Lista cu banari
![]() ![]() ![]() |
Lista cu banari
AlexV |
![]()
|
||
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|||
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
sobolan 3 zile pauza pentru 3 abateri la Bursa cu UP in mai putin de 24 ore de la ultimul mesaj.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
k17: 3 zile suspendare pentru 3 abateri la Bursa cu postare topic cu titlu incorect (art. 1 regulament Bursa).
|
--------------------
Renault
Clio III
|
|
Tudor |
![]()
|
thirsty 15 zile Ban pentru incalcari repetate ale regulamentului.
|
--------------------
Renault
Clio III
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
emilio: 3 zile pentru atac la adresa lui Sony.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
amc, 5 zile, warez
|
--------------------
.
.
|
Tudor |
![]()
|
dedes 15 zile pt postare repetata de oferte vanzare materiale protejate de copyright
|
--------------------
Renault
Clio III
|
|
os |
![]()
|
cornel001, 1 zi pentru:
Regulament, art. 3d (semnatura obscena). Ignorare a solicitarii de a-si modifica semnatura (solicitare adresata via PM). |
--------------------
.
.
|
Tudor |
![]()
|
avathan: 5 zile pauza pentru atac la persoana.
|
--------------------
Renault
Clio III
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
@wader: 99 zile pauza pentru off-topic repetat+mistocareala repetata+atac la persoana repetat ( claus si ironick)
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Dl. academician deliric 15 zile pentru injurii proferate.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
paulica_2000 o pauză scurtă de 30 de zile pentru vânzare de soft nelicențiat.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
LionRyk.. primul lui post aici.. si uita de regulamentul forumului si il jigneste pe ssilviu.. => 7 zile pauza
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
7 zile de suspendare a dreptului de a posta pentru:
-injurii si jigniri la adresa userilor forumului. -folosirea majusculelor pentru a scrie un post intreg -folosirea unui limbaj in afara regulamentului forumului. banarea s-a dat pentru primul punct restu au fost doar avertizari |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
juristul2000 a aflat din păcate pentru el cum se postează la bursă. Dar, s-a ales cu această ocazie cu 30 de zile pauză pentru vânzare de software nelicențiat.
ygor și nero12 -> al doilea e clona primului. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ban pe perioada nedeterminata pentru KFU, ca fiind clona lui Bujye
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
os |
![]()
|
amc o zi suspendare pentru "cenzura comunista". La mai mare!
|
--------------------
.
.
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
cristus, 7 zile de concediu pentu jigniri aduse altui membru al forumului.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ugy26 ban permanent pentru joc piramidal.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
radoo.ro are o vacanta de o luna (30 de zile) pentru injurii repetate in cadrul topicului "sunt misogin"
|
--------------------
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
andreyB 15 zile, pentru atacuri repetate la persoana.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Liviu |
![]()
|
Timex are o pauza de 3 zile de la mine si un preview nedefinit de la admini. Motivul este divulgarea mesageriei private si injurii.
|
--------------------
.
.
|
|
os |
![]()
|
ejayGTI 3 zile pentru atitudine agresiva, atacuri, IRC repetat in ciuda avertismentelor.
|
--------------------
.
.
|
Tudor |
![]()
|
catah : 15 zile ban pentru oferta vanzare masina neinmatriculata (Regulament Bursa art. 7a)
|
--------------------
Renault
Clio III
|
|
Liviu |
![]()
|
finutu, 7 zile suspendare pentru:
"Ba tu esti bolnav cu capu?" "Hot esti tu cu tot neamu!" si "Sunt chiar nesimtiti stelisti" (referinduse la Pastrama Stelistul in particular prin "te fac pe tine") |
--------------------
.
.
|
|
os |
![]()
|
cosmin800331 exclus de la postari 10 zile pentru http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f...70entry840443
|
--------------------
.
.
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
NKVD - 3 zile relaxare ca am obosit deja ... 7 topic-uri identice la bursa ... dintre care 4 azi (dupa tot atatea atentionari)
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
NoDacia... initial 3 zile suspendare drept de postare in urma ignorarii cerintei moderatorului intr-un topic... au urmat reactii "amicale" pe privat si recunoasterea ca este clona userului banat oSerX... am suspendat contul 9999 zile si am cerut banarea lui...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
os |
![]()
|
cosmin80331 - clona, aplicat art. 3b.
|
--------------------
.
.
|
Liviu |
![]()
|
AlexU s-a mai ales cu un warn, al patrulea pe aceeasi tema : jigniri si provocare de flame. Deci rezulta o pauza mica de 3 zile pe forum ! Daca recidiveaza, concediul urmator va fi mai lung.
|
--------------------
.
.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
In acest topic se anunta BAN-urile date userilor.
Numai moderatorii au voie sa scrie aici. Nelamuririle se clarifica folosind mesageria privata sau deschizand un topic nou. ORICE comentariu OFF-TOPIC se pedepseste prima data cu warn si apoi cu ban de 1 zi, implicand si stergerea mesajului respectiv. Nu se vor face discriminari la WARN/BAN intre "pozitiile ierarhice" pe acest forum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 15:05 |