Probleme cu dintii(umani,nu cei de pe pinioane), Cine e stomatolog sau tehnician dentar?
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu dintii(umani,nu cei de pe pinioane), Cine e stomatolog sau tehnician dentar?
Cristi T |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|||
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
Cei mai buni sunt din aur. In plus au o estetica deosebita.
|
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
iti recomand portelan, eu am un incisiv de portelan de vreo 2 ani si nu se vede diferenta dintre el si unu natural si nici nu da semne de oboseala.Pe mine m-a costat pe atunci vreo 4 milioane cu totul.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
darkman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 18 December 04 From: Iasi ![]() |
Sa nu se inteleaga gresit ca sfaturile vin din partea unui profan, sint tehnician dentar(13 ani experienta).
Sa o luam usurel ca sa intelegi: - tu ai lipsa canin si prem 1 pe partea stg superior - corect ar trebui prins si 2.1 (incisiv central stg superior) din motive de rezistenta la fortele masticatorii. Lucrare prinsa numai pe 2.2 (incisiv lateral stg superior) ulterior va duce la dizlocarea lui 2.2 din multiple motive nu intru in amanunte (complexitate) - lucrarea se executa pe o substructura metalica din diferite aliaje la diferite preturi depinde ce urmaresti tu cel mai mult , refacerea masticatiei e obligatoriu si apoi refacerea d.p.d.v. fizionomic (adik sa fii frumusel ![]() De spus ar fi multe, mai multe amanunte(sfaturi) daca vrei, pe PM iti voi da nr. meu de telefon. Sper sa nu va fi plictisit prea tare, Bye. |
--------------------
Logan
Laureat 1.4 MPI
- IS 00 XXX
|
|
Kits |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 14 February 07 ![]() |
eu zic sa nu te uiti la bani si sa-ti pui de ceramica ca nu se vede nici o diferenta. nu am inteles eu prea bine dar daca trebuie sa-ti modifici si alti dinti pentru o lucrare ia in considerare si varianta unui implant cu titaniu. se face si la noi si nu mai este atat de scump. cauta pe net si vei gasi si fotografii. eu unul nu mi-as dori o lucrare care sa-mi uneasca un dinte de celalalt, fiecare va trage intr-o directie (chiar daca e vorba doar de un micron) si din start e sortita esecului...
bafta multa. |
--------------------
VW
Golf VI
1.4 TSI 122 ponei
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
pt dinti: numai ce-i mai bun! nu te uita la bani!
![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
@gdm:"Cei mai buni sunt din aur. In plus au o estetica deosebita."
Da,din aur de trompeta ![]() This post has been edited by Cristi T: 18 Mar 2007, 12:41 |
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
iti recomand sa iti faci lucrarea din portelan.si eu am avut de facut o lucrare si a iesit de nici nu se cunoaste .in al doilea rand mai trebuie sa fie si dentistul bun , sa iti faca mulajul ca lumea si dintii pe care se leaga lucrarea sa tii trateze bine in caz ca au probleme ca altfel e nasol.
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 22:38 |