Placute de frana Ferodo Premier, unde gasesc
![]() ![]() ![]() |
Placute de frana Ferodo Premier, unde gasesc
floryyn |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 19 November 06 From: Targu Jiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
2005
|
|||
sik |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 15 March 06 ![]() |
am facut rost de placute ferodo premier de la o nubira; sunt mai mari, dar le duc la un frezor si mi le pun pe masina; placutele au fost moca, sunt noi, i le-au dat unui amic de la Radacini printr-o combinatie
|
--------------------
Dacia
1310
1991/2001
- B-52-NRG
|
|
iubitordedacie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 28 April 04 From: Bucuresti ![]() |
cat costa un schimbat de saboti cu tot cu ferodouri, la ambele roti?
|
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
sabotii au ferodourile noi pe ei. daca te gandesti sa schimbi numai ferodourile, te sfatuiesc sa le schimbi cu totul (adica si sabotii).
set "de uzina": 87 RON. cutia are toti 4 sabotii, adica pt rotile din spate esti asigurat. bafta |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
iubitordedacie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 28 April 04 From: Bucuresti ![]() |
eram interesat de manopera, cam la cat se ridica pe ici pe colo...
|
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
20-50 lei;) depinde;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
20 ron pentru roata am dat eu.
|
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
radu_ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 6 August 07 From: ARAD ![]() |
exista placute de frana cu fire electrice care sa se potriveasca pe dacie?ar fi fain ca ti se aprinde becu cand is uzate
as pute sa ma duc la un magazin de piese auto dar nu am o placuta de dacie sa compar, si daca as avea tot nu pot ca nu tin pe stoc, ci aduc la comanda |
--------------------
Mercedes-Benz
c200
1995
- /////AMG
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da:)au fost si modele din fabrica cu avertizor la placute de frana;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Mai spunea un coleg forumist ca si-a pus din alea si de la inceput ii indica "avarie"-placuta uzata. Avea acel nit prea "la suprafata". Grija mare la calitate.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
ydaniel |
![]()
|
ce firma erau placutele?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Daca as sti... nici topicul nu-l mai stiu, doar ca mi-a ramas in minte ideea.
Poate chiar cel in cauza citeste si "se autodenunta". |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
ford_dacia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 25 March 07 ![]() |
da exista pe stoc ferodo premier placute dacia = FDB113 = 89 lei setul
daca vreti frane super bune puneti astea si cu discuri Brembo Alea mai sunt 65 lei / bucata Io am avut pe dacia ferodo si placute Originale cu holograma ,,,,si dupa ce puneam frana de 3 ori patina masina isi pierdeau din proprietatile de franare se incalzeau rau etc Mai exista delphi ate rooad house Dar au probleme la priderea pe etrier nu sunt ok Mai exista la Ferodo varianta TAR care este entry level la ferodo .sunt cam 30 de lei setu dar nu le am pe stoc pm me |
--------------------
DACIA
BERLINA
1998
- B-28-TLV
|
|
ydaniel |
![]()
|
QUOTE(ford_dacia @ 31 Jan 2008, 13:11) da exista pe stoc ferodo premier placute dacia = FDB113 = 89 lei setul daca vreti frane super bune puneti astea si cu discuri Brembo Alea mai sunt 65 lei / bucata Io am avut pe dacia ferodo si placute Originale cu holograma ,,,,si dupa ce puneam frana de 3 ori patina masina isi pierdeau din proprietatile de franare se incalzeau rau etc Mai exista delphi ate rooad house Dar au probleme la priderea pe etrier nu sunt ok Mai exista la Ferodo varianta TAR care este entry level la ferodo .sunt cam 30 de lei setu dar nu le am pe stoc pm me alea cu holograma sunt de fermit buzau.sunt si ele bune dar uzeaza discu. ferodo target sunt bune la cat costa. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
ai mai adus ferodo tar?
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
ydaniel |
![]()
|
ultima oara-iulie am luat cu 25 lei setu de ferodo target.
4 Feb 2008, 21:56: ultima oara-iulie am luat cu 25 lei setu de ferodo target. This post has been edited by ydaniel: 4 Feb 2008, 21:56 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
setu pt o roata sau ambele?
|
--------------------
Audi
A4
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
am luat si eu niste placute de frane FERODO, dar nu stiu ce model sunt.
28 ron am dat pe set. ele au pe ele un fel de nit care nu stiu ce rol are si inca o chestie pe exterior unde vine cilindrul.presupun ca e ceva de siguranta. stie cineva ce model sunt? |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
ydaniel |
![]()
|
vezi ca nu trebuie sa tai nitu ala;) asa am facut eu .in urma cu ceva timp.intra si asa.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
alinushy |
![]()
|
le-ati luat de pe forum?
|
--------------------
Audi
A4
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
@ ydaniel - nu l-am taiat.asta mi-a parut mai diferit si acel sistem de a tine placuta.pe partea exterioara mai are un varf.
@ alinushy - daca intrebarea era pentru mine, sa stii ca din magazin le-am luat. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
alinushy |
![]()
|
aha..., cand m-am dus la magazine si intrebam de placute ferodo, se uitau chioras la mine si ziceau:"ferodouri ? pentru dacie sau break?"
![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
ydaniel |
![]()
|
stiu:))) asa e vorba.eu le-am luat de la magazin.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
SGM.MYKE |
![]()
|
![]() Membru cu gargauni la cap Group: Members Posts: 584 Joined: 10 August 05 From: Stuttgart ![]() |
De placute ETF italiene, a auzit cineva cam 50RON setul.
|
--------------------
Honda
Integra TypeR
1999_1.8 190CP Stiu putin, dar vreau mai mult.
|
|
ydaniel |
![]()
|
nu.o poza ne pui cu ele?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
SGM.MYKE |
![]()
|
![]() Membru cu gargauni la cap Group: Members Posts: 584 Joined: 10 August 05 From: Stuttgart ![]() |
Nu am poze. Am intrebat la un magazin de piese de import si mi-a zis de ele, nu avea Ferodo.
http://www.etf-freni.it/ita/default.asp |
--------------------
Honda
Integra TypeR
1999_1.8 190CP Stiu putin, dar vreau mai mult.
|
|
ydaniel |
![]()
|
am luat un set de ferodo premier la 90lei.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
azraell |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 4 April 07 From: Bucuresti ![]() |
pai si? de ce nu ne zici si noua de unde ?
|
--------------------
DACIA
Logan
2008, Ambition, 1.5 dCi 70CP
- B77NWP
|
|
ydaniel |
![]()
|
vrei?da un MP:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 14:59 |