Bullbar pe masinile de oras
![]() ![]() ![]() |
Bullbar pe masinile de oras
ionutzmi |
![]()
|
||
![]() Jon Group: Members Posts: 128 Joined: 22 March 07 From: G I U R G I U ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Cum adica omule ?
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Interesant, e foarte bine sa mai dezgropam topic-uri vechi (de preferinta necitite anterior). Nu de alta dar s-ar pierde chestii foarte amuzante...
Parerea mea sincera - bull-bar-ul e total inestetic si inutil. This post has been edited by BlaueCorsa: 3 Apr 2007, 14:27 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ziceti de erceaul ( RCA ) ala care ar fi trebuit sa fie dupa previziuni de ordinul a sute si sute de euro !
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ciombe @ 30 Aug 2004, 09:16) Cu bull-barul pe dacie nu sunt nici io de acord! Dar cu cuiul: DA!!! Chiar saptamana trecuta l-am depasit pe unul pe centura (avea un papuc) mergea ca mamaligarul cu 35- 40 lka ora... am intrat cu a doua linisti in depasire... cand m-a vazut in retrovizoare i-a dat talpa... si ala tot caburator dublu-corp, da motor de 1,6... io eram deja in depasire, asa ca mi-a sarit instantaneu tandara si am bagat piciorul in podea, masina in 6500 de ture... bineinteles ca am reusit sa trec in fata lui pe cand aveam in jur de 100 - 110 ... apoi i-am * o frana ca ma tine minte si azi ![]() Numai bine! Ce taran....tu mai mult ca ala cu papucul ![]() QUOTE(Pitzy @ 1 Sep 2004, 14:57) Nu inteleg unde scrie, in ce lege, ca bullbarul pe dacie este interzis. ASARBAN te rog sa ne citezi de undeva, pt ca tu esti singurul care ar putea sa o faca. Si carligul este interzis??? Pe al meu scrie "Aprobat RAR", si desi total inestetic, extrem de folositor...am si remorca, este si inscrisa, imi dai voie sa circul pe strada? Te rog lumineaza`mi mintea mea inculta...asta daca nu o sa iti cedeze coronarele pana la urmatorul tau post... Dupa acest mesaj o sa fiu banat iarasi pt vreo insulta adusa atotputernicului moderator ce domneste asupra noastra cu legea in mana dreapta si insultele in mana stanga??? Nu stiu cu bara de bou cum e dar in unele tari carligul de remorcare este obligatoriu sa fie demontabil si este interzisa circulatia cu el montat fara a avea atasata o remorca/rulota....bine alea sunt carlige de remorcare facute dupa niste standarde nu din astea din 3 tevi sudate de nea gigi in spatele blocului... QUOTE(ionutzmi @ 2 Apr 2007, 15:36) bull barul meu si ma mandresc cu el .... si mai am unu de vaznare daca va intereseaza pe careva (sint din giurgiu) si am de vanzare bull bar 50 ron . Tu esti alt taran...pacat ca in loc sa dispareti incet incet voi va inmultiti Spunea cineva de rca de 400 de euro...ar fi o idee buna (dar daca te loveste unu si esti nevinovat sa nu mai fie nevoie sa iti faci nervi sau sa apelezi la casco...ca altfel e degeaba), la fel cum ar fi si un impozit de cel putin 1000 de euro pentru masinile fara euro...la fel de buna ca si ideea de a nu mai putea trece de itp cu spaga, la fel cu ideea de a aplica legile corect si mai inainte de toate de a le face corect....dar cand??? Ma bucura faptul ca cel putin pe acest forum sunt multi care sunt/incearca sau vor sa fie cat mai civilizati...asta e un lucru foarte bun, dar cand mai apare cate un redus din asta care e mandru de teava lui sudata pe lonjeroanele masinii, sau cate unu care se crede pilot de curse dupa ce a incalcat cel putin 3 reguli elementare de circulatie ca sa faca un filmulet de 10 secunde sa il puna pe net...sincer mi se face sila, dar totodata ii compatimesc si am un sentiment de mila fata de aceste specimene... This post has been edited by lucian_vlaicu: 4 Apr 2007, 14:21 |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Sunt de acord cu ceea ce spui, dar nu cu modul cum o spui.
A, si mi se pare gresita utilizarea termenului "taran" in context. Mai corect mi se pare "cocalar". This post has been edited by BlaueCorsa: 4 Apr 2007, 16:44 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
da ai dreptate, nu a fost intentia mea sa jignesc taranii, scuze
![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
pt cei interesati vin cu o idee:[attachmentid=51175]...
![]() |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Oooooollllllldddddd
Da' acuma vad....voi vedeti ce oglinzi are retardatu? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
degeaba daca nu are c.d agatat la oglinda
![]() ![]() |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cei din Deva, cred ca-l stiti pe ala cu Loganul albastru, cu o hidosenie de bullbar si praguri din acelasi material, HDxxALI - e jalnic, si baiatu presupun ca e tare madru de "realizare"
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Retype |
![]()
|
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alex @ 28 Aug 2004, 11:33) Mie personal mi se pare o kknarie tipic romaneasca demna de a fi alaturata celebrului stergar rosu de la luneta si nelipsitului catelusi ce da din cap. Singurul loc unde ii vad utilitatea este la jeep-urile facute pentru teren accidentat si folosite in consecinta. Oricum, romanul care isi pune garlig in spate doar pentru a-l pedepsi pe nefericitul care are nesansa sa intre in el isi va pune si un bullbar in fata, nu de alta, dar ca sa se protejeze de "nenorocitul draq" in care intra. o sa ajungem sa ne ciocnim cu bullbarele in carlige... ![]() |
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 13:12 |