Problemă topic Întâlniri
![]() ![]() ![]() |
Problemă topic Întâlniri
-Rayden- |
![]()
|
||
![]() Membru de membru Group: Members Posts: 305 Joined: 14 December 06 From: Iasi - Romania ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3 Dynamique 1.2 16V
2006
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Nu te mai stresa, intilnirile la Iasi se desfasoara de vro 4 ani simbata de la 1 in parcarea de la Fac de Chimie, pe Splai.
Mai nou (adica de vro 2 ani) acolo se tin la un loc intilnirile FordClub, VW club si Daciaclub ![]() Cei de la Renault se intilnesc tot simbata dar de la 4 parca, in fata la Palat. Liviu, uneste te tog topicul asta la Intilniri cu cel cu intilniri in Iasi, si poate mai ajungi si tu la Iasi ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
poti te rog sa detaliezi problema, eventual niste screenshot-uri in ambele cazuri.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Alex : Si eu am aceeasi problema, nu e nevoie de screenshoturi sa-ti explic. Acum, la Last Post imi scrie "Paul-Iasi", iar cand intru in topic ultimul post e a lui dil :
QUOTE(dil @ 9 Mar 2007, 13:05) Ramane tot la 18 asa stie toata lumea. Daca facem o schimbare sa fie din timp, de exemplu de saptamana viitoare. Culmea e, daca intru pe Paul-Iasi si dau la "Search all posts..." ii pot citi postul din topic. Ma gandesc ca sunt puse din greseala pe "invisible" de asta tu nu iti dai seama, dar daca ar fi asa nu cred ca ar putea fi citite prin "Search all posts..." Sa nu fie un bug ![]() This post has been edited by A l e x: 13 Mar 2007, 02:15 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Ciudat, mie imi merge.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
extrem de ciudata problema. bug-ul clar exista, nu l-am gasit dar problema am rezolvat-o. cel putin pe contul de test e ok.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Da, pare totul ok, imi merge si mie.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
-Rayden- |
![]()
|
![]() Membru de membru Group: Members Posts: 305 Joined: 14 December 06 From: Iasi - Romania ![]() |
CRed că e ok acum.
|
--------------------
Renault
Clio 3 Dynamique 1.2 16V
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 19:23 |