DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Pe cine votati pentru cea mai inalta functie in stat?

Pe cine votati?

Corneliu Vadim Tudor [ 8 ] ** [8.42%]
Adrian Nastase [ 9 ] ** [9.47%]
Teodor Stolojan [ 67 ] ** [70.53%]
Lia Roberts [ 2 ] ** [2.11%]
Altul si anume.... [ 9 ] ** [9.47%]
Total Votes: 95
Guests cannot vote 
MMihai
post 29 Aug 2004, 21:47
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: PITESTI

Sa vedem aici un sondaj real

--------------------
Renault Megane III 1.6 16V 110cp Noir Nacre
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
woth
post 29 Aug 2004, 22:17
Post #2

Membru

la cati au votat pana la ora asta (5 insi), nu este reprezentativ deloc. bagati baieti, bagati.

--------------------
+
kukuruz
post 29 Aug 2004, 23:08
Post #3

Membru

From: Bucuresti

Ati uitat-o pe Lia! Lia Roberts, romanca-americanca milionara in $$$

--------------------
+
MMihai
post 29 Aug 2004, 23:32
Post #4

Membru autentic

Singurul om caruia nimeni nu poate sa ii reproseze nimic este Vadim Tudor dar la noi in tara oameni de genul lui sunt tratati cu indiferenta de mass-media ba chiar facuti nebuni, extremisti si mai stiu eu ce.. Ar fi singurul care mai poate sa faca ceva bun pt tara. Desigur Stolojan o sa aibe majoritate aici pe forum deoarece sunt multi bucuresteni unde Basescu se afla la putere si bine face, dar alianta este alianta si are 2 carme, nu e bine.
Apropo stiati ca Stolojan si-a lasat nevasta si este acum cu o secretara parca de 40 ani..

--------------------
+
GoGu
post 30 Aug 2004, 00:08
Post #5

Prea de la tara

Group: Moderatori
From: Iasi

True. Ce sa-i reprosezi lui Vadim? Ca e un pupincurist oportunist, ca habar n-are ce are de facut in caz ca se intampla accidentul nefericit (Doamne-fereste) si castiga alegerile, ca e doar un mascarici cu un discurs sforaitor, mereu pe aceleasi teme (unguri, conspiratii elucubrante, martienii, lolek si bolek etc...).
Ca sa nu mai vorbesc de partidul sau compus din mosnegi retard-nostalgici, ex-securisti ce regreta ciolanul pierdut sau, pur si simplu, oameni care habar n-au cu ce se mananca lumea in care traim.

Nu's de ce imi vine in cap imaginea tarii aleia sud-americane (parca, oricum dintr-aia cu o lovitura de stat la doua zile) in care l-au votat presedinte pe nu-s ce actor, mare vedeta nationala, argumentul fiind ca tare mai frumos si convingator mai combatea el prin filme :shock: Geeeeeez!!!!

PS si ce daca Stolo mai calca prin strachini cu damele? (presupunand adevarat ce-am citit mai sus). Ce are sula cu prefectura? Prefer un "playboy" ce stie cu ce se mananca borsul asta finantzoso-economic-politic decat un tribun de doi lei, afon in problema borsului sus-mentionat, implicat in tot felul de mizerii, "afaceri" cu arabi si inconjurat de o haita de securisti ratati.

Si asta ti-o zice unu' din Moldova, nu din Bucuresti :wink:

--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
+
MMihai
post 30 Aug 2004, 00:20
Post #6

Membru autentic

Pai nu e vorba de asta dar Stolojan nu e usa de biserica in orice caz iar cine se intereseaza isi da seama imediat. o sa scriu zilele astea exact ceea ce a manarit si stolojan la vremea lui ca sa nu gresesc acum si o sa va spun si sursa ca sa verificati si din alte parti. Inca ceva, omul acesta in 99 sustinea cu tarie ca nu o sa participe la presedentie in viata lui iar acum o intoarce ca la ploiesti.. cica are mai multa experienta politica.. sa fim seriosi. Iar campania lor de cine a fost sustinuta si va fi financiar? Catarama si altii de care nu are rost sa vb.. Iar lumea e prostita de mass-media .. e nevoie sa va spun ce e cu protv-ul? PSD scrie pe el, pe tvr 1 nu mai vorbesc. Oamenii trebuie sa se mai informeze si dupaia sa sustina anumite lucruri.

--------------------
+
MMihai
post 30 Aug 2004, 00:33
Post #7

Membru autentic

Apropo, lumea in care traim o fi mai buna? Astia au "privatizat" pe nimic binenteles (asta un exemplu) toate fabricile de ciment din tara iar acum sacul este 230.000lei de ce oare? statul nu mai poate controla pretul iar astia ne joaca cum vor, asa se va intampla si cu benzina. Odat cu privatizarea petromului (petrom 68.000angajati preluata de OMW firma cu 7.000 angajati) cum este posibil? si mai fac si imprumut ca sa obtina petromul care e dat pe nimic. Rafinaria din cate am inteles o sa fie preluata de LUKOIL si sa vedem cand o sa faca benzina 40.000 ce o sa mai facem.. nimic nu mai putem controla nimic in tara deoarece o sa il faca cat vor ei si exemple sunt multe. E o lume corupta, foarte corupta :evil:

--------------------
+
misterb
post 30 Aug 2004, 06:41
Post #8

Membru autentic

laugh.gif laugh.gif
da care este structura esantionului? Dupa ce metoda de esantionare ai lucrat? Oare sti cate clone voteaza? biggrin.gif
Este doar un sondaj pe forum unde intra numai o anumita categoie de votanti. Atat si nimic mai mult.
Oricum orice sondaj capteaza atentia asa ca succese ...

--------------------
Renault Clio IV Estate 0,9 TCe 2015
+
Marty
post 30 Aug 2004, 08:20
Post #9

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

MMihai, tu te uiti la ce-ai scris pina acum ??? CVT ??? Esti sigur ca e singuru' care mai poate face ceva pentru tara ? Ce sa faca, sa extermine evreii si ungurii si pe aia care-s impotriva lui sa-i lichideze-n executii publice ?
Inca ceva: daca tu-ti inchipui ca eu il voi vota pe Stolojan doar pentru ca asa zice Basexu, te inseli amarnic! Eu nu fac parte din grupul celor care se aseamana cu trenul cind e vorba de clase si care nu-s in stare s-am opinii proprii! Nu cred c-am zis vreodata "Votez Constitutia fiindca asa a zis Domnu' Iliescu!" (nu c-ar fi stiut ce scrie acolo). Asta o consider o jignire gratuita din partea ta!

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
asarban
post 30 Aug 2004, 08:25
Post #10

Membru autentic

Group: Banned

laugh.gif laugh.gif
da care este structura esantionului? Dupa ce metoda de esantionare ai lucrat? Oare sti cate clone voteaza? biggrin.gif
Este doar un sondaj pe forum unde intra numai o anumita categoie de votanti. Atat si nimic mai mult.
Oricum orice sondaj capteaza atentia asa ca succese ...

CE e tavarisci misterb, va cauzeaza noduri in gat ca Autorul Necunoscut nu e agreat pe aici?
Eu zic atunci sa va duceti.....ahem....pe alte forumuri.
Cel putin forum.psd.ro e....
E si acolo un sondaj! Ala e ala real! Ala adevarat!

PS! Stii cum e asta martinezule? STIM cu cine votam, STIM cine o sa iasa, dar nu vrem!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
MoneyTalks
post 30 Aug 2004, 08:45
Post #11

-

From: Ireland

Bre, care modificarati chestionarul? Ca votu meu s-a dus pe apa simbetei si nici nu mai pot vota! :roll:

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
M.C.
post 30 Aug 2004, 09:45
Post #12

Membru autentic

From: Ploiesti ,din cind in cind.

Situatia este cam asa :
Sintem o tara libera, fiecare voteaza cu cine vrea, iar din urna o sa iasa cine trebuie (din pacate ).
Asta ca sa-i dam si un pic de satisfactie domnului Mister B. : :wink:

--------------------
Renault Megane II Sedan Influence 1,6 16 V ,2005
+
sstanescu
post 30 Aug 2004, 09:57
Post #13

Membru autentic

Maica, eu am o mare dilema: l-as vota tot pe domnu' Iliescu, ca e om bun, insa daca ar fi presedinte, nu ar putea sa fie si prim-ministru in acelasi timp, ceea ce ar fi mare pacat. Iliescu e din popor maica, nu ca arogantul...

Later Edit: Serios acum, asta e o mare dilema a sustinatorului pensionar pro-PSD. Arogantul e bogat, are bani, s-a imbogatit pe spinarea lui tataie!

--------------------
Dacia SupeRNova Clima - B-92-SLC
+
bogdan_o
post 30 Aug 2004, 17:13
Post #14

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Eu ma votez pe mine. Adica ce? De ce sa nu manance si gura mea o paine. Numai altii sa fure? Cam asta e gandirea majoritatii (daca nu chiar a tuturor) candidatilor.

Insa, daca e sa vorbesc serios, eu nu ma duc la vot. Nu am pe cine sa votez. Si nici nu merg pe principiul de a alege din doua rele pe cea mai putin rea.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
ashu
post 30 Aug 2004, 18:19
Post #15

Membru erectil

Bravo Bogdane, nu te duce la vot, las sa voteze toti taranii cooperatori cu doua clase si zero informare si discernamant, pai ce kilu meu. Care tarani, asa cum a zis si sstanescu, il vor cauta infrigurati pe marele lor amant oral, nea Nelu. Cam d-aia avem tritze faniti, oprisani, mazari, sechelarii si tot neamu lor cel adormit de cornute la conducerea tarii.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
woth
post 30 Aug 2004, 18:22
Post #16

Membru

MMIhai, nu stiu cati ani si cat ai citit politica in ultimii ani, dar ai idee cam ce faceam corneliu vadim tudor pe vremea comunistilor? ai idee cam ce a facut acelasi vadim tudor in ultimii 15 ani?

sincer, daca puneai mana sa citesti un ziar, acum nu ai mai fi afirmat ceea ce debitezi mai sus.

intr-adevar, pe gardurile din stadionul national, si acum mai e scris cu spray-ul albastru 'VADIM', dar asta nu inseamna sa ne si luam dupa ceea ce a scris un dement pe o bucata de beton.

ca tema, pana la urmatorul tau post despre preferatul tau la prezidentiale, da-i un search pe google despre el si citeste orice articole iti pica pe acolo.

--------------------
+
florinc
post 30 Aug 2004, 20:44
Post #17

Membru autentic

Ce o fi o fi dar eu cu PSD nu mai votez. Mai prost ca in ultimii 4 ani de cand e bombonelul prim ministru nu am mai dus-o asa de prost. Cel putin asta e parerea mea. Cum au mai zis si altii, guvernul o sa ajunga sa nu mai poata controla nimic.

--------------------
Opel/Dacia Vectra B/Solenza - .
Opel Vectra B
+
Vlad Georgescu
post 30 Aug 2004, 22:11
Post #18

/----\ <--- Logan

Vadim este un om total lipsit de integritate. E un oportunist care isi intoarce opiniile exact dupa cum bate vintul. Pe vremea mineriadelor, scria si publica in ziarul Romania Mare poezii impotriva intelectualilor si procomuniste. Acum se da mare intelectual.

E suficient sa-i urmariti cariera politica si opiniile politice timp de citiva ani, ca sa vedeti ca de foarte multe ori isi schimba pozitia cu 180 de grade, dupa cum ii dicteaza interesul.

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
+
bogdan_o
post 30 Aug 2004, 23:37
Post #19

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Ashule, discutia asta am purtat-o si inainte de locale. Nu stiu in ce masura se mai justifica un bis. Problema se pune in felul urmator: daca ar fi un singur candidat care nu ar trebui cu nici un chip sa iasa si daca nu se duce lumea la vot, categoriile mentionate de tine vor duce la alegerea lui atunci as mai zice. Dar, orice va iesi presedinte istoria se va repeta, asa ca prea putin conteaza cine iese. S-a votat in 96 schimbarea si a fost jale. In 2000 au venit ceilalti ai avem tot felul de baroni locali, toti interlopii sunt la putere, etc. Deci am vazut cam ce le poate pielea ambelor tabere. Singurii care nu au fost la putere au fost cei din PRM, dar daca ar iesi cel mai probabil ar face ca si restul. Asa ca eu nu vad in ce masura as fi eu afectat daca iese unul sau altul dintre candidati. Mie mi-e indiferent.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
Marty
post 31 Aug 2004, 07:42
Post #20

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Pe vremea mineriadelor, scria si publica in ziarul Romania Mare poezii impotriva intelectualilor si procomuniste. Acum se da mare intelectual.

Vlad, indiferent de integritatea psihica, de fripturismul politic care-l caracterizeaza si de alte timpenii caracteristice, Vadim ESTE un intelectual!

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
adso
post 31 Aug 2004, 08:06
Post #21

Membru autentic

tot incerc sa ma autentific si sa votez da' nimic. sa incerc si asa (postand un mesaj si asteptand sa ma prompteze el pentru autentificare).

--------------------
+
adso
post 31 Aug 2004, 08:12
Post #22

Membru autentic

gata!
no offence, da sa stiti ca sondajul de aici nu e foarte bine facut sociologic vorbind.
Insasi apartenenta la forumul asta inseamna o anumita structura sociala clara (varsta, oras, eventual chiar si nivel de venit). Adica tineri, in general orase mari, venituri medii sau peste. Adica electorat non-psd tipic. Pentru targetul asta tre' sa fie representativ, though.

--------------------
Call me Ishmael...
+
stere
post 31 Aug 2004, 08:20
Post #23

Membru incepator

From: Targu Mures

Cine avea pretentia unui sondaj cu mari pretentii sociologice? Important e ca noi suntem viitorul tarii smile.gif
Hai sa nu uitam un aspect, domnilor: - presedintelenu are cine-stie-ce rol. Important e cine va lua majoritatea parlamentara, si va forma guvernul. Aia vor conduce tara. Ba chiar ar fi interesant ca Arogantul sa se aleaga presedinte, dar guvernul sa-l formeze Alianta (nu ca mi-as dori, dar uite ca-mi descopar o anumita latura de sado-masochism politic) :mrgreen:

--------------------
Dacia Logan - provizoriu
Newton a murit...Einstein a murit...si nici eu nu ma simt prea bine...
+
dantes
post 31 Aug 2004, 09:27
Post #24

Membru

From: Tzaranoaia

Sorry ca te intrerup stere...Din cunostintele mele sarace in politica, macar stiu ca presedintele propune un prim-ministru, iar parlamentul il valideaza...daca parlamentul refuza de 3 ori, atunci acesta se dizolva, si se reiau alegerile...
Asa ca...daca iese de ex. bombonelu' presedinte, si parlamentul alianta, atunci 90% din cazuri se va ajunge la un mic haos (valabil si invers)....Spun 90%, ptr. ca nici unii nici altii nu se suporta intre ei, iar o conventie politica iese din calcul..dar nu poti stii...

Din pacate acest sondaj nu contine varianta pe care in acest moment as vota-o...adica INDECIS...iar la momentul respectiv ma voi decide...
Pe de alta parte, NU este bine sa absentezi de la vot...asta inseamna ca acea categorie pe care o reprezinti se subtiaza, si se ingroasa taranii care nici nu au teveu sau radio...sau timp ca sunt ocupati cu agricultura sau mai stiu eu ce...Acestia vor vota ce sunt indemnati de altii sa voteze...

Oricum...oricare ar iesi, sa faca dracului ceva concret ca m-am saturat de baroni locali, aliante si promisiuni facute in vant...

De ex: Persoana X.....nu e baron local, nu e din vreo alianta sau partid, dar va promit ca fac benzina 1.000 lei, salariile de 1.000 de € si etc....cu niste bani din economia subterana...cine stie...

Concluzia...sa-i manance lupii si sa-i ia :twisted:

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
Pedro
post 31 Aug 2004, 09:28
Post #25

Membru autentic

indiferent de integritatea psihica, de fripturismul politic care-l caracterizeaza si de alte timpenii caracteristice, Vadim ESTE un intelectual!

Rar vezi oameni mai cititi si mai avizi de cultura ca Vadim , dar asta nu inseamna nimic, in contextul in care ego-ul acestui om tinde catre infinit , megalomania acestui om trece peste toate barierele bunului simt de orice fel si oricum copiile oamenilor dintai sunt intotdeauna de prost gust , spun asta in ideea ca odata vadim imi aducea aminte de HITLER. Atentie, doar imi aducea aminte, n-as indrazni sa asemuiesc un mare comandant cu un pupincurist ca vadim - doamne fereste -

--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD Berlina
O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
+
madalina
post 31 Aug 2004, 09:56
Post #26

Membru autentic

Presedintele propune un prim-ministru, sfatuindu-se cu partidul/alianta ce castiga alegerile!

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
asarban
post 31 Aug 2004, 10:01
Post #27

Membru autentic

Group: Banned

gata!  
no offence, da sa stiti ca sondajul de aici nu e foarte bine facut sociologic vorbind.
Insasi apartenenta la forumul asta inseamna o anumita structura sociala clara (varsta, oras, eventual chiar si nivel de venit). Adica tineri, in general orase mari, venituri medii sau peste. Adica electorat non-psd tipic. Pentru targetul asta tre' sa fie representativ, though.

Si ce vrei sa ma plimb cu laptopul pe la usile tuturor?
Ete, daca ma duc la nea Dinca betivanul strazii asta zice ca vrea sa voteze cu "Coposuuuuu"
coana Marioara, consoarta vrea cu "domnu Iliescu, da' sa nu afle betivanu de barabati-miu!"
Asa ca...

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
dantes
post 31 Aug 2004, 10:06
Post #28

Membru

From: Tzaranoaia

@madalina....si in situatia asta, crezi ca se poate ajunge la un compromis, sau intelegere politica?..ma indoiesc puternic...sau cine stie...isi impart osu' ...desi stiu ca un caine nu il imparte cu nimeni!

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
ashu
post 31 Aug 2004, 12:40
Post #29

Membru erectil

S-a votat in 96 schimbarea si a fost jale.

De ce credeti asta? Sunt de acord ca au fost sub asteptari, dar totusi, de jale... De jale a fost hahalera aia de vacaroiu timp de 4 ani, ce naiba. Totusi alternanta din 96 a fost absolut necesara pentru normalizarea societatii romanesti. S-au inceput multe lucruri atunci care trebuiau facute cu ani buni inainte. S-au pus minerii cu botul pe labe. Atunci a fost primul an de crestere economica sanatoasa. Asta in conditiile in care Romania a avut de plata niste sume imense in acei ani. Da, au fost si destule balbe si nereusite, dar totusi, jale??
Pe langa asta alianta de acum nu mai e ce era conventia pe atunci. Atunci erau 15 partide carora le-a fost aproape imposibil sa ajunga la un consens. Acuma lucrurile s-au mai asezat, oamenii s-au mai experimentat, io zic ca nu va fi in nici un caz acelasi lucru. In plus io cred ca alternanta la putere, acum in 2004, ca si in 1996, este absolut necesara pentru normalizarea societatii romaniesti. Este periculos pentru toata lumea ca pesedeul sa ramana inca 4 ani la putere, si din moment ce traiesti in Romania si in joc este si viitorul tau mi se pare aiurea de tot sa zici ca nu-ti pasa. Neprezentarea la vot nu este o solutie, din contra, iti tai creanga singur de sub picioare.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
misterb
post 31 Aug 2004, 13:11
Post #30

Membru autentic

daca 3 ani de cadere economica "sanatoasa" cu un ritm de invidiat de 6-7% nu au fost jale ma rog. Ah ca a fost 1 an cu o crestere economica de 1,1 de necontestat corect dar a fost adusa de un prim ministru tehnocrat si apolitic ( care a fost impus prin jocuri de culise de PSD (existand semnale clare ca va veni la putere) si de exterior) pt a evita un dezastru total. Isarescu tot PSD-ul l-a pus guvernator. A fost aleasa aceasta solutie pt ca CDR-ul actualul DA isi etalase crema "specialistilor" si isi atinsese limita de incompetenta si hotie. A fost necesar acel 1% crestere pt ca acel an plus acesti ultimi 4 fac 5, exact cat trebuie pt ca Romania sa obtina statutul de economie de piata functionala (trebuie 5 ani consecutivi de crestere economica). In plus a se vedea ratingul Romaniei la acea vreme si ratingul actual, precum si cresterrea economica din acesti ani recunoscuta de toate organismele internationale, ca sa nu mai vorbim de vize, NAtO si negocierile cu UE.
Vorbesti de experienta acumulata de actualii opozanti si aspiranti la putere. INtr-adevar Tariceanu poate a devenit mai experimentat si mai versat in a importa masini de lux, Patriciu in tepe si Stolojan in demagogie (culmea acum il critica pe nea Nelu dar in 96 ii ridica mana si-l recomanda cu caldura). Stolojan nu are nici cea mai mica calificare in politica externa si in general in treburile pe care trebuie sa le gestioneze un presedinte de stat. ca dovada ca nici acum nu au oameni este ca au oprit constituirea acelui guvern din umbra cu care s-au laudat. Motivatia a fost data chiar de Stolojan la emisiunea lu Tuca :" Nu am vrut sa cream disensiuni premature intre noi (PNL-PD)" , cu alte cuvinte le creeam dupa ce eventual castigam alegerile mintind poporul ca suntem mari si tari dar ei de fapt nu au oameni credibili si competenti.
O tin cu lupta anticoruptie (acelasi slogan cu care au venit la putere CDR in 96 si cu care a pacalit electoratul) pt ca apoi Tapu sa se declare invins de coruptia din CDR actuala DA. Este o falsa idee ca aceasta coruptie exista doar 4 ani, ea exista demult chiar de pe vremea CDR care nu a luptat deloc impotriva ei bazele legislative si institutiile de lupta impotriva coruptiei punandu-le actuala guvernare. Sunt multe de spus pe tema asta dar a pacali poporul cu aberatiile Aliantei de incoruptibili si altii 15000 de specialisti inexistenti...
Cat priveste alternanta la putere este binevenita dar nu e musai sa constituie o regula mai ales atunci cand lucrurile merg spre bine si cand Romania are nevoie de continuitate. Atunci au fost alte vremuri acum sunt altele. CA dovada ca electoratul inca este fraged si lipsit de maturitate este tocmai acest argument de a a face schimbare de dragul schimbarii . Uitati ca exemplu Germania CDU a fost la putere 16 ani pe vremea lu Helmut Khol (adica 4 mandate consecutive), alternanta s-a produs abia in 96 parca cand a venit SPD-ul lu Shroder si care guverneaza continuu de 8 ani. Nu e musai sa se faca alba neagra odata la 4 ani doar asa ca s avina altii scopul este sa se voteze pe ala care a dovedit ca poate cat poate cand nu o mai putea altii.
Parerea mea este ca alternanta in 2004 nu va fi in interesul Romaniei si nici al romanilor, dar de asta probabil isi vor da seama romanii abia dupa ce raul se va fi infaptuit deja daca va castiga Alianta si al sau Stolojan si o sa li se para un deja -vu atunci cand o sa inceapa scandalul si intrigile dintre ei..

--------------------
Renault Clio IV Estate 0,9 TCe 2015
+
5 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 17:53
Forum Renault