Nokia cu Symbian, ..programe,tricks,smecherii
![]() ![]() ![]() |
Nokia cu Symbian, ..programe,tricks,smecherii
skija |
![]()
|
||
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Ma intereseaza si pe mine o aplicatie tip Wallet (cum are nokia 6600 ) pentru pastrarea, de exemplu, a datelor importante (codul pin de la cardurile bancare, etc, coduri, parole etc. Am cautat pe internet dar nu am gasit. Ma mai intereseaza o aplicatie (free daca se poate) pentru detectarea automata a retelelor WLAN in gen Smart connect sau Hotspot finder.
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
vreau si eu un program pentru mp3-uri-gen winamp,in care sa pot face si reglaje.am cautat peste tot si am gasit doar o versiune demo in care puteam asculta maxim 60 sec din melodie.dati-mi va rog un link sau pm cu programu.mersi
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
PowerMP3...da-mi id-ul de msg.
Ia zi merge !!! This post has been edited by l@u: 1 Apr 2007, 09:18 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Pot scoate sunetu de la camera foto care se activeaza cand fac o poza(nokia n70)? E foarte stresant si am cautat peste tot si n.am reusit sa.l scot.Se poate scoate/dezactiva?
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
ady85btz |
![]()
|
n.are nimeni n70?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
De scos nu cred ca se poate, dar pune-l pe Silentios daca nu vrei sa se auda.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
ady85btz |
![]()
|
l-am pus pe toate modurile posibile si face la fel.....sunet de ca*%T
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
am un N73 cu softul din 19 ianuarie sau februarie cred.
nu are aplicatii bagate pe el. am vrut sa folosesc "cell track 62" d epe net dar a mers instalat numai pe N70 nu si pe N73. daca are cineva o versiune mai noua de cell track... cardul de 1 gb merge f bine pe el. mai caut un soft de conversie din filme mp4 in wmv, avi, mpeg etc... thank youuuuuuuuuuuuuuu! |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 15:12 |