Cumparare masina din alt judet, decat cel de resedinta
![]() ![]() ![]() |
Cumparare masina din alt judet, decat cel de resedinta
ador13 |
![]()
|
||
![]() VADER Group: Members Posts: 263 Joined: 9 September 05 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
OPEL
ASTRA
H 2007
- CT-13-... EX: DACIA SOLENZA
|
|||
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
E o prostie ce ti-a spus prietenul ala al tau.
Faci decat un drum la Buc. Pasii sunt urmatorii. Gasesti masina, faci act V-C, mergi cu prorpietarul la el la primaria de sector, ii elibereaza un act pe care ti-l da tie si gata, nu mai ai treaba cu proprietarul. Apoi mergi tu la identificare de serie, la primarie la tine si apoi la police. Asta este tot. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
ador13 |
![]()
|
![]() VADER Group: Members Posts: 263 Joined: 9 September 05 From: Mangalia ![]() |
Merci ageana.
E nasol ca vin duminica la targ, iar primariile / admisitratiile financiare de sector sunt inchise duminica. Vad eu cum fac, poate il conving pe sefu' sa-mi dea liber luni? ![]() Eventual mai fac un drum...asta este. Dar nu un milion cum ma sperie toti "cunoscatorii". |
--------------------
OPEL
ASTRA
H 2007
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Stai linistit, ca asa eram si eu speriat de cunoscuti: "faci 1000 de drumuri" ,"te costa pe putin 7 milioane inscrisul" etc. Numai tampenii.
Costuri (din cate imi aduc aminte): - asigurare: 120 lei - identificare serie RAR: 76 lei - taxa primarie: 54 lei - taxa BCR - 30 lei - taxa politie - 25 lei - birou intocmit acte - 15 lei TOTAL - 320 lei |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Eu iti recomand multa atentie daca vrei masina din Targ Vitan. Poti sa o iei si cu un pret mai mare si cu multe probleme. Deci MARE atentie. Cel mai bine mergi acolo cu un cunoscator.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
ador13 |
![]()
|
Preturi prea mari nu mi s-au parut a fi.
Oricum vreau sa-mi iau o solenza clima sau scala cam la 4900-5000 eur. |
--------------------
OPEL
ASTRA
H 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:45 |