[VIDEO] No comment, cine stie, stie...
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] No comment, cine stie, stie...
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
interesant,mi-a placut cum schimba tipul roata de rezervat in timp ce mergea pe doua roti
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
n3m0 |
![]()
|
![]() Membru sadic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 February 07 From: Campina ![]() |
Ce draq` sa mai comentezi la asa ceva?
|
--------------------
Dacia,Toyota Avensis
L
1998/2007
- PH-04-xxx
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
A mai fooooost!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
DannyC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
Scuze, n-am stiut, da mie mi-a placut instantaneu asa ca nu m-am putut abtine.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
- MM 82 DNY Masina si nevasta nu se imprumuta!
|
|
FlorinG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 11 December 06 From: Bucuresti ![]() |
A mai fost dar...
Tot atât de frumos ca înotul sincron! După ore și ore de antrenament, după multe seturi de cauciucuri tocite/distruse.... Aș vrea să fie aceeași îndemânare la toți cei care se cred șoferi pe șoselele patriei și aiurea și doar își arată îndemânarea tăindu-ți calea la un semafor sau alergănd în linie dreaptă cu X+n km/h! |
--------------------
Reno*Opel
Clio 1.5dCi 80CP, 2006
Opel Astra Clasic III, 2013 Să vrei și nu te poti schimba!
PNA Mio C520 EEU+T |
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
daca te obisnuiesti cu masina,adica dimensiunile ei si controlul si binenteles dupa mult exercitiu faci si tu asa
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
cum are ala asa echilibru pe 2 roti />?
![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
FlorinG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 11 December 06 From: Bucuresti ![]() |
E prea târziu! Am deja 20 de ani de când conduc iar ceea ce aș putea să fac și lor nu le-a reușit e să răstorn turismul! Apropo, bănuiesc că au servodirecție...
|
--------------------
Reno*Opel
Clio 1.5dCi 80CP, 2006
Opel Astra Clasic III, 2013 Să vrei și nu te poti schimba!
PNA Mio C520 EEU+T |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Acu' ma duc in carfur sa parchez si eu ca astia
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Exista pe undeva posibilitatea platita sa iau niste lectii cu asa ceva ?
![]() Cum se numeste diferentialul acela de mergea masina pe 2 roti ? Si n-are suspensie independenta. Ce tip de masina o fi ? |
--------------------
-
-
-
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
E hyundai, la sfarsitul fazei iese co-pilotul cu steagul de hyundai pe geamul din dreapta spate
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
frumos rau...dar omuletii astia au multeeee zile de antrenamente in care au facut zeci de masini praf....
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 10:37 |