Solenza tunata - ce parere aveti despre ....
![]() ![]() ![]() |
Solenza tunata - ce parere aveti despre ....
DaNuTz |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 7 November 04 From: Constantza ![]() |
|
||
--------------------
Solentza
Rapsodie
- CT81DNT
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
important e sa-ti placa tie si pace .
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
frate ce aveti cu eleronul omului, mie chiar imi place, e ceva diferit... nu v-ati plctisit de 2-3 modele pe care le au toti?
zzero nu vinzi masina ? ![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
zzero |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 19 July 04 From: Constanta ![]() |
In nici un caz.....Poate doar cand nu o sa mai am bani sa o intretin(nici pe ea si nici pe mine).
Oricum cine ar da peste 6000 euro pe o Dacia SLZ????Cand de banii astia isi ia ceva second....... Iar in legatura cu vopseaua Danutz.........stai linistit ca nu o sa ramana asa.....dar mai intai bag banii in motor si in ce mai am de schimbat la ea.Vopseaua la final.Nu de alta....dar acum imi fac alta bara pe fata..... ![]() This post has been edited by zzero: 7 Dec 2004, 14:56 |
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
B-26-DAN |
![]()
|
![]() B0yCK Group: Members Posts: 58 Joined: 5 July 05 ![]() |
zzero ce model sunt jantele?? si cat ai dat pe ele?? detalii ..
![]() |
--------------------
Seat Leon
1.8 TFSI
2008
- B-26-DAN
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Zzero a spun prin alte topicuri ca jantele sunt AEZ 5-star cu gume 185/55/R14. Cu totu l-a dus la 500E de la C&C (la oferta "cumperi 3 si primesti 4").
Sper sa nu se supere k am raspuns in locu lui. This post has been edited by free_fiber: 5 Jul 2005, 17:10 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
B-26-DAN |
![]()
|
![]() B0yCK Group: Members Posts: 58 Joined: 5 July 05 ![]() |
|
--------------------
Seat Leon
1.8 TFSI
2008
- B-26-DAN
|
|
bogdan336 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 9 July 05 From: coolentina ![]() |
salutare
This post has been edited by bogdan336: 10 Jul 2005, 10:40 |
--------------------
dacia
solenza
- B-32-TKL e reala si e a mea!!! - solenza face diferenta!! lol
|
|
zzero |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 19 July 04 From: Constanta ![]() |
off:Nu ma supar fiber, ca ai raspuns in locul meu.
on: Ce tot vrei sa arati cu poza asta???Ca ai pus-o pe nu stiu cate topicuri........ Daca e masina ta....pune si tu mai multe poze cu ea ca sa o vedem mai bine. |
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
zzero |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
bogdan336 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 9 July 05 From: coolentina ![]() |
e avariata in spate..
nu vreau sa arat nimic am vrut sa o pun ca avatar, da am pus aiurea . |
--------------------
dacia
solenza
- B-32-TKL e reala si e a mea!!! - solenza face diferenta!! lol
|
|
BGV |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 4 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2012,laureate
- GVB RENAULT GRAND SCENIC,2005,AUTOMAT
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca a dat-o!Din cite vad e de vinzare!Si daca e dragut ne va zice pretul. |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
zzero |
![]()
|
Intr-adevar, masina este inca de vanzare....Nu sunt 100% hotarat sa o dau, de asta nu am pus anunt peste tot.Doar pun singur site.
Inca mai am nevoie de ea pana pun Renault-ul la punct asa cum vreau eu.De asta sunt nehotarat. Pretul la care m-am orientat, si care mi se pare just, avand in vedere toate imbunatatirile aduse, si faptul ca masina este din feb.2004,merge impecabil,super intretinuta si are numai 23.000 km cu revizii la zi si carnet de garantie este de 6500 negociabil. Va rog sa nu comentati pe tema pretului, atat consider eu ca merita masina mea. |
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
In legatura cu acea solenza ...am si eu cateva poze
![]() P.S.: A fost vazuta la vitan ![]() This post has been edited by dandrei: 12 Jul 2005, 21:17 Attached thumbnail(s) 0605_124519X.jpg ( Size: 35.76k ) Number of downloads: 937 0605_124617X.jpg ( Size: 36.71k ) Number of downloads: 929 |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
X-28-TRA, e bestiala Solenza ta. Daca nu ma insel, te-am vazut la o cursa de indemanare anul trecut in parcarea complexului Prisma 2 langa Bucuresti. Aoleo cum urla masina aia si parca si face. Ce i-ai facut la motor? Nu stiu daca mai are cineva asa stopuri dar pot sa-ti zic ca sunt bestiale, sunt piesa de rezistenta. Iar in poza aia te intreci cu SUA daca nu ma insel.. asa are la numar si asa i se zice. Cum e? L-ai facut sau te-a facut?
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
QUOTE(zzero @ 27 Aug 2004, 05:02) Este super naspa.Parerea mea. Adaugirea aia nu are nici o legatura cu restul barii.Nu te supara pe mine dar asa o vad eu.Sunt doua elemente total distincte care nu se leaga. Singurul lucru pe care am sa il fac si eu chiar daca nu am vrut initial, este sa ii modific grila radiatorului. din pacate tot spoilerul tau spate nu are legatura cu restul masinii...dar asta e! oricum arata mai bine decat spatele de la perla asta. Ce-i cu eleronul ala? mi se intoarce stomacul pe dos. si traiasca spoilerele zeno ca e plin de ele. m-am saturat! This post has been edited by rotuning: 19 Dec 2005, 19:47 |
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006 TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|
costinungureanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 8 July 05 ![]() |
QUOTE(zzero @ 27 Aug 2004, 03:02) Este super naspa.Parerea mea. Adaugirea aia nu are nici o legatura cu restul barii.Nu te supara pe mine dar asa o vad eu.Sunt doua elemente total distincte care nu se leaga. Singurul lucru pe care am sa il fac si eu chiar daca nu am vrut initial, este sa ii modific grila radiatorului. ma , tu critici pe altii si noi ne-am saturat de panarama ta de masina ![]() |
--------------------
dacia
solenza
- ph-76-xxx
|
|
costinungureanu |
![]()
|
QUOTE(zzero @ 10 Jul 2005, 09:24) Uite ca am ajuns sa vand masina......Cu un mare regret in suflet. Dar din pacate nu mai e loc si pt ea.Mi-am luat un Clio 1.8 16V.Si trebuie sa ma apuc sa il fac asa cum vreau. ti-ai propus sa-ti bati joc de toate marcile RENAULT???? poate te cauta aia din franta si...................cine stie? |
--------------------
dacia
solenza
- ph-76-xxx
|
|
costinungureanu |
![]() ![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
- ph-76-xxx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Buna dimineata la Mos Ajun...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
mai nenea costiungureanu mata nu stii sa-ti editezi mesajele ?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Maff_77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 12 October 05 From: constanta ![]() |
QUOTE(zzero @ 28 Aug 2004, 22:04) Ai dreptate bogdane, dar multi nu isi dau seama de treaba asta.Din pacate.Totusi nu sunt de acord atunci cand spui ca intr-o Dacia nu se merita sa investesti si in design.Chiar fie el si un pic mai dur.Dar facut cu capul nu cu picioarele.Totusi poate fi considerata si asta o arta.Eu am investit pana acum 2000 euro in a mea si inca nu e gata dar crede-ma toata lumea intoarce capul dupa ea pe strada, eu lucrez in Satul de vacanta din Mamaia si vara asta cred ca daca le luam taxa(ca Mazare) celor care s-au fotografiat langa ea, mai puneam si bani deoparte. daca tu cosideri ca nu tre sa investesti atatia bani intr-o masina de ce ai investit 2000 in masina ta?o s-o tii pe viata.fa-i ceva la capota aia.asa ai vrut-o de la inceput? |
--------------------
Dacia supernova 2001
opel calibra 2000 16v 4x4 turbo
1992
- CT 05 ZMA x-team racing club member
|
|
Maff_77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 12 October 05 From: constanta ![]() |
i-o fii rusine omului,cu fata!!!oricum cand trantesti usa tot a dacie suna.
|
--------------------
Dacia supernova 2001
opel calibra 2000 16v 4x4 turbo
1992
- CT 05 ZMA x-team racing club member
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
alo domnu' ! baiatul acela sustine clar ca este pentru tuning-ul daciilor si este chiar satisfacut de ceea ce a devenit masina lui ...
tz tz tz, citeste mai atent ! |
--------------------
Reno
Megane
|
|
marius80_eugen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Unele spoilere si eleroane imi plac , altele in schimb sunt doar pe gustul proprietarului . Si , tocmai din aceasta cauza , va intreb si eu ceva : cum pot prinde un eleron pe hayon ( sus ) , fara sa dau gaura prin el ??? Este exact tipul de eleron de Matiz , adica cel care se prinde in colturile hayon-ului sus si depaseste putin chederul de sus . Este din fibra de sticla si nu este plin pe interior . Sunt dispus sa-i dau cu silicon de jur-imprejur , numai sa nu fiu nevoit sa dau gauri in eleron si in hayon , dar nu sunt convins ca va ramane prins bine doar asa . Idei ?
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) poza.jpg ( Size: 118.18k ) Number of downloads: 124 |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
eminescu0 |
![]()
|
foarte bine! erau chiar urate spoilerele!
p.s.: uitati nu uita-ti ! marius80_eugen nu o sa ai durabilitate prea mare fixandu-l in silicon. tot suruburile sunt mai de incredere. eu mi-am lipit pleoapele cu silicon special pentru lipituri pe sticla ... 1 an a durat ! o fi fost si eroarea mea, nu zic nu, dar pentru un eleron tot mai bun e surubul. si daca faci treaba cu atentie, nu trebuie sa te mai temi de rugina sau alti factori. |
--------------------
Reno
Megane
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa stii ca siliconul ataca tabla in timp si duce la rugina, asa ca sa nu te gandesti ca scapi de asa ceva daca dai cu silicon. In sichimb daca reusesti o etanseizare ca lumea a suruburilor, sau vaselina data cum trebuie dupa ce dai gauri, n-ar trebui sa rugineasca. Gandeste-te ca si suportul de la numar din spate e prins cu suruburi direct de tabla si am fost umit sa vad cand l-am desfacut, ca nu era rugina deloc acolo si nici vopsea sarita.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
Sandrin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 5 February 06 From: Constanta ![]() |
niste poze cu slza rosie
Attached thumbnail(s) 81060111.JPG ( Size: 453.71k ) Number of downloads: 83 81060112.JPG ( Size: 467.29k ) Number of downloads: 102 81060113.JPG ( Size: 471.7k ) Number of downloads: 102 |
--------------------
dacia
solenza
2004 Solenza Confort 1.4 MPI '04
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 23:52 |