JOCURI PC, ce jocuri mai jucati
![]() ![]() ![]() |
JOCURI PC, ce jocuri mai jucati
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.642 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
speaking of horror..." Clive Barker's Jericho "?
Jucat, placut? |
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
raducu13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 19 July 06 ![]() |
Fifa 07, NBA 07 si NHL 07....fainutze
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
- 1-B-5550
1997 GT Rosu 1600cc
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Un joculet dragutel...Manhunt...bati golanii de pe strada.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Asta lu' bulan cred ca ii place!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
![]() Mda...dupa doua nivele a devenit enervant...vin aia cate trei si nu mai faci fata. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Am jucat si joc: Cleopatra ,NFS Undergroun,NFS Porsche,DK,Ghotic.
Mi-ar place sa joc Colin McRae Rally.Am incercat sail iau de pe net dar nu am fost multumit de ce am gasit(cred ca sunt incomplete,sau nu ma descurc eu cu instalarea)... ![]() Asa ca daca sunt binevoitori pe aici care sa ma ajute le multumesc anticipat. |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
pastrama |
![]()
|
Io ma joc Poker Stars.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
joc de carti 66 unde gasesc? Nu am mai jucat de foarte mult timp.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Acum joc asa: Mafia (din nou), Colin McRae DirtII (foarte tare grafica), Xpand Rally, CS 1.6. Mi-a mai placut NFS Most Wanted si Porche pe care il jucam pe net cu pretenii
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Cine imi recomanda si mie 2-3-4 jocuri care sa mearga pe Win7 si sa fie cat de cat ok. Am un amic bolnav (cu piciorul rupt) si m-a rugat sa ii fac rost de cateva jocuri, insa eu nu prea ma joc si nu stiu ce sa ii instalez. Pana acum i-am instalat FIFA 09, insa mai vrea si altele. Poate un shooter, un joc cu masini.
Are un laptop destul de bun, cu video dedicat, ar trebui sa mearga macar jocurile pana in 09. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vezi ca Win 7 are o chestie foarte misto care-ti permite sa joci inclusiv jocuri de Win 95. Trebuie doar la instalare sa-i specifici chestia asta.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Cu masini: NFS Undercover sau MostWanted
Strategia daca ii place: Lord of the rings(trece timpul foarte repede cu el), Worms(daca mai gaseste cu cine sa joace pe net dar poate si single player). Altceva.... Mafia este un joc foarte bun |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Merci de sfaturi, habar nu am de smecheria de la instalare, nu am folosit W7 decat pentru cateva teste in masina virtuala.
Eu stiam de un 'compatibility mode' care se seta cu click dreapta pe fisierul executabil, apoi run in Win 98 mode de ex. Parca, nu am mai facut de mult. Deci as avea NFS Undercover si NFS MostWanted, plus Mafia. Fara strategie, jocuri mai simple in care sa 'intri' direct. Multumesc frumos! |
--------------------
-
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Daca il tine Pc-ul Colin McRae Dirt 1 si 2. Nu o sa se plictiseasca
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Le-ai testatpe W7? ca sa nu imi pierd timpul sa le caut, instalez, etc si sa nu mearga
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
la instalare merge direct cu setup dar in cazul in care nu este pe modul Administrativ dai clcik dreapta pe setup si Run as Administrator ca sa nu ai probleme. Se instaleaza usor, nu uita sa pui crack!
P.S. Eu pe win7 le-am jucat...... This post has been edited by BeciAcustic: 2 Feb 2010, 10:34 |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Eu zic call of duty (4 5 si 6)...
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.307 Joined: 24 June 07 ![]() |
Instaleaza-i Borderlands.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
flatout2, simcity4...
|
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
1989 TLX Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Va recomand http://www.newgrounds.com/portal/view/528824
![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
- XX-xx-xxx
2008
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Cred ca mai degraba se joaca alt joc cu oi : "Sven"
![]() |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Iulikk |
![]()
|
M-am reapucat de Most Wanted si de CS 1.6 (sunt praf acum dupa vreo 3 ani de pauza).
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
ui la je puteam si mai mult da is obosit
![]() Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 164.34k ) Number of downloads: 84 |
--------------------
Fiat
Punto
- RMS
2003 1,2 16V 80Bhp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:04 |