Solenza tunata - ce parere aveti despre ....
![]() ![]() ![]() |
Solenza tunata - ce parere aveti despre ....
zzero |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 19 July 04 From: Constanta ![]() |
Attached thumbnail(s) fata1.JPG ( Size: 148.06k ) Number of downloads: 2176 fata2.jpg ( Size: 158.26k ) Number of downloads: 2329 fata3.jpg ( Size: 155.57k ) Number of downloads: 2207 fata4.jpg ( Size: 158.33k ) Number of downloads: 2164 |
||
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|||
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
imi pare rau dar este cel mai nasol eleron posibil pentru SLZ. parca ziceai ceva de Hyundai Coupe?????? Nu se vede
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
zzero |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 19 July 04 From: Constanta ![]() |
Nu are de ce sa iti para rau....fiecare cu parerea lui.Daca l-ai vedea in realitate poate ti-ai schimba parerea.
Ce pot sa iti zic insa....cu certitudine isi face treaba cu varf si'ndesat.Nu este doar de decor ca la altii.Dupa ce l-am montat am simtit ff clar cum si-a schimbat comportamentul la viteze mari.Sta lipita de sosea chiar si fara suspensie schimbata. Si....DA este model facut pt Hyundai coupe, de fapt am avut tot kitul de caroserie.Doar ca este un pic modificat la modul de prindere. Si totusi...ce ti se pare atat de naspa la el?Este aproape la fel ca cel de Alfa 156.Repet...in realitate arata cu mult mai bine.Tot ansamblul masinii. This post has been edited by zzero: 19 Oct 2004, 00:41 |
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
laufery6 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 13 August 04 From: Constanta ![]() |
Pot confirma asta. Am vazut masina zilele trecute si chiar arata bine. Cam cat te-a costat toata afacerea zzero ?
|
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|
zzero |
![]()
|
multi bani...m-au mai intrebat si altii.Si mai am de bagat pana sa o fac asa cum vreau.Maine imi vopsesc priza pe capota si montez si pragurile.Dupa aia ma bag in motor.Alti bani...alta distractie.
|
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Asteptam impresii de la motor
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
zzero |
![]()
|
Fiti siguri ca va voi tine la curent!!! Cred ca o sa ajung si la o intalnire dupa ce il fac.Ca toata manevra cica o sa dureze cel putin 4 zile.Eu planuiam sa ma duc luni.
|
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
mony-k |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 14 November 04 From: Bucuresti ![]() |
e chiar frumoasa.fata de unele dacii solenta e chiar f. frumoasa
|
-------------------- |
|
zzero |
![]()
|
Dar fata de "altele" SLZ, de ce nu e?
|
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
angry |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 October 03 ![]() |
Nu-i chiar solenza, dar se poate adapta
Attached thumbnail(s) bmw_details5.jpg ( Size: 57.06k ) Number of downloads: 1975 |
-------------------- |
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
angry.. vrei sa spui ca poza aia nu e facuta pe calculator? si ce vrea sa fie bmw 3? mai bine ii faci ceva cum a facut zzero si asa e pre mult . nu zic ca nu ar di posibil sa faci ce e in poza aia dar te-ar costa prea mult si nu ar di apreciata..ca bmw tot nu o faci
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
angry |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 October 03 ![]() |
poza nu este facuta pe calculator. Pot sa mai pun vreo trei, din unghiuri diferite. Mi=a placut ideea, nu ca ar iesi bmw din ea.
|
-------------------- |
|
Adytza22 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 16 October 04 From: Focsani (flotant Iasi) ![]() |
...................Inca o solenza in clanul celor tunate............
Attached thumbnail(s) IM000244.JPG ( Size: 389.17k ) Number of downloads: 1188 IM000245.JPG ( Size: 358.64k ) Number of downloads: 1031 IM000243.JPG ( Size: 336.27k ) Number of downloads: 1169 |
--------------------
Dacia
Supernova
- VN-22-ACM Supernova mea e tunata ......
Am tras cu tunul in ea...... |
|
kudutzu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 23 November 04 ![]() |
am shi io poze cu o solenza modificata daca va intereseaza,jentzile is cam nashpa da noah shit happends
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Confort 1.4MPi
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
bai am si eu o curiozitate: zzero kit-ul tau de caroserie e facut pe comanda sau se gaseste in magazine (nu am inteles clar ce-i cu kit-ul de hyundai). daca e kit de hyundai cum ai reusit sa-l adaptezi? vine bine? daca e facut pe comanda in RO e de calitate sau e facut din fibra de sticla in repezeala precum prostiile din Vitan cu tot felul de neregularitati si defecte, sunt fragile si crapa cand incerci sa le prinzi ???
marturisesc ca mi-am luat o mare tzeapa cu niste extensii pentru bare din vitan si sunt exact cum am zis mai sus: de tot rahatul. de la distanta arata bine, cum tot bine arata si a ta si cea verde de IASI prezentata de adytza22. vreau si eu o alternativa de calitate. merci. |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
zzero |
![]()
|
Tot ce este pe masina mea este facut special pt ea.In afara de eleron.Asta era dintr-un kit de Hyundai dar la care s-a schimbat pozitie de prindere pe caroserie.Toate celelalte elemente sunt facute de un baiat din CTA dupa poze aduse de mine.Sunt din fibra de sticla, dar mult mai rezistente/groase decat alea din targ.Normal ca au imperfectiuni.Dar s-au remediat la vopsitor, care le-a chituit si vopsit.
|
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
bai chiar nu se ocupa nimeni cu asa ceva in BUC ?!? vreau si eu pleoape!
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
ba sunt unii, firme de exemplu zenomotorsport (cred ca au site-u cu numele.ro) care fac din fibra sticla numai ca te rup la pret.
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
rtrd_dud |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 30 July 04 From: bucuresti ![]() |
zzero sper sa nu te superi pe mine dar la masina ta e nereusit spatele frate si ceea ce il face e acel eleron de "neam prost" care e prea mare si nu are practic o forma si pacat ca ai 2 tobe de esapament si loc de 1 si presuri de noroi jos.Daca ai da presurile jos si ti-ai mai lasa masina de spate vro 8 cm ar fi bestiala si binenteles eleronul.Era frumos un eleron genul aluia cu solenza aia crem din Vitan care nu avea jante. iar pe a ta ar fi fost frumoase jante 15" Monza de la alessio.
![]() Attached thumbnail(s) MONZA1_b.jpg ( Size: 32.15k ) Number of downloads: 570 |
--------------------
citroen
xsara
2004 2.0 hdi
|
|
rtrd_dud |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 30 July 04 From: bucuresti ![]() |
Si angry daca aia e masina ta si nu e facuta pe calculator ....... numai am cuvinte ca ...e cea mai nasoala nova-bmw facuta de cineva pana acum ; defapt e ..... facuta de un GIGI
![]() |
--------------------
citroen
xsara
2004 2.0 hdi
|
|
cj82ufo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 25 March 04 From: Cluj Napoca ![]() |
eleronu ala e urat ,fara suparare si zici de alte masini ca sunt naspa.acum fiecare cu pararea lui dar ai putea sa pui si tu un eleron mai frumos si nu asa de curbat ca nu e eclipse
|
--------------------
dacia 1100 CSR-Cluj Street Racing
|
|
X-28-TRA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 9 November 04 ![]() |
si eu am o solenza care nu are barii si chestii din astea dar e uzic ca arata bine. o sa bag niste poza ca saimi zicetzi ce parere avetzi
Attached thumbnail(s) bscap002.jpg ( Size: 17.28k ) Number of downloads: 659 bscap001.jpg ( Size: 19.16k ) Number of downloads: 669 normal_105_28.jpg ( Size: 32.05k ) Number of downloads: 1153 TRA.jpg ( Size: 37.8k ) Number of downloads: 893 bscap000.jpg ( Size: 14.68k ) Number of downloads: 591 |
--------------------
DACIA SOLENZA
- CT-28-TRA
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
e marfa
da de unde ai stopurile ca alea sunt piesa de rezistenta |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
zzero |
![]()
|
Bai ce oameni.....cititi frate mai multe topicuri de pe forum si o sa vedeti ca TRA si le-a facut singur.Asa zicea pe undeva.
In legatura cu eleronul meu....e parerea voastra.Pe viu da mult mai bine.Din poze..... Pt rtrd dud: ce vroiaia sa zici de tobele mele de esapament?Ca nu te-am inteles... La presuri am renuntat.Renuntasem mai demult cand am pierdut unul in drum spre Buc. |
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
X-28-TRA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 9 November 04 ![]() |
stopurile sunt facute de mine in casa
|
--------------------
DACIA SOLENZA
- CT-28-TRA
|
|
Eggy |
![]()
|
bine nu te supara si tu asa repede; am cautat si asa este a mai spus omu ca sunt facute de el; da pe mine ma interesa mai mult cum? asta daca poate sa spuna.
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
danbbetty |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 September 04 ![]() |
vad ca au ramas in continuare 2 manii la romani:
eleronul eventual cit mai mare si sabotii spate vopsiti in rosu e tare chestia asta cu sabotii la vedere ca sa vada lumea ca frine mai bune decit alea pe disc ![]() ![]() |
-------------------- |
|
zzero |
![]()
|
Draga danbbety....vezi ca sabotii nu se vopsesc si nici nu sunt la vedere.
Dar daca tu vrei sa fi mai interesant.....cu observatii gen...manii la romani.Frate in toata lumea exista masini cu eleroane cat mai mari...nu e mania romanilor asta. |
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
rtrd_dud |
![]()
|
zzero te-am rugat sa nu te superi pe mine si in legatura cu tevile de esapament ale tal ziceam(parerea mea ) ca ar arata mai frumos bara pe spate la a ta masina doar cu o toba ca yo unu zic caci totusi aceleasi gaze le elimina si pe o singura toba nu tre neaparat 2. si oricum spoilerul tau de spate e facut destul de frumos fata de ce am vazut paici prin bucuresti.
|
--------------------
citroen
xsara
2004 2.0 hdi
|
|
zzero |
![]()
|
Chiar crezi ca ar da mai bine cu o singura toba?????
Attached thumbnail(s) solbow.jpg ( Size: 97.22k ) Number of downloads: 843 |
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 21:56 |