DaciaClub in Timisoara., O punem de o intanire?
![]() ![]() ![]() |
DaciaClub in Timisoara., O punem de o intanire?
mihalcea1921 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 20 August 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1997
- TM 04 GAE Dacia 1300 - 1976 - TM 09 KVY
|
|||
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
si eu sunt disponibil mai in toate zilele dupa ora 18. melomanuu este ID-ul meu. Daca se hataraste careva sa organizeze ceva eu unu vin sigur
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Salut baieti!
Vad ca desi sunt ceva amatori de intalniri nu prea reusiti sa va vedeti... Noi ( de pe reno.ro) ne vedem vineri pe la 8 seara la Padurea Verde sau la Orlovi depinde de vreme.Nici noi nu suntem multi cam vreo 4-5 constanti... Daca sunteti amatori de intalniri puteti veni ... Pt. detalii uitati-va pe www.reno.ro la sectiunea Intalniri Timisoara. Stima! |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Adi_Mircea |
![]()
|
![]() Vizitator Group: Members Posts: 137 Joined: 2 December 05 From: Timisoara ![]() |
vad ca intr-un topic mai in fata cineva propunea o intalnire in data de 5 la ora 15 la stadion.
|
--------------------
Dacia Logan
Preference 1.6
Martie 2005
- TM 10 01 Sa mearga bine!
|
|
vyrrutzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 March 07 From: Timisoara ![]() |
ramane pe 5 mai pe seara sau? cine mai vine?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
'89
- B 70 GHK
|
|
av_bbq |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 16 September 07 From: Timisoara / Resita ![]() |
E ceva intalnire zonala (West side) la stadion la 15
|
--------------------
Dacia
Logan II
2008 Laureate
- CS -- -------
|
|
vyrrutzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 March 07 From: Timisoara ![]() |
pe bune?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
'89
- B 70 GHK
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
Oameni!! Nu o punem de o intalnire asa ca de inceput de an?? Ca tot au fost sarbatorile si am avut atata timp liber nu o punem de o intalnire sambata 03.01.2009, sau duminica 04.01.2009?? Mai stam la o barfa, o discutie ceva??
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
E cam greu la inceput de an, eu in fiecare zi spun ca nu mai beau alcool si totusi nu plec de la masa fara cateva paharele
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
melomanuu |
![]()
|
Na totusi... nu organizam nimic?? Chiar nu ne adunam o mana de oameni??
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
eu propun o intalnire de weekend la sanmihaiu german la o balta calda.
bendix, oare o sa apara combi de logan? |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
vyrrutzu |
![]()
|
eu ma inscriu pt o intalnire... dar din pacate sapt asta pot doar duminica sau in cel mai rau caz sambata dupa 4-5 PM...
mai se inscrie cineva? sal! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
'89
- B 70 GHK
|
|
melomanuu |
![]()
|
si eu ma inscriu. Stabiliti o ora si un loc si anuntati aici. Eu in weekend sunt liber
![]() |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
JuvePoli |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 20 January 09 ![]() |
Salut.....cine e din Timisoara si e dispus sa facem o intalnire, eu mai cunosc inca 3 persoane care sunt dispuse... !:)
|
--------------------
Dacia
1310
1993/TLX
|
|
Adi_Mircea |
![]()
|
![]() Vizitator Group: Members Posts: 137 Joined: 2 December 05 From: Timisoara ![]() |
Daca e la sfarsit de saptamana vin si eu
|
--------------------
Dacia Logan
Preference 1.6
Martie 2005
- TM 10 01 Sa mearga bine!
|
|
vyrrutzu |
![]()
|
gata... hotarati un loc si o ora!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
'89
- B 70 GHK
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Problema intalnirilor de acest gen este ca nimeni nu se cunoaste in lumea reala cu nimeni. Eu pana la ora asta m-am intalnit cu cativa forumisti, cativa din zona, cativa din celalalt capat al tarii. S-a legat si o prietenie frumoasa, s-a mers in vacanta cu un anume coleg forumist.
Sfatul meu este sa va intalniti 2 intre voi, apoi 3 si asa mai departe. @ melomanuu: cand dau prin Temeschwar si stau macar 2 zile ai sa primesti PM de la mine. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
vyrrutzu |
![]()
|
ce ziceti de maine? cineva?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
'89
- B 70 GHK
|
|
melomanuu |
![]()
|
dr_mKe te astept, tot aici o sa fiu, nu am de gand sa ma mut
![]() Sa revenim...ziceati ceva de maine?? Eu sunt disponibil. Unde vreti, cand vreti cat mai multi, chiar daca nu ne cunoastem din vedere, daca vedem masinile parcate ne oprim si pana la urma ne cunoastem. Asa ca eu sunt prezent maine daca e ceva |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
vyrrutzu |
![]()
|
se pare ca nu reusim nimic. multi ar vrea dar niciunul nu vine.
.... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
'89
- B 70 GHK
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
eu vin, haidetim sa ne intalnim mai spre seara
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
vyrrutzu |
![]()
|
oke, hai sa stabilim o ora si un loc si daca se anunta cel putin 3-4 facem adunarea. bun asa?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
'89
- B 70 GHK
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
id-ul meu este fogarassy_nicolae, daca stabiliti ceva vreau sa vin si eu si va rog sa ma anunta si pe mine cineva pe mess. MC
ps: acuma cam ploua afara dar asta nu e o problema, nu? |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
vyrrutzu |
![]()
|
eu si ztv propunem ca loc de intalnire parcarea de la Billa de pe Circumvalatiunii la ora 16:00 sau 17:00!
asteptam interesati de intalnire si sa confirme participarea! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
'89
- B 70 GHK
|
|
homestranger |
![]()
|
![]() Cand orice procedeu esueaza, citeste instructiunile...sau...cont Group: Members Posts: 119 Joined: 2 October 08 ![]() |
eu vin.
just_a_stranger2008 ne gasim pe mess |
--------------------
Dacia
1310 TX
1992
- TM 05 GEC ...sau...mai bine lasa
|
|
vyrrutzu |
![]()
|
suntem 3... mai este cineva?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
'89
- B 70 GHK
|
|
ZTV |
![]()
|
pana la urma am fost 4. Sper sa ne adunam mai multi saptamana viitoare.
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
poze, povesti?
|
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
vyrrutzu |
![]()
|
pai ca pentru o prima intalnire pe anu asta, ne-am cunoscut, am schimbat pareri si intamplari intalnite, o cafea, o tigara... si voie buna... asteptam urmatoarea intalnire la care speram sa fie prezenti si alti posesori de masini autohtone. cateva pareri si impresii despre masini si accesorii... pai avand in vedere ca am fost doar 4, s-a trecut in revista destul de repede fiecare "bolid". poze nu avem, dar la urmatoarea intalnire promit sa ma ocup personal de problema asta.
poate au si ceilalti ce au fost sa spuna ceva... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
'89
- B 70 GHK
|
|
melomanuu |
![]()
|
Pentru prima intalnire a fost bine. Ne-am cunoscut, ne-am studiat masinile unii altora, am mers la o cafea ca vremea nu ne-a prea permis sa stam afara si am stat la taclale. Mie unu chiar mi-a facut placere sa mai stau de vorba asa. Sper ca daca vom mai face ceva intalniri sa ne adunam mai multi. Eu propun si o intalnire pe weekendul vitor ca nu ar strica sa mai povestim 1 pic, poate se mai inscriu doritori
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:33 |