intrebare la faza scurta aprinsa ziua
![]() ![]() ![]() |
intrebare la faza scurta aprinsa ziua
Fisicooo |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 20 March 06 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1,5 dci
2006, laureate
- CT-02-SEY
|
|||
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Nu te inseli. Dar vezi sa nu uiti sa le aprinzi pe alea europene.
![]() |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi-e atat de lene sa ma decid daca trebuie aprinse sau nu incat merg cu ele tot timpul aprinse
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Foarte bine !
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Si io la fel.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu este mai bine si mai sigur sa mergi sa le aprinzi cand iesi din localitate?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dar, când vă amintiți să aprindeți faza scurtă, să STINGEȚI proiectoarele alea, că le actionați odată cu cheia de contact...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Din moment ce scrie ca pe drumurile nationale europene suntem obligati sa folosim luminile de intalnire,fii sigur ca si pe Constanta-Cernavoda esti obligat.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Corect. La Solenza se rezolva problema proiectoarelor pentru ca se furau foarte usor...
Acum On-topic, faza scurta ajuta la sporirea vizibilitatii, de aceea e util sa fie folosita oricand iesiti in afara localitatii. Dar faza scurta, nu proiectoare si nu pozitii! |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Nu stiu ce aveti cu proiectoarele...ca de obicei nu orbesc pe nimeni. Sunt unii care merg cu faza lunga ziua, iar altii care merg cu stopul de ceata noaptea!!!
![]() Acum, on topic, stiu de oameni care au luat amenzi pt lumini pe drum national (nu european). Dar daca ai dreptate, inseamna ca si reprezentantul legii e prost! |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Nu cred ca scrie nicaieri ca NU ai voie sa folosesti luminile de intalnire ziua. Scrie doar cand esti obligat sa le folosesti. Poate si-au luat amenda pentru ca mergeau doar cu pozitiile aprinse atunci cand erau obligati sa mearga cu luminile de intalnire.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
La faza cu proiectoarele subscriu si eu. Sunt foarte putine masinile cu proiectoarele reglate corect.
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Care ar fi drumurile expres? dupa o cautare de 5 sec am gasit:
"drumuri expres - drumuri naționale accesibile numai prin noduri sau intersecții reglementate care pot fi interzise anumitor categorii de utilizatori și vehicule și pe care oprirea și staționarea pe partea carosabilă sunt interzise" din Norma tehnica din 27/01/1998 privind proiectarea, construirea si modernizarea drumurilor Eu folosesc faza scurta permanent. Proiectoarele si lampa de ceata doar daca este absolut necesar. |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:38 |