ce aveti prin portbagaj, chetii nesecare bate,cutite,etc poze daca se poate
![]() ![]() ![]() |
ce aveti prin portbagaj, chetii nesecare bate,cutite,etc poze daca se poate
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Eu am asa:
2 triunghiuri, 2 stingatoare, o trusa medicala expirata, 45l incinta, amplificator, 2 cricuri, trusa auto(becuri, bujii, suruburi,chei, patent,ciocan,sapun), maturita, sticla cu apa+antigel, lichid frana, curea alternator(imi scapa cum ii spune), cablu ambreiaj, praf, praf intarit, saci, bidon5l cu apa. Merita mentionat: Langa scaunele din fata am 2 topoare. Sub bancheta spate am: cablu otel pt. tractare(tine 5t), saci, ziare, gratar mic, cutie shah mica, harti. Nu, nu am spus la misto. LE: Atat langa scaune, cat si sub bancheta am praf+praf intarit. This post has been edited by eXtenSion: 22 Mar 2007, 19:24 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
de cite ori vad topicul asta il ocolesc pentru ca de fiecare data am tentatia sa raspund: un chinez
![]() n-a cam facut-o! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Te-ai dat de gol!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
ca sa ma dau de gol trebuia sa scriu....un chinez intr-o valiza
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 15:05 |