Problema WORD
![]() ![]() ![]() |
Problema WORD
XMihai |
![]()
|
||
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
fai o scanare cu un antivirus poate ai luat ceva de pe net
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Asta am patit si eu cand vroiam sa salvez un articol de pe net si era o poza in el, poza fiind sub forma de clip.
|
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
incearca sa dai save as si sa salvezi pe alta partitie...poate nu mai ai loc pe C (in mod standard word salveaza pe My Documents) si e setat pe salvare din 10 in 10 minute. daca tot nu merge debifeaza din tools-options functia respectiva si bifeaza ALLOW FAST SAVES.
succes |
--------------------
.
.
.
|
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce versiune de Office ai?
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
in word se pot numerota paginile jos ca la o carte automat?nu sa sat eu sa scriu la fiecare
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Da.
View \ Header and Footer. Ai mai multe obtiuni, dar vezi sa fii un footer. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sau mai simplu:
Insert \ Page number |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și dacă vrei, poți insera și Page Count, astfel încât să vezi la a câta pagină din total te afli.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Avea mai multe obtiuni, se se joace in formate sau alea-alea.
This post has been edited by tribunul: 25 Apr 2007, 08:23 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.724 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(XMihai @ 24 Apr 2007, 09:20) am si eu o problema cu microsoft word, am modificat ceva intr-un proiect si cand vreau sa dau save, zice ca nu e loc pe spatiu, (am liber 11Gb) sau zice ca sunt prea multe ferestre deschise. Ce naiba are? Ai cumva Disk quota enabled? Ai drept de scriere acolo unde vrei sa salvezi? Incearca sa salvezi in alt loc si vezi ce zice. Prea multe ferestre deschise din cate stiu eu indica "Out of memory", asa ca inchide restul aplicatiilor. Pe workstationul de la serviciu (care are 1 GB RAM) se intampla adesea sa raman fara memorie (nu mai pot deschide mesajele din mail sau daca dau click cu butonul drept nu mai apare meniul context al aplicatiilor etc). Un reboot face bine intotdeauna unei statii Windows. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 15:06 |