 15:11 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Cristi. r, daca e s-o luam asa n-avem voie sa vorbim despre nici un fel de lapte...decat eventual despre lapte praf!
Ce, vacile/caprele/oile nu se chinuie sa-si conceapa/nasca/creasca puii? ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Parerea mea e ca daca nu vrei sa citesti, nu citesti, si cu asta basta.
Mie mi s-a parut amuzant acest topic. Infantil, adevarat, dar aceste intrebari infantile duc la niste raspunsuri neasteptate, de obicei hilare, de la ceilalti useri...pacat ca sariti in sus ca arsi de la o chestie ce trebuie luata ca atare...subiect de divertisment! ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
cristi.r |
![]()
|
???
This post has been edited by cristi.r: 15 Mar 2007, 15:11 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Ma.. tu eshti POPA!?
N-am zis ca am master.. ci doar am varsta la care se poate face... adica sunt batran... Da' daca tot ne-am luat de bascalie pe aici, s-o facem lata... Raspunsul meu a fost la misto... da' vad ca te ataci.. asta inseama ca simtul umorului la tine este... lipsa... Da' hai ca cedez eu primul... ![]() PS: BIBLIOTECA? ce-i aia? un fel de LAPTARIE? hai frate... citeste altceva daca nu-ti place subiectul... Lasa-ne sa "ne radem".... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
QUOTE(cristi.r @ 14 Mar 2007, 23:10) Prieteni imaginari, Cadillac Escalade, zgomotul produs de benzina care se "plimba" in rezervor, etc sunt funny ! Asta nu ! Eu consider ca nu se poate glumi chiar pe orice tema, dar, ... asta e ... Se pare ca m-am ambalat degeaba ... foarte ciudat simtul asta al umorului ... Se pare ca n-ai citit topicul ala cu "POFTA BUNA" ![]() Asta e foarte decent fata de ala ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
mai cristir topicul asta ne-a facut sa radem un pic.....tu ai luat gluma-n serios.....
si inca ceva : pe aici sunt multi indivizi(inclusiv eu) cu facultati si mastere asa ca nu te crede superior.....daca te deranjeaza nu citi si gata.....aici era vorba de glume ! |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
skija |
![]()
|
DA
![]() This post has been edited by skija: 14 Mar 2007, 23:22 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
QUOTE(cristi.r @ 14 Mar 2007, 22:50) N-ai tu treaba cu simtul umorului pe care-l posed eu ! N-are nici o treaba umorul cu subiectul asta. Venirea pe lume a unui copil inseamna multe chestii pe care tu n-ai sa le-ntelegi decat daca esti in cauza, adica daca vei avea si tu un copil. Lucru pe care ti-l doresc sincer ! Te rog, nu incerca sa compensezi lipsa de ani din varsta cu pregatirea pe care o ai. Si eu am master, dar n-am mentionat asta aici, pentru ca nu cred ca are legatura cu subiectul. Cred ca am gresit raspunzandu-ti, pentru ca observ ca esti un pusti teribilist, amator de senzatii tari. Cum adica sa ridici stacheta ? Da' ce-i forumul asta ? O competitie ? Care-i mai tare in a debita prostii ? Tu chiar nu intelegi ce-i cu laptele asta de mama si-l pui pe aceeasi treapta cu oricare alt lapte. Mai mergi si tu la o biblioteca, mai citeste o carte, mai foloseste netul asta si la ceva constructiv si educativ, sa vezi de fapt cum merg lucrurile in lumea asta. Sa vezi cam cum este perceputa viata in general de la nastere pana la moarte, din mai multe perspective, stintifica de ex., biblica, de ce nu !?!?! mai gandeste-te tu la alte perspective ! Ca doar gandesti, nu ? Sau, cu alte cuvinte, sa-ti dai seama pe ce lume traiesti. Si daca ai initiat un topic d-asta inseamna ca gandesti ? Poate ca da, insa prost !!! Adica daca eu nu debitez prostii inseamna ca nu gandesc, nu ? Mersi, domnule ! Esti ... greu de caracterizat, ce mai ! Si inca ceva, eu nu am scris cu litere mari ! Nu incerca sa-mi atragi atentia strigand la mine ! Fii si tu cuviincios, ca doar ai master, nu ? Voi considera ca n-am citit intrebarea aia cu agatatul ! Este de prost gust ! No hai s'om mere de amu, ca s-a facut tarziu si nu ti-ai luat pastilele. WTF man?!?!?!?! Te deranjeaza un topic? Dai skip, ca e forum nu e emisiune TV sa trebuiasca sa stai sa te uiti. Pe langa alte thread-uri de la Cafenea, asta e copil mic..... |
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
sobolan |
![]()
|
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
pastrama |
![]()
|
Niet!
![]() A se citi cum se scrie! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
cristi.r |
![]()
|
Gata, am retras ce-am scris eu ! Posturile mele se mai vad doar in qoute-urile voastre !
Inca o data imi cer scuze ! Ca vad ca ati sarit in capul meu !!! Dar stau si ma-ntreb, de ce nu se poate aplica acelasi "tratament" si initiatorului topicului, adica ala cu "nu citi" sau "schimba canalul" sau altele asemenea. Nu initia un topic tampit si "schimba canalul" ! Nu merge ? Pai, nu, ca-i mai simplu sa-i sariti in cap aluia care va strica distractia ... Bai, oricat de libera ar fi tarisoara asta si oamenii ce-o locuiesc, o cenzura trebuie sa existe. Sau, ma rog, ca sa nu ziceti ca-s comunist, o auto-cenzura ... Dai pe teava tot ce-ti tuna prin capatana de-o ai pe umeri !!! Si dupa aia pretinzi ca gandesti ... Oricum topicul asta imi aduce aminte de o emisiune cu Uscat si Trofin (aia de pe TVR1) care se numea "Stii si la ce te-ajuta ca stii !!!" Ceea ce este sigur este ca taranii au vazut sau n-au vazut extraterestri ! Poftim domnule, se poate face branza din laptele de mama ! Sau nu ! Esti mai bogat cu o informatie ! Aveam alta parere despre forumul asta ! Sau mai bine spus despre cei ce-l acceseaza. Asta este ... il inteleg foarte bine pe unul ca IRONICK ! Ia numai sa vedeti ce bascalie o sa facem de-acu-nainte !!! This post has been edited by cristi.r: 15 Mar 2007, 15:37 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
iti terorizezi femeia ?!
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
QUOTE(cristi.r @ 15 Mar 2007, 15:32) Gata, am retras ce-am scris eu ! Posturile mele se mai vad doar in qoute-urile voastre ! Inca o data imi cer scuze ! Ca vad ca ati sarit in capul meu !!! Dar stau si ma-ntreb, de ce nu se poate aplica acelasi "tratament" si initiatorului topicului, adica ala cu "nu citi" sau "schimba canalul" sau altele asemenea. Nu initia un topic tampit si "schimba canalul" ! Nu merge ? Pai, nu, ca-i mai simplu sa-i sariti in cap aluia care va strica distractia ... Bai, oricat de libera ar fi tarisoara asta si oamenii ce-o locuiesc, o cenzura trebuie sa existe. Sau, ma rog, ca sa nu ziceti ca-s comunist, o auto-cenzura ... Dai pe teava tot ce-ti tuna prin capatana de-o ai pe umeri !!! Si dupa aia pretinzi ca gandesti ... Oricum topicul asta imi aduce aminte de o emisiune cu Uscat si Trofin (aia de pe TVR1) care se numea "Stii si la ce te-ajuta ca stii !!!" Ceea ce este sigur este ca taranii au vazut sau n-au vazut extraterestri ! Poftim domnule, se poate face branza din laptele de mama ! Sau nu ! Esti mai bogat cu o informatie ! Aveam alta parere despre forumul asta ! Sau mai bine spus despre cei ce-l acceseaza. Asta este ... il inteleg foarte bine pe unul ca IRONICK ! Ia numai sa vedeti ce bascalie o sa facem de-acu-nainte !!! Pai e simplu... initiatorului nu ii sare nimeni in cap, din aceleasi motive din care il lasa lumea in pace pe Dan Diaconescu. S-a luat cineva de el ca a decis sa dea o gramada de bani sa isi faca post TV? Nu. Cine considera ca e interesant se uita, cine nu, nu. Orice idee are adepti sau oponenti, asa ca e libertatea oricui sa deschida un topic cretin, atat timp cat o face la "Cafenea" si respecta regulamentul. Faptul ca citesti sau nu respectivul topic, e alegerea ta. Si acum ca sa fiu on-topic, NU se poate face branza din lapte de mama, dar se poate aduna incet incet de la tatici. Asta daca este cineva dispus sa incerce. Eu nu vreau sa incerc, da imi dau cu presupusu ![]() This post has been edited by randomm: 15 Mar 2007, 17:49 |
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
skija |
![]()
|
Cand vad ce scriu unii pe aici, cat de moralisti sunt, si ce texte au in ei.. ma simt ca un ECLER intre MERDENELE... (desii uni ma vad ca pe un violator intre familisti...)
Asta e... vrei cenzura? vb cu Ralu sa interzica topicul..... Ti-am mai zis... ACEST TOPIC E FACUT LA BASCALIE... stii ce-i aia? atunci cand esti pus pe glume... cand se rade... stii cum se rade? se ridica colturile gurii si ai o stare generala de bine.... ![]() BAFTA si sper sa nu te superi pe mine cristi.r ... mai glumim si noi... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
cristi.r |
![]()
|
Da, skija, acum am priceput si eu gluma !!!!!!!!!!!!!!!!! Ha, ha ! Cool !
aaa, deci la bascalie era totul !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imi dau seama oleaca mai greu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si cu partea stiintifica a lucrurilor cum ramane ? Tot la bascalie ? Aia de-ai mentionat-o chiar tu prin primele posturi. Oricum imi pare rau ca n-am citit cu o mai mare atentie postul #37 al lui Mario_b. Lamurea totul din start si nu ma mai "iteam" asa la tine. Gataaa, imi cer scuze ! Sa fii iubit ! De cine vrei tu !!! This post has been edited by cristi.r: 15 Mar 2007, 18:35 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
skija |
![]()
|
degeaba incerci sa indrepti lucrurile.. n-ai priceput nimic... aici e vorba de un lucru cat se poate de serios... ptr ca daca se branzeste laptele, atunci medicii vor sti de ce se strica sugarii la burta...
"Ha, ha ! Cool !"... ???? nu inteleg? ce e de ras? Aceasta discutie e una pur stiintifica... intre savantii de pe daciaclub. Daca nu ai pregatire in domeniu, te rog nu te baga in discutie... ptr. ca la urma urmei, paralogismul exhaustiv si iredondant atrage dupa sine sofiismul patibular.... cu alte cuvinte: SE FACE BRANZA SAU NU? Bafta! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
cristi.r |
![]()
|
QUOTE(skija @ 15 Mar 2007, 19:41) degeaba incerci sa indrepti lucrurile.. n-ai priceput nimic... aici e vorba de un lucru cat se poate de serios... Nu incerc sa indrept nimic, pentru ca n-am gresit cu nimic ! Se pare ca n-ai priceput ca te-am luat la misto ! Iar postul ala la care m-am referit eu este caracteristic pentru o dubla personalitate ! Prieteni imaginari ? Pentru ca mai deunazi si tu erai un "moralist", asa ca mine. Maria Ta , Napoleon, pastilele, va rog !!! QUOTE(skija @ 15 Mar 2007, 19:41) Recunosc, aici m-ai inmultit cu 0 (zero) !!! Habar n-ai ce inseamna sa se strice la burta un sugar, care este rolul laptelui in alimentatie sau macar ce contine laptele matern ! QUOTE(skija @ 15 Mar 2007, 19:41) "Ha, ha ! Cool !"... ???? nu inteleg? ce e de ras? Aceasta discutie e una pur stiintifica... intre savantii de pe daciaclub. Daca nu ai pregatire in domeniu, te rog nu te baga in discutie... ptr. ca la urma urmei, paralogismul exhaustiv si iredondant atrage dupa sine sofiismul patibular.... Stau si ma-ntreb cat ai asteptat momentul ca sa "dai" exprimarea asta ? Te rog, corecteaza greselile care sper sa fie din tastatura, iar patibular cred ca esti chiar dumneata ! Napoleaoane ! LE: aaa, stai asa ca uitai, tot postul asta este la bascalie !!!! Savantule ! Dar, dupa cum mi-au atras atentia si alti iuzeri, pot sa citesc sau nu topicul asta ! Din momentul asta n-o sa mai citesc, asa ca poti sa-mi raspunzi absolut cum vrei. Daca nu-i superi pe moderatori, e OK. This post has been edited by cristi.r: 15 Mar 2007, 22:22 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
skija |
![]()
|
da
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 15 Mar 2007, 09:00) Cristi. r, daca e s-o luam asa n-avem voie sa vorbim despre nici un fel de lapte...decat eventual despre lapte praf! Ce, vacile/caprele/oile nu se chinuie sa-si conceapa/nasca/creasca puii? ![]() Da tu stii cum este facut laptele praf ??? cica i-au vaca/capra/oaia si o/le arunca de pe bloc/cladire/macra si se face laptele praf ![]() ![]() ![]() Baaa da so gandit careva ca poate femela om poate face barnza feta direct !!??? Hai salutare, Ci_co This post has been edited by Ci_co: 16 Mar 2007, 09:48 |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ci_co poate iti mulgem tatele alea mari!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ci_co, cam cate e la numar animalele mentionate, ca poate se mulge greu, daca e multe.
This post has been edited by tribunul: 16 Mar 2007, 10:26 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 22:10 |