Probleme cu stergatoarele
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu stergatoarele
carstos |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 16 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Solenza
|
|||
Alan25r |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 29 December 04 From: Craiova ![]() |
Care e numarul de la Dacia asistenta?
|
--------------------
Solenza 1.4 MPI
Oltcit Club 11 RL
- DJ-XX-XXX
|
|
carstos |
![]()
|
Nu stiu, eu dau mail la vocea clientului. Intra si tu pe situl lor.
|
--------------------
Solenza
|
|
AVT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alan25r @ 28 Feb 2005, 23:22) Pentru mai multe detalii www.dacia.ro. "Daca doriti sa va adresati direct firmei noastre : Contactati Vocea Clientului - completati formularul alaturat Telefon 0248 500 000, Fax: 0248 500 076 Adresa Automobile Dacia, Str. Uzinei nr 1, Mioveni, jud. Arges " This post has been edited by AVT: 28 Feb 2005, 23:57 |
--------------------
Chevrolet
Kalos 1.4 16v 94cp
- ---- Omu' e ca si tamplaru': traieste ce traieste si p'orma moare!
|
|
AVT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(carstos @ 28 Feb 2005, 23:19) Salut, Am o Solenza noua si se pare ca cei de la uzina au uitat sa stranga surubul de la bratul ce tine stergatoarele. Asa se face ca azi dimineata, pe viscolul ala mare, eu mergeam ca orbetele fara sa vad mare lucru. Am sunat de urgenta la asistenta dacia si surpriza (PLACUTA). Au venit instant (10 min) si mi-au reparat-o pe loc. Gratis. In garantie adica. DAR, ... Am mai tras si eu de ele inainte sa vina ei si ... se pare ca stergatorul din dreapta nu sta tocmai bine pe geam. Cand se ridica parca racaie geamul si nu sterge mai nimic. Doar cand coboara sterge ceva. Aveti idee cum il fac sa mearga normal? Banuiesc ca eu l-am strambat putin azi dimineata cand scoteam gheata din ele. Va multumesc. Din experienta stiu ca daca ai indoit tijele stergatoarelor nu le mai poti indoi la loc usor. Oricum, inarmeaza-te cu rabdare si incearca sa cauti pozitia lor fireasca. Daca nu reusesti, i-ati altele... |
--------------------
Chevrolet
Kalos 1.4 16v 94cp
- ---- Omu' e ca si tamplaru': traieste ce traieste si p'orma moare!
|
|
carstos |
![]()
|
Nu cred ca am fost eu asa de fortos azi incat sa stramb acele tije metalice. Le-am ciocanit si eu putin ca omu, le-am indreptat (sau asa am crezut eu), ... chestii normale, fara extra forta.
Zicea cineva pe acest forum de perpendicularitatea stergatoarelor pe parbriz,... |
--------------------
Solenza
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
eu cu asezatul stergatoarelor perpendicular n-am reusit. dar am intors lama stergatorului si merge perfect de atunci.
|
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Stie cineva unde se gasesc stergatoare originale? Sau care sunt cele mai bune si sa se si potriveasca? In Metro, nu am vazut decat Bosch, Campion si inca unele no name, dar pe nici unele nu scria Solenza sau macar DSN. Ale mele dupa un an jumate (2 ierni) dau semne de oboseala si as prefera sa le inlocuiesc. Recunosc ca nu am avut grija de ele nici un pic.
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
ermil77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 8 February 05 ![]() |
salutare!
am o slz din 2003 si am o problema: stergatoarele nu sunt actionate odata cu spalatorul de parbriz; tre' sa le actionez manual. cum as putea sa fac eventualele leg electrice sa fie ......asa cum tre' sa fie. |
-------------------- |
|
power |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 7 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Stergatoarele originale sunt de kko.
La trei solenze acelasi lucru: unul sterge aproximativ bine, unul aproape deloc (cu toate ajustarile). Eu am masina de 1 luna iar un stergator incepuse sa lase urme pe parbriz (zgaria), asa ca le-am schimbat cu unele grafitate made in germany (nu mai stiu numele) - 240.000 lei ambele. Astea sterg perfect, nu lasa nici un fel de urma. Sfatul meu este sa le schimbati pe cele originale si sa luati ceva mai bun - dimensiuni 450mm. |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
- B 41 VCI
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(power) Sfatul meu este sa le schimbati pe cele originale si sa luati ceva mai bun - dimensiuni 450mm. Adica vrei sa spui de 18''. Sa stiti ca merg foarte bine la SLZ si cele de 19''. Eu am luat BOSCH. Cele de 20'' sunt prea mari si se incaleca la mijlocul parbrizului in partea de jos... Eu totusi recomand cu caldura pe cele de 19'' ca sunt un pic mai lungi. Astfel se sterge o zona mai mare a parbrizului. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Inteleg ca nu conteaza marca dar trebuie sa aiba 45 de centimetri sau 18" . Prinderile le -ati refolosit sau se pun cele noi? |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Clemele vechi se pot refolis, dar o sa aiba un mic joc stergatorul, ca nu toate au aceeasi latime. E bine sa se foloseasca prinderile noi. In plus se mai pot rupe si clemele alea de fixare, etc.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:15 |