DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cupa UEFA - Dinamo si Steaua

Valentine
post 22 Oct 2004, 01:47
Post #61

Old Timer

Group: Members
From: California

Stai ma ca golul lu' neaga nu ne-a adus victoria (a confirmat-o doar) ci autogolul lor. La care arbitrul nu are nici o vina saracu' biggrin.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
costi
post 22 Oct 2004, 07:46
Post #62

Membru autentic

From: Bucuresti

Dragut meciul.
Noroc totusi cu euro-autogolul.
Pe mine insa m-a dat pe spate declaratia lui Porcea: "sa bata Steaua si sa faca puncte dar sa nu se califice si sa folosim noi punctele la anul"!
Asta-i chiar tata nesimtitilor frate.

--------------------
DSN/SLZ
+
Marty
post 22 Oct 2004, 08:00
Post #63

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

E bine ca-l vedeti doar pe Porcea si nu va amintiti de Gigi si de Meme. Nu stiu de ce da' si aia au avut declaratii identice.

Iar eu nu stiu la ce meci v-ati uitat voi de ziceti c-a fost dragut ?! Meciu' a fost slab rau de tot, probabil ca si terenul a influentat calitatea meciului. Ambele echipe au fost egale ca valoare, poate Standard un pic peste Steaua (nu va suparati pe mine dar prin repriza 1 au vost vreo 15 minute cind Steaua statea-n propriul careu).
Concluzie: bine c-a cistigat Steaua!

--------------------
Gillette De unica folosinta - B 999 NAM 2011
Mindru absolvent de grup scolar.
+
costi
post 22 Oct 2004, 08:21
Post #64

Membru autentic

From: Bucuresti

Eu am zis "dragut" gindindu-ma la ce joaca Steaua in campionat. Aseara s-a vazut ca pot pune osul la treaba cind au interes. Atfel, intr-adevar, meci modest.
In general MM-ul raspunde si parca face poate mai misto decit Borcea care prost rau nene.
Nici eu nu sint de acord cu declaratiile belicoase intre repr. echipelor. Ar trebui sa-si vada fiecare de echipa lui. Asta-i insa nivelul tipilor, n-ai ce le face. Era interesanta initiativa celor trei (Copos, Badea si GG) de a asista la meciuri unul linga altul in tribuna. A fost insa doar un foc de paie. Tare-i insa Vova Cohn. Asta-i parasutat saracu', habar n'are de fotbal si e tare dragut cind incearca sa lege doua vorbe despre vreun meci.

--------------------
DSN/SLZ
+
bomicabomic
post 22 Oct 2004, 09:03
Post #65

Ex-membru DaciaClub

Mare noroc cu autogolul ala.
Stelist fiind, dar zic ca Steaua e vraiste in aparare.
Ogararu dadea in Ghioane, Paraschiv in Baciu, de parca era pinball.
In prima repriza, daca belgienii erau isteti ne infigeau vreo doua. Noroc ca mai intilnim si noi fraieri.
Iar ca meci, eu zic ca a fost slabut rau, fara cine stie ce faze si mari ocazii.

--------------------
x x - x
+
luxcor
post 22 Oct 2004, 09:06
Post #66

Acaru' Păuna

From: Bucuresti - Dorobantzi

maddan spunea ...

S-a anuntat grupa!
1. Parma
2. Athletico Bilbao
3. Besiktas
4. Standard Liege
5. Steaua
de remarcat ca am dat si clasamentul final al grupei
Acum serios vorbind, consider ca Steaua are sanse doar cu Standard Liege, la un egal. In rest, daca da un gol, ma consider fericit.

Acum s-a lasat linistea ... maddan este fericit ... STEAUA a dat gol ... DINAMO se antreneaza in continuare pentru Liga Campionilor Europeni ... STEAUA este pe primul loc in grupa ... PARMA a luat-o ...

BRAVO STEAUA pentru "primele" 3 puncte (pe care desigur le va folosi DINAMO la anu' ... si la multi ani ... toate bune ... sanatate ...)

valuri.gif

This post has been edited by luxcor: 22 Oct 2004, 09:08

--------------------
Hyundai TUCSON 2,7 V6 AT 190 CP - B 07 LUS GLS 4WD Premium - 2007
Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 17:03
Forum Renault