Aeroterma laterala
![]() ![]() ![]() |
Aeroterma laterala
marius.sufana |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 23 August 04 From: Sibiu ![]() |
|
||
-------------------- Dacia nu-si merita banii!!!
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
detalii, ca nu pricep ce vrei sa spui. La ce te referi, la prizele alea din coltul bordului de CN, pentru dezaburirea geamurilor laterale? Da, alea exista si sunt conectate la circuitul cu aeroterma, si cand iti baga aer pe la parbriz, trebuie sa scoata si pe acolo. Daca bagi capu' sub bord, chiar vezi traseul de aer, acum, sincer sa fiu, nu stiu unde se pierde aerul pt ca pe acolo nu iese nici sa-l bati.
(totusi prizele alea au o mare utilitate: sunt un loc ideal sa-ti lipesti tweeter-ele :twisted: ) |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Ov la modelul vechi de CN (cum ai tu la masina) nu (prea) sufla aer prin prizele acelea pt geamurile leaterale. La modelele noi de bord sufla, sau cel putin ar trebui. Si la Nova/DSN sunt aceleasi tupuri de prize de aer. La Nova mea cand am luat-o nu prea sufla prin aia din dr. Aia la garantie au incercat sa imi explice ca asa e normal. Atunci am desfacut torpedoul si am avut acces la furtunasul acela de palstic care duce aerul la areator si am observat ca era prea lung si facea un unghi destul de ascutit, si astfel aerul nu putea trece decat putin. Am taiat cativa cm din furtunul respectiv si acum baga are cum trebuie. La un coleg cu Nova ala de la sofer nu baga deloc. Am demomtat si am vazut ca furtunasul nu era conectat.
Dar aeroterma laterala nu cumva se refera la prizele acelea de aer laterale care baga aer direct de afara ? (care nu au legatura cu ventilatorul climatizarii). |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
marius.sufana |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 23 August 04 From: Sibiu ![]() |
Si eu care credeam ca este optional si tata nu a bifat aceasta optiune cand a cumparat masina ... caci clima in Dacie = 0. Puteam sa jur ca in loc de aeroterme laterale in cartea tehnica scrie aeratoare laterale...
|
-------------------- Dacia nu-si merita banii!!!
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
deci eu nu inteleg
![]() dacia 1310 cli cn 2001 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Intre timp am aflat ca erau de forma.
|
--------------------
facebook
groups
|
|
eXtenSion |
![]()
|
|
--------------------
facebook
groups
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:16 |