DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Capace roti-home made!, idei estetice...

HellRaiser
post 16 Apr 2008, 13:07
Post #61

Oameni suntem, printre animale traim!

Group: Members
From: Bucuresti; Titan City

QUOTE(thunder @ 19 Mar 2007, 10:27)
Mai bine cureti jantele alea bine si le dai un strat frumos de vopsea si cred ca o sa arate mai bine.
Daca faci capacele din ciocan trebuie sa le finisezi cu ceva chit ... nu cred ca se merita, poate doar asa ca sa faci ceva lucru manual tongue.gif
*

Mai aveam si eu idei din astea dupa ce ma uitam la cate o emisiune pe discovery dar imi treceau dupa maxim 2 minute. silly1.gif
Ca fapt divers, prin absurd ca treaba sa iasa (desi nu sunt de acord cu ideea nono.gif ) un material de acest gen dupa ce ii dai forma din ciocan, se trece prin roata englezeasca care il scoate extraordinar de nivelat. E o arta pe cala de disparitie. In nici un caz nu se foloseste chit sau mai stiu eu ce minuni de genul asta. doh.gif
Oricum initiativa si entuziasmul sunt bune ... cat despre idee coffee_spitsk.gif
Parerea mea, care este ... Da io ie din sectoru' 3. sofer6.gif

--------------------
Dacia 1310 L 1996 - B - 72 - ***
---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MihaiD
post 16 Apr 2008, 16:30
Post #62

Membru autentic

From: Ro

Adevarul e ca ar da bine asa ceva capacga9.jpg maine poimaine ii vezi pe toti cu capace de oala la roti biggrin.gif

This post has been edited by MihaiD: 16 Apr 2008, 16:33

--------------------
Renault Megane R26 2008 - XX-xx-xxx
+
koldun
post 18 Apr 2008, 18:14
Post #63

un om

From: CT

Radeti voi de saracu om dar daca isi pune mintea cu fieroaica, in curand il vezi cu niste spinnere pe masina. CrownVicSpinners_550x354.jpg

--------------------
Renault Captur TCe 0.9 2016
Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson
+
Asi
post 18 Apr 2008, 22:22
Post #64

Camaro SS

From: Bucuresti

QUOTE(mihaiachi @ 21 Mar 2007, 16:19)
Piese din astea "de revolutie" se pot face pe strung. Se strunjeste un sablon, se pune tabla intre sablon si papusa mobila apoi cu o rola speciala prinsa pe sania portcutit se "intinde" tabla pe sablon. Se pot face ligheane, tingiri, cupe, clopotele, cani, cratite si multe altele....
*

Adica "Fasonare" pe scurt.
Asa se fac butelii de mare presiune facute dintr-o bucata (desi are o parte confundata cu extrudarea), si binenteles ligheane si oale, mai ales astea de caacitate mare si din inox, toate sunt facute prin fasonare pe strung contra unui model fix pe interior.

--------------------
Mitsubishi/Mercedes Carisma/B-class 2003 1.9 DI-D/2007 200CDI - B 79 ASI/Bxxx
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
+
BAB
post 18 May 2010, 18:39
Post #65

GUERRIER MARIN DE VAILLANT

From: CONSTANTA

Acest topic este aidoma societatii romanesti. Asta e "filozofia" romanului modern. Dincolo de subiectul in sine, niste banale capace de roti, aceeasi mentalitate scofalcita, a celor mai numerosi, impotriva vreunuia care mai are vreo idee, sau isi pune intrebari si cauta solutii. De aceea, in tara asta nu se mai creaza nimic. Suntem prea lenesi, avem doua maini stangi, avem diplome de ingineri si masteranzi, dar nu prea stim in ce sens se desurubeaza o piulita. Acum vreo 25 de ani, inflorea filozofia "ma fac ca muncesc, ca ei se fac ca ma platesc"... bineinteles, "ei' nu se faceau ca va plateau. Dupa vreun deceniu, a ajuns la moda dictonul: "dormi copile, dormi in pace, tara inginer te face". Dar s-a dus si vremea aia. Acum, mintile romanilor, se "cultiva" printr-un pseudo-sistem educational, imbacsit de birocratie, coruptie, tone de maculatura plina de "limbi de lemn". Invatamantul tehnic de nivel mediu, a disparut. In frumoasa noastra tara, nu mai exista scoli de meserii. Despre "instituia" mesterului inconjurat de calfe si ucenici, nici macar prin carti nu mai cititi, ca sunt obositoare si va mananca timpul... Facultatile arata precum niste lupanare sordide, adevarate lacase de prostitutie fizica si morala. Nu stiti, nu vreti si nici nu-i lasati pe altii sa incerce sa produca ceva, cu mintea cu mainile lor. Aia care mai au vreo sclipire, fug disperati prin tari straine, sperand ca acolo isi vor realiza scopul... Dar ce mizerii si umilinte inghit romanii nostri acolo...
Asta este situatia, astia sunt oamenii "noi": niste flecari, scamatori, mincinosi, imorali, dispretuitori, inculti cu vederi inguste indreptate strict catre bancnote, indopare si sex.
Este trist si atat. Imi cer scuze (sincer, nu prea stiu cui), pentru un "off-topic" asa de lung... si tardiv.

--------------------
Dacia Logan 1,6MPI Laureate - CT 06 BAB
"NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre."
+
Cioby92
post 18 May 2010, 18:55
Post #66

Membru fara semnalmente

From: Brasov

blink.gif

--------------------
Dacia 1300/1976 cu elemente de 1310 - BV 01 EMP
Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse
+
eXtenSion
post 18 May 2010, 22:39
Post #67

Membru autentic

up.gif

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
IRONICK
post 18 May 2010, 22:45
Post #68

-

From: Romania

Culmea este ca in ultimul timp producatorii adauga la calcul chiar si banalul capac de roata pentru reducerea combustibilului. Cat mai drept, orificii strict pentru racire si design ...

This post has been edited by IRONICK: 18 May 2010, 22:48

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
l@u
post 18 May 2010, 22:55
Post #69

Membru autentic

economia de piata se adapteaza iar acesta este rezultatul

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
BAB
post 2 Jun 2010, 21:36
Post #70

GUERRIER MARIN DE VAILLANT

From: CONSTANTA

Se cheama consumism.... Cand a venit papa in Romania si s-a chinuit cu discursul ala in limba romana, le spunea tinerilor sa nu se lase prada consumismului. Cei mai multi analisti (aia care se ocupa de probleme anale), s-au repezit sa spuna ca de fapt pontifu a vrut sa spuna comunism. Nu, el spunea bine ce spunea si se referea la societatea de consum pe care o "edificam" si noi in anii astia.

--------------------
Dacia Logan 1,6MPI Laureate - CT 06 BAB
"NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre."
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th May 2025 - 11:25
Forum Renault