Lista cu banari
![]() ![]() ![]() |
Lista cu banari
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
alinw3bmaster va sta pe bara 10 zile pentru a avea timp sa studieze locurile unde poate si unde nu sa posteze la misto.
Nenea nicu.teo7 are suspend 60 de zile dupa primul lui post caracterizat prin spam. This post has been edited by klaus: 3 Apr 2009, 22:54 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
pitt38 20 zile pauza pentru cerere de soft piratat
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
mihai_iasi 5 zile R/O pentru violenta de limbaj.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Fratzica |
![]()
|
cate zece zile pauza pentru cerere de softuri piratate pentru mmgmarius, danutz1987 si ocs.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
dorel_slz: Ban definitiv: clona cu vlad.doru si vlad.dorel
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
pvb_vio... ban 10 zile pentru reclama (de la prima postare) la site cu manuale Dacia supuse legislatiei privind drepturile de autor... cu promisiune de ban definitiv pentru recidiva... asta daca mai apare
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Epaminonda 30 zile de suspendare pentru limbaj suburban si amenintari cu influente accentuate de Ferentari
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
megane2.2: Ban definitiv pentru injurii si limbaj necivilizat repetat.
|
--------------------
Renault
Clio III
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
razvandada ban definitiv pentru spam pe forum.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
corvinarh 30 zile pt limbaj colorat
dogy_10 7 zile pt cele 2 poze cu un cadavru în formol ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Tiristu' - 3 zile pe bara 10 de preview si 2 topicuri sterse -> IRC
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
klaus |
![]()
|
DixDacia are 60 zile de suspend pentru spam pe sectiuni tehnice, in numeroase sectiuni, plus spam pe PM.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Fratzica |
![]()
|
gigi87 10 zile pauza pentru ca a deschis topic cu titlul "salut", limbaj irc si nu a folosit functia search in prealabil.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
derivatdeelax are 10 zile pauza la postare pentru flame si off-topic repetat.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
adymateo suspendat nelimitat....pentru marlanie...
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
klaus |
![]()
|
nenea reloaded ban definitiv pt clona a lui adymateo
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Fratzica |
![]()
|
cpcro 5 zile pauza pentru share de softuri piratate.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
serbanski - reclama (?), 7 zile pe tusa.
|
--------------------
.
.
|
Fratzica |
![]()
|
amadi 5 zile pe bara pentru topic aiurea in arie tehnica
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
razvan solenza ban conform cerintei domniei sale
QUOTE( razvan solenza) www.***.net reclama pe fata (vreau ban) |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Defected are 30 de zile pauza pentru activitate deosebita pe forum.
|
--------------------
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
ba domnul defected are ban definitiv pentru clona lui adymateo / reloaded
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
os |
![]()
|
Mihai 90 - 12 zile read-only (stiti voi, asa ca sa prinda doua week-end-uri) sa lectureze si sa invete sa se abtina.
|
--------------------
.
.
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Modus - 5 zile pauza pentru offtopic repetat la sectiunea "Koleos"
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Liviu |
![]()
|
Am incercat pe parcursul catorva zile sa aplanez unele focare de cearta prin stergerea posturilor si fara a acorda nici un warn sau ban. Acest lucru se pare ca a fost prost inteles de un anume user al acestui forum si prin urmare, actiunile sale au dus la banarea sa definitiva de pe acest forum.
Sony, iti urez drum bun si o activitate cat mai fructoasa pe alte forumuri. |
--------------------
.
.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
aphophis - pauza 3 zile pentru acumulare de warn.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Liviu |
![]()
|
"Gicu Planetara" are ban permanent pentru ca e o clona a lui Sony (ca de altfel si celelalte 2 clone de ieri si azi care au scris cuvinte mult prea grele pentru a fi lasate pe o arie publica).
Userul "Florian.Dache" are ban permanent pentru ca are numele si datele din profil ca fiind (cica) datele reale ale userului Sony. Eu imi dau singur ban 3 zile pentru ca m-am coborat la un nivel foarte jos pe acest forum si am participat la un conflict in care nu trebuia sa fiu prezent. |
--------------------
.
.
|
|
Tudor |
![]()
|
misu78: 3 zile read-only pentru atac la persoana.
|
--------------------
Renault
Clio III
|
|
Fratzica |
![]()
|
pety69 ban permanent pentru spam.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
In acest topic se anunta BAN-urile date userilor.
Numai moderatorii au voie sa scrie aici. Nelamuririle se clarifica folosind mesageria privata sau deschizand un topic nou. ORICE comentariu OFF-TOPIC se pedepseste prima data cu warn si apoi cu ban de 1 zi, implicand si stergerea mesajului respectiv. Nu se vor face discriminari la WARN/BAN intre "pozitiile ierarhice" pe acest forum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 03:55 |