Caut profesor desen
![]() ![]() ![]() |
Caut profesor desen
madalina |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo
|
|||
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Da-mi un MP, poate te pot ajuta ...
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
kimms, am vorbit cu un amic a carui fiica face meditatii pentru admitere la Arhitectura. Azi nu se duce dar se va duce maine si va vorbi cu omul. Daca nu apuc sa postez maine aici, il sun pe George Simbata si ii transmit lui.
P.S.: Tipul e profesor la Arhitectura iar meditatiile cica constau in desen artistic sau ceva de genu' (n-a stiut omu' sa-mi dea prea multe detalii, nefiind implicat decit pecuniar in toata afacere laugh.gif ) |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc mult!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai rezolvat ceva?
pe ce data e admiterea? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
kimms, am doua vesti: una buna, una rea.
Incep cu aia buna: O primeste pe sora ta la meditatii! Aia rea: dupa sesiunea din toamna, cea de admitere. Omu' cica isi face un fel de clasa si ii mediteaza cite un an de zile. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
madalina |
![]()
|
Desi am vorbit cu vreo 12 profesori de la Arhitectura, nimeni nu a vrut sa o primeasca la meditatie, spunandu-mi ca nu are nici cea mai mica sansa sa intre anul acesta.
Am gasit un student in ultimul an la Arhitectura, ce a facut cu ea si inca 3 copii pregatire zilnic si a intrat a 3-a la Design. Nu intotdeauna profesorii ce au in spate ani, zeci de ani de experienta intr-un domeniu au dreptate. Le multumesc din suflet tuturor celor ce m-au ajutat. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
eu le-as face cunostinta cu gheba :evil:
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Parcă gheba tocmai... :popa: , nu???
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
ce Gheba dom'ne?
Asta nu se ocupa cu calculelele? Algebra parca....
Ba stiu dar nu vor sa spuna ca s-au facut bulangii. Dupa revolutie, aproape toti profii de la arhitectura au cotit-o in "productie" ca nu erau fraieri sa stea cu 100$ pe luna. Acuma aia care au mai ramas in scoala sunt cei care nu s-au descurcat pe piata si acum carcotesc. Nu toti, mai sunt si profi OK dar mult mai putini ca inainte. |
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||
GeorgeB |
![]()
|
||
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
exact :twisted: |
||
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|||
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 13:36 |