Pocneste ceva pe spate, numai la franarea brusca
![]() ![]() ![]() |
Pocneste ceva pe spate, numai la franarea brusca
alecsz99 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|||
burghiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 4 April 06 ![]() |
Exista posibilitatea ca pistonasele care actioneaza ferodourile sa fie / sa ramana putin blocati, si in momentul in care tu, prin franare imprimi o forta destul de mare, ii deblochezi, sau sa nu aibe ceva distantierul acela dintre ferodouri. Ca sfat dute la un service si sa iti desfaca roata si tamburul ca sa vada despre ce este vorba. Oricum sa-ti verifice tot ce inseamna sistemul de franare ca sa nu te trezesti ca dupa "pocnitura" sa se duca pedala de frana pana jos si sa se intample mai rau. Bafta
|
--------------------
dacia 1310
break
- B 90 DOX
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
fugi la un mecanic sa iti faca o mica inspectie cel mai bine
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Posibil sa fie repartitorul
This post has been edited by Uncle-Sam: 21 Mar 2007, 12:30 |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
90 % din cazuri pistonas gripat
10 % tendon cu bucsi uzate, bascula cu bucsi uzate. |
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
costinel_p |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 12 May 06 From: Pitesti ![]() |
In mod sigur zgomotul aparut se datoreaza limitatorului de sarcina al sistemului de franare.
Aceeasi problema o am si eu; nu mai spun cate limitatoare am inlocuit (noi toate) si reglate de tot felul de meseriasi cu state vechi la Dacia. Degeaba, la o franare brusca zgomotul tot apare (seamana cu o lovitura scurta cu ceva dur in podeaua masinii); m-am obisnuit cu sunetul si merg asa (de vreme ce frana functioneaza corect..). |
--------------------
Daewoo, Chevrolet
Matiz, Aveo
2008, 2008
- AG-xx-ETA, AG-xx-NCX
|
|
Iulik_21 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 18 October 06 ![]() |
Atunci cand repartitorul intra in functiune ( masina incarcata sau franare brusca ) se aude un zgomot! Astfel esti sigur ca functioneaza! La masina mea, nu a fost schimbat niciodata repartitorul ( de 32 de ani )! Parerea mea e sa o lasi asa, mai ales daca nu iti e afectata franarea!
|
--------------------
Dacia;Daewoo
1300;Cielo 1.5 Sohc
1975;1997
- CT 05 ULK;CT 04 ZSG
|
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
puteti monta un furtun de cauciuc pe tija ce actioneaza pistonasul repartitorului
|
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:03 |