parbriz spart, cum opresc fisura?
![]() ![]() ![]() |
parbriz spart, cum opresc fisura?
horsewhisperer27 |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- fan VAG!
|
|||
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Daca e mica fisura, nu cred sa ai probleme. Daca e mai mare, vezi tu cum o maresti si fuga la casco- asta daca ai asa ceva.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
dai cu "superglu"
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
e vorba de o masina care nu are casco!
si faza cu supergluul nu cred ca tine! parca exista o solutie de dat, a ceva mai "inteligenta" decat supergluul! |
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
sau te duci si il repari la o firma specializata daca fisura este mica
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
costinasd. |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 2 June 06 ![]() |
si eu am o fisura , de la stergator spre retrovizoare (cam de 7 -8 cm, acolo s-a oprit). E al 2-lea parbriz schimbat. Sunt baieti care se ocupa cu asa ceva, cica dau gaura la teminarea fisurii (poate ca sa nu se mai extinda ) si ti-l lipesc (topesc cumva geamu', pt ca dupa operatie nu se mai vede nimic...cica)
|
--------------------
dacia
1300
1980
- cs 05 ***
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu merge cu superglu...aia care se ocupa cu asa ceva folosesc un fel de gel.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Firmele care se ocupa cu aplicarea foliei se ocupa si cu fisuri.Da un telefon si vezi ce rezolvi.Succes
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
multumesc.ma mai intrebam daca cineva de pe aici a avut si rezolvat cumva/undeva problema....
|
|
|
toobzz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 16 October 06 ![]() |
In Iasi de exemplu exista langa ITP Spitalul de parbrize.Acolo cica il sudeaza nu stiu cum cu o substanta transparenta parca si nu se mai vede nika.Depinde de fisura.Iar tehnologia nu mai stiu care e, desi m-am gandit mult cum naiba o fac.Sudura pe parbriz?Sincer ma depaseste.Dar exista!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
preferam ceva mai prin Bucuresti
![]() interesant oricum ca idee! |
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
multam fain!
am retinut de acolo adresa expert detailing(tot de la tine ![]() |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:34 |