Lista cu banari
![]() ![]() ![]() |
Lista cu banari
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Si pentru ca noi suntem ingusti la minte conform lui TheFastOne, acesta are o suspendare de 5 zile.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
postez aici ca sa nu creada nea cristirenault... pardon d-rive... a pardon borciparte ca suntem chiar atat de fraieri.
Deci pe de o parte nenea "borciparte", mare fan ferrari, mare fan bmw, moderator pe un forum (nementionat), cautator de anvelope 225/45 r18 pe aici, suparat pe adminii DC (de unde o fi luat dumnealui aceasta prescurtare oare? - numai ea e suficienta sa dea indicii destul de interesante), suparat pe moderatorii DC, cu domițiliu prin Galati, cunoscator de "vechi membrii DC" Si pe de alta parte nenea "d-rive", moderator pe fabulosul mybmw.ro (unde daca da 3 suspenduri inseamna ca suspenda 30% din useri), posesor de x3 cu usile strambe inca din fabrica ceea ce la logan nu prea s-a vazut, cumparator de jenti de 18 pe alte forumuri, mare fan ferrari pe alte forumuri, banat pe cateva alte forumuri, inclusiv clubtoyota.ro si inca cateva de medicina, cu cateva formulari extraordinar de apropiate cu unele formulari pe care le are borciparte pe aici si cu id de mess "cristirenault" (ca sa vezi...), cu domițil si domnia sa tot in Galati (ce coincidenta...) Deci mestere borciparte, scriu azi, 2 august 2007 aici, in post ascuns momentan, ca sa vezi ca nu toti sunt atat de prosti pe cum ii crezi si ca sa intelegi ca nu tu fusi pisica si noi soarecii, ci rolurile fusera inverse ... Let the fun begin! PS: Apropo, daca noi suntem rai si necinstiti, aia de te banasera pe clubtoyota si pe forumurile de medicina tot asa te-au banat ca tu esti fecioara Maria iar ei sunt Spurcatu' in persoana? Parerea mea este ca e invers. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
borciparte si punisher1234 forever - clone.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
klaus |
![]()
|
50IMU 15 zile suspendare pentru injurii publice aduse moderatorilor, cu incalcarea art. 2 lit. c din regulament.
De asemenea, domnul borciparte... pardon punisher1234... pardon cristirenault / d-rive poate citi postul meu de mai sus care a fost facut vizibil intre timp... Poate nu stia de ce a luat ban din nou ... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
walley, ban.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
sorin_f39 are 3 zile de pauza pentru jigniri directe la adresa lui houser.
|
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
kaos are o mică pauză de tri zile pentru a putea exersa diverse practici sexuale prin alte părți.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
kaos a fost renumerat cu ban pe viata, un upgrade necesar dupa cele spuse de domnia sa.
Si tot pentru jigniri, si "manelistu romantic" o sa stea pe tusa 2 zile. |
--------------------
.
.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
thirsty 30 zile pentru jigniri pe topicul cu 1300
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Remus21, ban forever - reclama la alt forum.
|
--------------------
.
.
|
os |
![]()
|
jrrsound forever, Reclama la sisteme piramidale.
|
--------------------
.
.
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Dacia2007: 999 zile Ban: clona lui thirsty.
IP identic, numar de telefon identic, Dacia2007 a fost creat in ziua in care thirsty a primit Ban. QUOTE(thirsty @ 9 Jan 2007, 22:33) QUOTE(Dacia2007 @ 23 Aug 2007, 21:00) |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
ban clonelor andrei777 si mihai832 pe termen nedefinit pentru reclama.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Liviu |
![]()
|
steph are 2 zile ca sa mediteze la asumarea responsabilitatii in cazul jignirilor.
|
--------------------
.
.
|
|
os |
![]()
|
ceasul_rau, aplicat art 3b.
|
--------------------
.
.
|
klaus |
![]()
|
tudor_balc si foxmedia pentru clone cu scop de reclama la site-ul unui agent de asigurare.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
ban 15 zile lui tudorache pentru jigniri
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Liviu |
![]()
|
Sony si nh1980ro au fiecare cate 3 zile de "read-only" pe forum pentru off-topic/cearta pe un topic (desi era la cafenea, nu se poate sa scrii 60 de posturi off-topic in care de fapt sa te certi).
|
--------------------
.
.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cristib.. 7 zile de relaxare pentru " esti extrem de stresat. iti recomand o portie buna de masturbare, poate te mai descarci oleaca de stresu' asta. sau mai bine fa-ti si tu o prietena, iesi in lume, fa-ti o viata. frecatu' calculatorului si statu' toata ziua pe forumuri dauneaza grav la bibilica. foarte grav.
giiiiiiiiiz, nasol stau unii cu "mansarda" " |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
os |
![]()
|
alex870, reclama/spam, forever.
marinush99, idem, idem. |
--------------------
.
.
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Domnul popescu pentru injurii aduse atat pe forum cat si pe pm
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
os |
![]()
|
gdm 15 zile pe tusa pentru rasism si pentru "istetii de moderatori".. Sa fie primit. rooster - deocamdata la incalzire.
|
--------------------
.
.
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cc_dorin.. 7 zile pauza.. pentru remarca " stiam ca taranii au carute sau tractoare " adusa unui membru al forumului
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
avathan 7 zile Suspendare dreptului de a posta pentru ignorarea repetata a cerintelor si postare offtopic in "Chestionar Casco" (art. 2a + 7a + 8a din Regulament + cerinta expresa din regula speciala pentru topicul respectiv)
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
os |
![]()
|
sucka 10 zile read-only. Postarile au fost sterse. SupapaJr, 15 zile R/O
5 Oct 2007, 11:14: sez, forever. This post has been edited by os: 5 Oct 2007, 11:14 |
--------------------
.
.
|
os |
![]()
|
TheFastOne 5 zile R/O pentru provocari repetate, desi a fost avertizat.
Alydor, jumatate de zi R/O pentru ca nu s-a putu abtine sa-i raspunda. Avertismentul public era valabil pentru toata lumea. |
--------------------
.
.
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
divineX si madendre ban permanent pentru clona si injurii aduse pe PM membrilor forumului.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Liviu |
![]()
|
Se da o petrecere care tine 3 zile.
Invitati sunt LemonDemon, Sony, BAB, xcss si altii (eventual .. lista cu invitati o sa se imbogateasca in functie de progresul pe care il am in a citi topicul " Care soferi ma enerveaza ....." de la Cafenea). later edit: OAP a primit si el o invitatie la petrecerea de mai sus. This post has been edited by Liviu: 27 Oct 2007, 13:44 |
--------------------
.
.
|
|
claus |
![]()
|
ericssongsm.. 7 zile pauza pt atac la persoana
brumbrum.. This post has been edited by claus: 5 Nov 2007, 18:12 |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
In acest topic se anunta BAN-urile date userilor.
Numai moderatorii au voie sa scrie aici. Nelamuririle se clarifica folosind mesageria privata sau deschizand un topic nou. ORICE comentariu OFF-TOPIC se pedepseste prima data cu warn si apoi cu ban de 1 zi, implicand si stergerea mesajului respectiv. Nu se vor face discriminari la WARN/BAN intre "pozitiile ierarhice" pe acest forum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:00 |