Folositi huse pentru scaune/bancheta ?
![]() ![]() ![]() |
Folositi huse pentru scaune/bancheta ?
brigada_diverse |
![]()
|
||
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|||
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
eu am gasit niste huse de logan la 100RON. sunt f multumit de ele. cei care se urca in masina cu greu isi dau seama ca sunt huse.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Huse din Carre-fura, 100 roni, comode, moi, cauciucate, transpiri in ele de te ia draq.Fara AC esti un om (cel putin) mort vara.
|
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
ionut16031987 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 29 May 06 ![]() |
Ce rost au husele, mi se pare pirdere de vreme sa strici aspectul original al scaunelor, plus ca se gasesc solutii de curatat tapiteria
|
--------------------
dacia
preference/ dacia 1310 tlx
2005 1.4 mpi,/ 1989
- IF 01 ???
|
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
Corect, dar daca ai copii mici... In minus, nu stiu daca exista solutii suficient de bune (poate doar in reclame) ca sa faca fata la o avalansa de sucuri, biscuiti, chipsuri, ciocolata, lapte, salamuri, fructe, mucozitati nazale si - eventual - voma sau - Doamne fereste! - o zeama de diaree. Cine a mers cate 10-12 ore cu plozii stie...
Dupa ce cresc ei mari, daca nu schimb masina, macar husele... This post has been edited by aditab: 4 Sep 2007, 12:04 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 05:22 |