Discromatopsia si drepturile cetateanului in Romani, Discutie despre dretpul discromatilor de a conduce
![]() ![]() ![]() |
Discromatopsia si drepturile cetateanului in Romani, Discutie despre dretpul discromatilor de a conduce
catageo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 29 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- PH XX RZC BMW E46 Touring
|
|||
zflorin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 8 November 08 ![]() |
Abia am trecut testul Ishihara pentru reinnoirea permisului. M-am enervat, si am inceput cautarile pe net despre aceasta pb. Am gasit un alt set de teste, elaborate de Jean Jouannic, conform caruia vad perfect.
http://www.opticien-lentilles.com/daltonie...t_daltonien.php Vre-un user cu studii in domeniu, care m-ar putea lamuri de ce pic un test si trec cu brio altul? |
--------------------
dacia
1300
1978, berlina
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru ca acest test se adreseaza daltonistilor, iar discromatii partial il pot rezolva folosind logica si intuitia.
|
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:06 |