ambreiajul face clank (metalic)
![]() ![]() ![]() |
ambreiajul face clank (metalic)
lungan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
|
||
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|||
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(mariuscond @ 23 Apr 2007, 02:24) Ieri am testat si pe loganul unui coforumist (tot 1.5dci dar de 70cp) si pot sa spun ca ambreiajul mergea "beton", ca la carte. Oricit m-am chinuit sa fac "clank" cu a lui nu am reusit. Deci nu "face toate" la fel. Dci-ul lui e nou nouț... oare de asta? deci-ul ala are ambreiaj hidraulic ![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
donraulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 24 November 04 From: B ![]() |
observ ca foarte multa lume "reclama" acest clank, + unii, inclusiv eu, o "ambreiere" intarziata pe un anumit palier.
Va spun din proprie experienta ca reglatul ambreiajului, din cele doua piulite din capatul cablului de ambreiaj dinspre cutie nu rezolva problema. In concluzie ce e de facut? sau trebuie sa ne impacam cu ideea? |
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Nu ai ce să faci.
Te împaci cu ideea. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu m-am impacat deja cu ideea...
Iti dai seama ca in service (in multe service-uri nu-s in stare sa faca un schimb de ulei ca lumea) daca se poate nu am sa merg, daca se poate... ma rog... |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:13 |