Pe cine votati pentru cea mai inalta functie in stat?
![]() ![]() ![]() |
Pe cine votati pentru cea mai inalta functie in stat?
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Marty, audienta Antenei 1 chiar e mare. La alegerile locale ProTV, Prima si TVR1 e clar pe cine au prezentat intr-o lumina frumoasa. Singura televiziune care nu s-a dat cu puterea a fost Antena 1 si poate d-asta nu a mai iesit PSD-ul cu procentu mare de neam prost. Antena 1 e o televiziune cu impact la pulime. Daca pana acum aveam sperante destul de mari ca psd-ul o s-o ia in goarna in toamna, acum am inceput sa ma indoiesc. Io zic ca e de rau.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Zicea cineva tot in topicu' asta (imi pare rau, n-am retinut numele): "votam pe cine vrem si iese cine trebuie". Mare adevar, enorm!!! :?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
[quote]
1. A1 nu e post de televiziune, n-a fost si nici nu va fi vreodata! Cel mult poate concura audienta celor de la Tele7abc si grila de programe a lu' Cartoon Network! [/quote] Marty, din pacate nu e cam asa. Observatorul este privit de (prea) multa lume si audientele A1 sunt destul de mari. Poate nu concureaza cu Cartoon Network, dar sunt in top. Daca mergi la tara mai ales, vei vedea ca toti mosii si babele (i.e. votantii din Romania) stau cu teveul ori pe TVR1 ori pe A1. Dunque... [quote] 2. Bine c-a dat Dzeu. si Voiculescu nu si-a intors mecla aia de om fericit de Kogalniceanu, spre PNL-PD! [/quote] Mare dreptate ai. Securistii din pacate sunt de mult timp infiltrati si in DA, asa ca oricum o dam, tot aia iese. In rest, toata stima si mandria pentru cei care vad ceva bun in ce facea regimul Ceausescu. Inca o data nu se dezminte schizofrenia specifica popoarelor indobitocite.* Ce bine era cand aveam calai, nu-i asa? Stiam de cine sa ne temem, stiam unde sa pupam in fund si mai ales stiam ca putem castiga o paine indiferent de gradul nostru de nulitate si analfabetism. O, ce dor imi e de sedintele de UTC si de privirile atotputernice ale secretarei de partid!... :roll: Ce dor imi e de galantarele alea goale in care nici macar muste nu gaseai, atat erau de aseptice si de curatate de orice ar fi putut sluji de mancare. Asa imi e dor de atotputernica cenzura si de baietii cu ochi albastri la plimbare - la vedere - pe Magheru.... Asa imi e dor de strangerea violenta de mana a lui taica-miu, cand treceau robotii aia pe langa coada de la lapte/carne/paine/oua/hartie igienica/tacamuri/deodorante Farmec/ce-o veni..."taci ma, ca te aud astia si intru la belea pentru tine!"... Asa mi-e de dor de repartitiile pe pile si cunostinte, in care daca erai bun, dar nu tocilar si nici cu relatii, ajungeai in Cuca Macaii sa cauti la dinti populatia muncitoare pe ogor, si munceai 3 ani pana sa revii in Bucuresti la un post mai caldut, asta dupa ce in prealabil sugeai si pupai unde trebuie - primul lucru invatat in sistem... Stii ce? Ba nu mi-e dor deloc. Nu mi-e frica nici sa-mi pierd locul de munca, nici sa-mi schimb patronul daca nu-mi convine, si nici sa-mi caut in permanenta ceva mai bun. Pentru ca - la fel ca multi in generatia mea - sunt constient de propria valoare si de ce-mi poate pielea. Numai inadaptatii si lenesii se plang de dictatura financiara a zilelor noastre. Da, taticu', e greu. Dar asta-i viata, iar nu laturile alea incremenite varsate de comunism! Urmatorul care face apologia comunismului (sau fascismului, nazismului si alte sisteme totalitare) sau indivizilor bolnavi si criminali precum Ceausescu, rog sa fie zburat de pe acest site! * schizofrenie = afectiune in care individul bolnav nu reuseste sa raspunda coerent in fata stimulilor realitatii. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
zalmoxis |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 57 Joined: 25 March 03 ![]() |
ALO CINE PUII MEI A FACUT APOLOGIA VREUNUI SISTEM !?!?... Eu am impresia ca nu prea mai stiti sa cititi !..Asta ca sa nu mai zic ca o sa vina si vremea cand o sa ganditi si voi ca nu-i normal sa dai spaga peste tot sa faci o treaba (nu-i vorba ca si pe vremea aluia cam tot asa era numai ca atunci mai aveau o frica acum canci singura frica e sa nu dai prea putzin) si lasa ca va veni si vremea sa va scuipati in san cand o sa va vina factura la gaze apa curent impozitul pe fum taxa de drumu8ri (aia pe langa ce platim in benzina) impozitul pe casa pe profit spaga la garda abonamenmtul la TV (de doua ori si la cablu si la TVR ca deh trebuie platit si asta ...Si kestia cu repartitia Tetelu' sa sti ca nu era nici-o branza sa te trezesti aruncat in cine stie ce loc de pa harta sa stai in baraci pline de gandaci si sa manaci pe unde apuci ...N-am zis never ca ERA MAI BINE CU REPARTITIE nu nicidecum am zis doar atata ca sistemul de valori era mai normal da' asta e o kestiune absolut relativa MIE mi se parea mai normal decat banu in varful a toate ....Si inca ceva ...Erau kefurile mult mai misto pe vremea aia !.....Da' lasati baitzi ca e mai bine acum abia astept 2007 sa va vad cvum injurati !!..(la pariu ca astia de dati tare in politica n-ati plantat un pom in viatza voastra!?...
Si auzi Maddan ce vrei sa aspui ca acum nu mai functioneaza PCR-ul sau ce !>!>Adica nu obtii un job mai bun dk sti unde sa dai cat trebuie !?!?...BAI EU NU ZIC CA ERA MAI BINE IN GENERAL ZIC DOAR CA ANUMITE LUCRURI ERAU MAI BUNE !!!....Ce am zis eu ca mi-e dor de vremea cand ma facea fericit salamul dupa coasda de 5 ore (ptiu in ce hal ajunsesem) da' pe bune acum c-o sticla de vodca intrai la orioce kef de pe vreo starda ..ERAU OAMENII ALTFEL NU STIU DK SE PRINDE VREUNUL DIN VOI DESPRE CE ANUME VORBESC ..Ne-am racit ne-am incuiat toti in job casa gagica masina si vacantze la muinte Citim si metrgem la fil de pomana ..In sfarsit asta e !..Hai seara buna tuturor !!! |
-------------------- Mente et maleo
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Am impresia ca tie ti-e dor de tineretile tale, nu de sistem. Phiu, ca nu mai sunt chefurile la fel. Pai asta poate ca ai imbatranit tu, d-aia. Eu personal ma distram mai bine in liceu ca in facultate, si mai bine in facultate ca acum, dar asta numai fiindca era varsta alta, nu ca era sistemul mai bengos. Chiar sa faci atata confuzie intre lucruri, ce naiba...
Spagi se dadeau si atunci la greu, chiar mai abitir ca acum, trebuia sa-i dai spaga vanzatoarei ca sa iti dea un sapun care nu se gasea, spaga la doctor (ca si acum), spaga la mecanicul auto ca altfel nici nu-ti deschidea capota, spaga la orice, ce mama dracu. Ne ameninti cu 2007. Hm. Ce vrem noi (eu si maddan cel putin) este o societate ca cea din vest. La dracu cat de prost o duc vest-europenii, nici nu se compara cu nivelul de trai de la noi de pe vremea lu ceasca, ha? Io unu sper ca dupa 2007 sa ne apropiem cat mai mult de ce-i acolo, si atunci nu ne poate fi decat mai bine. Insa trebuie sa ne schimbam mentalitatile, cu "ce bine era cand statu facea totu pt. noi" nu ajungem departe. Te plangi ca e scump cablul? Pai cin' te pune sa-ti pui cablu??? Cu antena de bloc oricum prinzi cateva posturi tv, care emit 24/24, deci infinit mai mult decat cele 2 pe care ti le dadea ceasca pe seara. Si legat de sistemul de valori, crede-ma ca sunt multe firme private unde urci pe competenta, nu pe bani sau pe pupincureala. Daca tu lucrezi la stat poate nu realizezi asta, insa se poate razbi doar pe competenta si profesionalism, totu e sa stii unde sa cauti. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
zalmoxis |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 57 Joined: 25 March 03 ![]() |
Bai da ' tu esti setata rau nici nu citesti ce scriu cred ca ai un defect la scufitza pe bune!!..Hai ca mai vorbim o sa vezi tu ce misto e perin vest ..Ce mi-ar placea sa te vad in Frantza ramas fara benzina pe la ora 22 sa vad cum injuri la sistemul din vest ca nu mai e nici-o gazarie deskisa decat pe autostrada si nu stio dk mai ai likid in trezervor sa ajungi pana acolo !..Sau sa stai sa astepti sa treaca timpul mai repede sa-ti termini contractu' sa pleci home ca esti privit ca un strain orice ai face tu si oricat de mare si bun ai fi in job-ul tau!!!....Si nu m-am plans mai ca e scump cablou (da' puii mei tu vezi ce potzi sa vezi sau ce vrei mai degraba ) m-am plans ca platesc de 2 (DOUA) ori pentru acelasi produs si adica cum zici tu e normal nu-i asa adica dk nu-ti convine sa platesti de doua ori TVR nu-ti mai pune cablu nu !..Mersi mai !... Bun sfat!...Auzi si aia cu firmele si cu competentza ...Mai cred ca tu esti putzin in alta lume asa mai virtuala am lucrat si la stat si la privat si la romani si la americani ..E la fel tetelu' absolut la fel asa ca sa-l quasi citez pe Voiculescu ....!!!...Bai da' ce draq te-a inrait in halul asta !?!?! ..
Auzi si kestia aia cu varsta ..TU AI COPII!!?!?.... |
-------------------- Mente et maleo
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Hm....ashule...asta imi aduce aminte de o vorba de-a lu' tata: "Baaa ce bine era pe vremea lu' Dej!" De ce ma tata? "Ca aveam 20 de ani si futeam toate gagicile din camin!"
Cam asta e cu "nostalgia vremurilor trecute". Astfel de indivizi nu plang un sitem social (desi aceasta e perceptia lor) ci o etapa/varsta din viata lor care s-a derulat in sistemul ala social. Se numeste "pe vremea meaaaaaa" sau "AI IMBATRANIT FRAIERE!!!" Brrr! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
ashu |
![]()
|
[quote]Bai da ' tu esti setata rau nici nu citesti ce scriu cred ca ai un defect la scufitza pe bune!![/quote]
Incerc sa citesc si sa inteleg ce spui, insa pe langa scrisul mircist greu de inteles, entropia ideilor si inlantuirea nefireasca a propozitiilor tale imi fac treaba aproape imposibila. Percep insa fragmente de idei si raspund pe baza lor. Daca nu intuiesc tot timpul ce ai vrut sa zici, scuze, am si eu limitele mele. Mai safe ar fi sa scrii tu nomal si intr-o inlantuire logica coerenta, ca sa putem purta un dialog omenesc. Acestea fiind zise, hai sa vedem ce incerci tu sa ne zici. [quote]Hai ca mai vorbim o sa vezi tu ce misto e perin vest ..[/quote] Probabil ca tu esti printre putinii fericiti care au ajuns prin vest si stiu ce-i aia si cu ce se mananca, ha? :shock: Am vazut ce misto e pe acolo, stiu prea bine ce si cum, ce trebuie sa mai vad? [quote]Ce mi-ar placea sa te vad in Frantza ramas fara benzina pe la ora 22 sa vad cum injuri la sistemul din vest ca nu mai e nici-o gazarie deskisa decat pe autostrada si nu stio dk mai ai likid in trezervor sa ajungi pana acolo ![/quote] Deci in vest e nasol ca nu gasesti benzina la ora 22 decat pe autostrada. As opposed to what? La noi pe vremea lui ceasca? Erau atunci benzinarii deschise la ora 22? Pai nu se gasea benzina nici ziua in amiaza mare, imi aduc aminte ca era o coada care inconjura tot cartieru la benzina. Care e ideea? La noi acum poti lua, dar parca nu iti placea ce se intampla la noi acum. Si de ce trebuie neaparat sa-ti iei atunci benzina? D-aia-i naspa vestu, ca nu gasesti benzina noaptea???? :shock: :shock: [quote]..Sau sa stai sa astepti sa treaca timpul mai repede sa-ti termini contractu' sa pleci home ca esti privit ca un strain orice ai face tu si oricat de mare si bun ai fi in job-ul tau!!!....[/quote] :shock: Francezu asteapta sa treaca timpu sa plece acasa ca e privit ca un strain?!? Nu inteleg nimic. Te referi cumva la un roman plecat acolo? Discutia era de a ajunge Romania sa fie ca o tara vestica si noi sa traim ca acolo, de unde pana unde remarca de mai sus?? :shock: [quote]Si nu m-am plans mai ca e scump cablou (da' puii mei tu vezi ce potzi sa vezi sau ce vrei mai degraba ) m-am plans ca platesc de 2 (DOUA) ori pentru acelasi produs si adica cum zici tu e normal nu-i asa adica dk nu-ti convine sa platesti de doua ori TVR nu-ti mai pune cablu nu !..Mersi mai !... Bun sfat!...[/quote] Da, nu e corect sa platesti de doua ori, ce treaba are asta cu discutia noastra? Purtam mai multe discutii in parlel?? [quote]Auzi si aia cu firmele si cu competentza ...Mai cred ca tu esti putzin in alta lume asa mai virtuala am lucrat si la stat si la privat si la romani si la americani ..E la fel tetelu' absolut la fel asa ca sa-l quasi citez pe Voiculescu ....!!!...Bai da' ce draq te-a inrait in halul asta !?!?! .. [/quote] Daca tu ai avut experiente nefericite, treaba ta taica, dar dupa cum scrii aici pe forum, dupa ideile pe care le ai, dupa coerenta in gandire de care dai dovada, nu e greu de inteles de ce nu ai razbit. Sunt convins ca sunt destui aici pe forum care pot confirma ce am zis, sunt destule firme serioase unde conteaza cat de bun esti si poti promova prin competenta. Si la o adica fa-ti firma ta, deschide-ti propria afacere, nu te tine nimeni sa faci asta, acum ai si aceasta optiune mirobolanta. [quote]Auzi si kestia aia cu varsta ..TU AI COPII!!?!?....[/quote] Nu inca, dar in cateva luni o sa am. Nu vad ce relevanta are. Dupa cum nu vad ce relevanta are daca am sadit sau nu un pom. Ma kak in el de pom. Astea sunt idei uteciste, treaba mea nu e sa sadesc un pom. Tu ai salvat vreodata un om de la pojar? Kilu meu, imi aduc contributia mea la binele societatii prin altceva, prin faptul ca muncesc cinstit, ca platesc taxe si impozite, prin faptul ca ma comport civilizat, prin faptul ca ma informez, votez, am opinii, prin faptul ca am grija de parintii mei si voi avea si de copiii mei, asta trebuie sa fac eu. Sa nu cer de la Stat ce nu mi se cuvine, sa nu iau ce nu-i al meu, sa nu incerc sa insel pe nimeni, asta e tata important intr-o societate moderna, lasa-ma cu munca patriotica si cu concursul dintre blocuri. TREZESTE-TE!!!! |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
vv |
![]()
|
||
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Ashule - sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa te bucuri de el (ei? poate sunt gemeni :wink: ). SI SA NU AIBA COLICI!!! (prietenii stiu de ce smile.gif ) Revenind on-topic - lasa-l pe Zalmoxis ca pare dus rau. Dar ca sa fiu eu "avocatul diavolului" - eu stiu destul de bine cu ce sa mananca "vestul" si in special US (atat cat poate sti un roman care traieste totusi in Romania), si nu am plecat. Sa nu ma intelegi gresit: am avut multe oportunitati de a pleca, si am oportunitati in continuare - sunt convins ca as putea pleca oricand mi-as dori. Din cate am eu impresia - si tu esti in cam aceeasi situatie. Deci daca cei ca mine nu au plecat - inseamna ca e ceva ce pute si in occident. Sa nu uitam asta. Urasc societatea de consum americana, imi displac masele de oameni "brainwashed" (a se vedea cum o tara intreaga voteaza cu Bush), imi displace sistemul de invatamant si cel de sanatate ( :!: stiu ca asta e de departe cea mai contestabila afirmatie - si probabil ca va fi contestata de multi :arrow: dar stiu ce vorbesc! din multe puncte de vedere sistemele romanesti sunt mai bune. Ar trebui (e critica) o infuzie masiva de bani in sanatate + invatamant - dar sistemul in sine nu e foarte prost, si in nici un caz nu e mai prost ca in strainatate. Nu ma intelege gresit - sunt MULTE lucruri care merg prost in RO. Dar nici dincolo nu e raiul - si nu ar trebui sa ii copiem, decat selectiv. Din pacate multi copiaza fix partile rele... E o vorba care mie imi place foarte mult, si s-a adeverit de multe ori (nu atat la mine, caci in general sunt atent): "be careful what you wish, for it may come true". Un singur exemplu: cati oameni crezi ca ar raspunde "da" fara sa se gandeasca la intrebarea "ati vrea sa fiti in locul lui Bill Gates?" Oricum, pentru ca in RO lucrurile sa inceapa sa mearga "normal" trebuie sa treaca ceva generatii. Stiu MULTI oameni din generatia parintilor mei care nu considera deloc gresit sa fure de la stat "ca si statul fura destul de la tine". Bineinteles ca toti sa oftica atunci cand aud de nu-stiu-care-baron-local care a furat (sume mai mari, ce-i drept), tot "de la stat". :? |
||
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX
|
|||
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
vv, nu cred ca a zis nimeni ca in Vest umbla cainii cu covrigi in coada.
Dar acolo - nu peste tot - este altfel. Nu mi-a fost dat in Franta sa intalnesc vreun vanzator mojic - dintre cei privati. Singurul care a fost ciufut a fost un functionar de la stat - caile ferate franceze. Restul, chiar daca eram rupt in fund si se vedea de la o posta ca sunt estic, nu faceau diferente. Nu stiu, oi fi eu mai fotogenic, da... La fel, colegii de lucru de acolo erau cat se poate de amabili. E adevarat, nu veneam sa le amenint locurile de munca, insa erau departe de imaginea francezului arogant si xenofob... Ce vreau sa zic este ca bunastarea relativa a celor de acolo nu este neaparat de invidiat, dar mai ales mentalitatea lor. Aia este de imitat. Mentalitatea de a razbi prin munca si prin meritele personale. Evident ca asta nu se aplica peste tot. Evident ca si acolo sunt pile, relatii, coruptie, imbecili in posturi inalte. Dar regula este promovarea valorii. Altfel nu se poate, nu se mai poate. Un exemplu simplu: cand a venit Schweitzer la conducerea Renault, firma era cu fundu-n balta. Renault rima deja cu masini proaste, populare, cu un sindicat imens si beton, si cu protectia sociala intensiva. Dupa zece ani, Renault deja era o firma privata profitabila care avea in planuri masini ca Megane II sau Clio (nu Symbol), cucerind pur si simplu piata vestica. Astazi Renault este deja aliat cu Nissan, este pe locul 4 mondial in productia de automobile, iar dinamica grupului poate fi oprita cu greu. Da, are salariati mai putini, dar mai bine platiti. Mai multumiti. Mai responsabili. Are o viziune de viitor, si o forta care ii permite sa treaca cu usurinta peste esecuri de genul Vel Satis... Chiar daca i se va schimba conducerea, este greu sa distrugi ce a creat un singur om - laolalta cu echipa sa de conducere. Ei bine, asa ceva nu o sa vezi in Romania. Din pacate sunt absolut sigur ca asa ceva nu va avea loc in Romania. De ce? Pentru ca nu avem oameni de asa o calitate. Pentru ca finantistii nostri, economistii nostri si mai ales oamenii nostri politici sunt VARZA. Lasa deoparte faptul ca sunt corupti - sunt si incompetenti. Asta este buba in Romania. In fond, tarisoara asta poate fi comparata cu o companie cu 5 milioane de angajati. Daca s-ar zbate sa creasca productivitatea astora cu doar 10% pe an, si sa gaseasca modalitati in a stimula exportul de produse finite, atunci tarisoara asta ar ajunge in 10 ani la nivelul Irlandei. Nu este imposibil. Insa in Romania cei de la conducere inca finanteaza incapabilii, analfabetii, incompetentii si hotii. Si fac asta in mod dirijat. In loc sa injecteze capital si energie in zonele care ar putea aduce profit, imbecilii de sus varsa miliarde de lei in mentinerea in viata a unor organisme economice bolnave. Si atunci, cum sa iesim din rahatul in care suntem? Da, Vestul are multe exemple rele de dat. Dar are si exemple beton (si Renault e numai unul) din care poti intelege ca in doar 10 ani poti schimba masiv si din temelii un organism bolnav intr-unul sanatos. ASTA as fi dorit eu sa se intample in Romania - caci bunastarea si nivelul de trai samd ar veni de la SINE dupa aceea. Din pacate, nu avem absolut nici o sansa. Si vom progresa in 30 de ani cat altii in 10. Prietenii stiu de ce. Noi sa fim sanatosi! :twisted: |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Maddan, eu sunt optimist din fire, dar sa stii ca si aici - nu peste tot - este altfel. Si asa ceva deja am vazut in Romania. E rar, dar nu lipseste cu desavarsire. Doar ca dureaza al naibii de mult....
Pe de alta parte mai gresesti cu un lucru: e teribil de usor sa distrugi ceva bun creat de altul (de ex. Schwitzer). Am vazut asta intamplandu-se la firme americane - s-a schimbat CEO, a venit unul incompetent, a facut ce a facut si a "scapat" de cativa dintre cei mai buni oameni worldwide din domeniul lor. Da, CEO-ul a fost dat afara, a venit unul care e MULT mai bun, dar se chinuie saracul din rasputeri sa repare ce a stricat ala in cateva luni.... si inca nu e clar daca va reusi. Revenind la politicieni - wake up, in toata lumea sunt intr-o destul de mare masura banditi sau incompetenti. Rar se gaseste un om deosebit - si atunci intr-adevar pentru tara respectiva diferenta e enorma. Dar in general vestul progreseaza nu fiindca are leaderi fantastici, ci fiindca societatea in general are o mentalitate corecta, ceva de genul descris de Maddan. Asta trebuie sa asteptam noi - in rest, tot ce putem sa speram e ca nu va iesi Vadim, ca cu asta la putere nici macar societatea americana n-ar rezista prea mult. Ca un ultim argument: stiati banuiesc ca cetateanul obisnuit din SUA sau din UE habar n-are care sunt ministrii la putere.... ce ma bucura e ca si eu am inceput sa nu-i mai stiu/sa nu ma mai intereseze. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX
|
|
maddan |
![]()
|
||
Bun sfat. Daca o sa incerce sa-l aplice la bloc, ar suna cam asa: 1. Sadeste un pom. Oricum vine ADP-ul si te taxeaza la faza asta. 2. Face o casa. Da, cu 150-200 euro pe luna credit la ANL ca sa-i fie casa gata in trei ani. 3. Sapa o fantana. E perfect. Eventual in parcare. Eventual sub masina vecinului care te enerveaza. In rest, s-a demonstrat matematic ca echipele in care talentul personal este pus spre binele echipei castiga intotdeauna. Faza asta se aplica in economie - la ei - de ani de zile, atat in teorie, cat si in practica (nu peste tot, evident). La noi, talentul personal este pus in permanenta spre binele individului de la conducere (nici macar in interesul propriu). Aici este intreaga diferenta. Numai ca, zalmoxis, desi sunt de acord cu tine la faza asta, daca l-ai cunoaste cat de cat pe ashu ai sti ca exact interesul general il determina sa scrie ce scrie, iar nu egoismul. ps. Limbaj mirc= limbaj in care se scrie "kam asha, mah intzelegi?", in care nu se acorda nici un fel de atentie limbii romane sau editarii ulterioare a mesajelor pentru a arata cat de cat inteligibile. Stii tu, cam ca in "pastera"... Acolo unde traieste mentalitatea romaneasca get-beget. Apropo, conform regulamentului de pe acest forum - repet - mesajele in acest limbaj ar trebui sterse. Indiferent de ideile din ele. Later edit: lucru care s-a si intamplat, in sfarsit. Era si timpul! |
||
--------------------
Renault
2006/7
|
|||
ashu |
![]()
|
vv, mersi de urari.
Da, ai dreptate, sunt in aceeasi situatie. Insa n-am plecat nu ca nu mi-a placut ce am vazut acolo, ci din motive de familie si prieteni, am mai explicat o data pe un topic despre emigrare. Ideea e in felul urmator: toate tarile vestice, inclusiv SUA sau Canada, se deosebesc intre ele in multe privinte. Insa au un set de elemente comune, si acolo vreau eu sa ajungem si noi. Indiferent de cum privesc aceste tari invatamantul, sanatatea, programul prelungit al benzinariilor sau sadirea copacilor, anumite chestii sunt sigure: libertatea individului, respectul fata de cetatean, bunastarea fiecaruia asigurata de munca, economia de piata, concurenta, proprietatea. Asta trebuie sa ne dorim noi sa avem si aici, daca vrem sa ne fie bine noua si copiilor nostri. In rest fiecare tara e originala in felul ei, tine de specificul si particularitatile etnicilor sai. Noi intre noi aici pe forumul asta putem discuta 20 de pagini si nu vom cadea de acord asupra tuturor aspectelor din societatea pe care ne-am dori s-o construim (cum ar fi invatamanetul, sanatatea, etc). N-am prins ce mi-a urat zalmoxis, insa citatul dat de maddan e beton. He he he, sa sape o fantana in fata blocului. O fi metafora?! Ca daca nu, ma simt ca pe vremea lui Creanga intr-un sat atemporal. Ma nene, vremurile se schimba, nimic nu ramane la fel. Sfatu asta era bun in timpul lui Pazvante Chioru, acuma este obsolete la greu. Promit sa nu-mi invat niciodata copilu sa sape un putz. Prefer sa-l dau la inot smile.gif |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
ashu |
![]()
|
Ihi, o sa iasa cu clasa la sapat fantani.
Auzi, da de unde ai matale atata certitudine ca nu citim? Ma repet, dupa scris cam altcineva dintre noi doi are lacune de lectura. Cat despre unde si cum ti-ar placea tie sa ma vezi, sincer nu ma intereseaza fetisurile tale. Iti repet pentru ultima oara, poate intelegi: eu vreau sa ajunga Romania o tara normala la cap si civilizata, cu o societate similara celor din vest, nu sa emigrez io. Cu alte cuvinte vreau sa aduc io civilizatia la mine, nu sa ma duc io la ea. Acum intelegi? Inchei aici disputa cu tine, ca sincer nu prea am cu cine sa ma cert. Matale simpatizezi cu Rusia si vrei legaturi mai stranse cu aceasta tara, regreti planificarea socialista, plata datoriei externe, chefurile d-altadat', repartitia de la stat, scara valorica comunista, sadirea pomilor. Intre noi doi e o prapastie la nivel de ganduri, valori, aspiratii, asa ca mai bine o lasam balta. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
Din 15.710 pesedisti prezenti, duminica, la vot, in judetul Suceava, 18.022 l-au votat pe Octav Cozmanca.
http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?pag...rticle_id=96301 astia sunt absolut incredibili; va dati seama ce jaf pe fata o sa fie la alegeri sad.gif( |
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
ashu |
![]()
|
E chiar comic cum se fura si intre ei.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
nimic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 27 January 04 ![]() |
se da un fost primar al galatziului-eugen durbaca- fost membru pdsr,fost membru apr,fost membru pd,actual membru pur.in alegerile locale i-a luat la poola pe pesedishti si a dat mana cu pnl-pd.acum la congresul psd pur era in primele randuri.in alegerile locale am spus ca daca iese psd-ul la generale durbaca trece din nou la psd.trebuia sa fiu mai radical:intra tot partidul si inca inainte de alegeri.daca iese psd -ul la toamna o sa le zica la colegii din consiliul local:vedetzi mah daca nu shtitzi sa pupatzi in cur statzi in opozitzie!"
tzapu se batea cu pumnul in piept in 96 ca nu mai face politica si acum o sa candideze iar la preshedintzie.din cauza lui -ca el a semnat tratatele cu ungaria si cu ucraina ne-am luaty adio de la insula sherpilor ca nu mai avem pretentzii la ea. stolojan e un zero politic.la oricare discurs de-al lui din doua cuvinte 3 sunt baroni locali.atata shtie. vadim e un pupincurist ordinar.pana mai ieri era antisemit convins iar acum ii ridica statuie lu ytzak rabin si isi ia consilieri jidani.maine poimaine ctitoreshte si o sinagoga. acum vreo 1 an in pnl nu se shtia pe cine sa voteze ca preshedintele partidului si vroiau sa se desparta in doua partide mai mici. eu votez psd-ul.cand o sa am alta varianta stabila o sa ma mai gandesc daca sa votez cu psd-ul sau tot cu ei. |
-------------------- |
|
BX_master |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 July 03 From: Lyon-FR ![]() |
A propos de cu cine votez io, acum 5 minute am fost sa pun o recomandata la Posta Centrala din Lyon. In jurul meu "fete" de-ale noastre si pestii lor puneau bani prin WesternUnion de se vorbea in posta aia mai multa romana decit franceza. Si Iliescu si Nastase o dau ca realizare ca vine valuta in tara de la romanasii nostri care "trag" tare pe meleaguri occidentale...Concluzia logica e Stolo. Nu Basescu, ca are fazele alea cu vapoarele din tinerete plus niste afaceri cu camioane de transportat pietris la autostrada Constanta-Bucuresti si probabil si altele de care nu stiu eu.
|
-------------------- We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
prefer Basescu care face afaceri necurate pe fata si recunoaste ca a vandut "marea flota romaneasca" (ca si asa in fiecare zi vad in ziar inca o nava romaneasca sechestrata in nu-sh ce port ca nu si-a platit datoriile) decat Bombonel, care are si el saracu 15 mii de vile, ferme, si alte nebunii dar el este curat ca lacrima (ca si de altfel Vanghelie pe care PNA l-a scos nevinovat, cand mi se pare ca EVIDENT ca fura si ala de nu se mai poate ...).
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
ashu |
![]()
|
Ba, mai terminati-va o data cu flota lui Basescu. Asta e dovada cea mai buna ca dezinformarea functioneaza cu succes la romani. L-au cercetat astia si l-au judecat de 3 ori pana acum si n-au reusit sa-l infunde. O avea altele pe constiinta, nu zic nu, dar la faza cu flota omu e nevinovat.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Da ma, da poporu nu stie. Si tare bine da la alegeri sa ai de ce te lega, chiar daca nu e adevarat.
Ce parca de bombonel nu se leaga lumea ca a fost popo. Si ce, el recunoaste asta :twisted: ? |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Ca a fost sau nu popo, nu are importanta!
Insa daca dumnealui poate sa demonstreze ca are intreaga avere - cea reala, nu cea declarata - numai din ferma din Cornu, l-as ruga insistent sa dea reteta succesului pentru agricultura/zootehnia romaneasca. Nici macar nu-l intreb cuma intrat in posesia fermei de la Cornu! |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Madalina, esti nedreapta. Ce parca el te intreaba cum de-ti permiti o Toyota si un Opel la doar 22 de anisori? :twisted:
Pai in ritmul asta te vad cu vila la Neptun si ferma la Bolintin la 30 de ani :mrgreen: Chestia cu demonstratu e valabila pentru absolut toti politicienii. :vmad: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Valentine |
![]()
|
||
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Nu m-am dus la locale la vot, pentru ca acolo eram chiar de parere ca nu o sa se intample nimic diferit daca ma duceam sau nu, dar la parlamentare / presedinte ma duc cu mare placere SA NU VOTEZ psd-ul. |
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|||
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Paul, pentru mine este extrem de usor sa raspund! Mi-au cumparat parintii! laugh.gif
Un detaliu legat de PSD care mi-a stricat o zi intreaga. Ma duc la serviciu, in cadrul unui minister. Toate locurile de parcare gratis erau ocupate, asa ca ma duc si parchez intr-una din parcarile Dalli, chiar daca platesc 15 000 pe ora, iar daca as parca zilnic acolo, mi-ar ajunge salariul doar de parcare si masa de pranz. Vine un politist extrem de nervos la mine ca este interzis sa parchez acolo. Ii arat semnul de parcare, dar el ma intreaba daca nu am aflat ca in regulament scrie ca atunci cand un politist dirijeaza circulatia trebuie sa igor semnele si fac cum spune el. I-am cerut si eu o motivatie pentru care nu pot parca: e o reuniune a PSD si pastram locurile pentru ei, nu il intereseaza pe el ca eu nu am unde parca. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
paulp |
![]()
|
[quote]
Mi-au cumparat parintii! [/quote] Si el poa sa spuna la fel. Am primit de la parinti ferma (eventual ai nevestii ca de fapt de acolo e :wink: ) Stii cum spunea parca Soros intr-un interviu: "Pot sa justific orice dolar din cont, mai putin primul milion" :twisted: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Mare branza! smile.gif Eu am patit-o de cateva ori nici macar sa nu ma pot apropia de locul dorit pe acelasi motiv, pesedei sau mr. Fono (asa mi-a zis mie un amic sa vorbesc cifrat; sinonim cu popo). Eventual trebuia sa las masina la 1 km distanta si sa ma duc cu un calculator in brate la o firma unde trebuia sa ajung!
Si dpdv asta, situatia a ajuns imputita rau de tot, se apropie tot mai mult de ce era pe timpul lui Ceasca. De fiecare data cand a fost "cineva" la Hilton de ex, toata circulatia in zona a fost blocata de parca trebuia sa inghetam toti acolo, nu mai conteaza ca mai avem joburi, treburi, boli, etc.. Si mai grav, eu cu ochii mei am vazut cum politia care tinea blocata circulatia pt girofaruri, imediat cum a plecat delegatia, s-a bagat in masini si s-a carat, lasand intersectia intr-un haos total. Nu i-a mai durut ca strazile erau absolut pline, nu i-a mai interesat ca s-a ajuns la ambuteiaj si claxoane in dusmanie. |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
igs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 28 August 02 From: Bucuresti ![]() |
a propos de Cornu, stiti cum se numeste ulita pe care salasluieste dom'prim-ministru ? Aleea Trandafirilor ! si acolo e accesul interzis cu auto, cu exceptia riveranilor.
mishto nu ? |
-------------------- |
|
ashu |
![]()
|
Tocmai l-am vazut azi la Turcescu pe dl. Nica, cel care s-a ocupat de alegerile din pesedeu, afirmand cu tarie nosalant ca NUMAI membrii de partid ai PSD au votat. Simpatizantii care au vrut neaparat sa voteze s-au inscris in PSD in ultima saptamana special pt. asta, nimeni din afara n-a votat. :vmad: :vmad: :vmad: Ma dar n-am vazut cu totii la teve ce a fost, ca a votat cine-a vrut si cine n-a vrut?!?! Noi chiar suntem tampiti?? De unde ma atata sfidare pe fatza, de unde?
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 17:57 |