Decontare 50 RON din 200 RON platforma la Asiban
![]() ![]() ![]() |
Decontare 50 RON din 200 RON platforma la Asiban
contLord |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 27 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 dci
|
|||
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Depinde de prevederile contractului tau de casco. Solicita inspectorului care a solutionat dosarul tau sa iti indice conform caror prevederi contractuale a decis valoarea despagubiri partiale. Verifica impreuna cu el articolele respective si daca te consideri dezavantajat fa o contestatie catre directorul sucursalei Asiban.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
contLord |
![]()
|
Mersi de info, asa o sa fac. Am vorbit cu el la telefon si a spus ca pentru ruta pe care am mers atat este decontarea.
Nu stiu care sunt prevederile in amanunt dar stiu ca e specificat ca deplasarea cu platforma se deconteaza. Ruta a fost urmatoare: - intersectie Splaiul Independentei cu Soseaua Virtutii pana la Sectia 21 de politie din Gorjului (unde se constata daunele) si apoi am mers Service Cobalcescu de pe Berzei Ruta propriu zis a fost de 1.6 milioane plus stationarea la politie unde am stat 2 ore pana mi-a venit randul (inca 2 * 200 000 = 400 000) --> Total 2 milioane. This post has been edited by contLord: 12 Mar 2007, 18:34 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 dci
|
|
smar2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 13 December 04 From: Germania ![]() |
eu am fost nevoit in august '06 sa merg 200 km cu masina pe platforma... si se intampla tocmai in Croatia...
si am fost despagubit pentru costul integral al platformei (mai putin TVA-ul, normal...) tot la Asiban... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
- HSK-.....
Laureate 1.6MPI
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(contLord @ 12 Mar 2007, 18:33) Mersi de info, asa o sa fac. Am vorbit cu el la telefon si a spus ca pentru ruta pe care am mers atat este decontarea. Nu stiu care sunt prevederile in amanunt dar stiu ca e specificat ca deplasarea cu platforma se deconteaza. Ruta a fost urmatoare: - intersectie Splaiul Independentei cu Soseaua Virtutii pana la Sectia 21 de politie din Gorjului (unde se constata daunele) si apoi am mers Service Cobalcescu de pe Berzei Ruta propriu zis a fost de 1.6 milioane plus stationarea la politie unde am stat 2 ore pana mi-a venit randul (inca 2 * 200 000 = 400 000) --> Total 2 milioane. pai ... mi se pare ca in acest caz asiban cam are dreptate ei sunt obligati sa-ti deconteze transportul pana la unitatea service, si ... ATAT iar din cate stiu eu in cazurile in care masina e nedeplasabila constatrea pagubelor se face de catre politie la fata locului sau chiar in service greseala ta a fost ca te-ai plimbat cu masina pe platforma prin tot orasul as putea spune "inutil". |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
- B55MGY
2005 / 1993 / 1999 Aha
|
|
contLord |
![]()
|
Nu a fost nici o greseala a mea, poate simplu fapt ca nu am relatii la politie.
Prima data am fost la sectia de politie 21 si am explicat acolo cazul ca masina e nedeplasabila - iar politaii de acolo m-au luat in ras "pai ce domle sa venim noi acolo, veniti dumneavoastra cu platforma aici, nu vedeti ce de lume sta la coada?" Intradevar era ceva lume acolo, deci si ei au dreptatea lor. Ulterior am vazut ca mai plecau cu diferiti oameni pe care ii cunosteau, asa e la noi in tara daca nu ai relatii si nu impingi spaga lumea te ia de prost, dar la unii nu merge nici cu shpaga decat daca o dai prin cineva ![]() 1.5 mil cu care ies in pierdere nu e asa mult ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 dci
|
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiam ca politia e obligata sa constate un accident cu daune materiale mari la fata locului.
Prezentarea la sectia de politie se face, sper sa nu ma insel daor in cazul in care nu au fost victime sau vatamari corporale si doar avarii minore. Ori in cazul tau nu au fost avarii minore. Eu as fi sunat la 112 sa cer un echipaj daca eram in locul tau. Oricum nu mai conteaza acum ca totul a trecut. Nici suma nu e o avere, cea mai importanta e sanatatea si sper sa nu mai ai parte de nici un accident toata viata ta. |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
contLord |
![]()
|
Cu scuzele de rigoare fata de Asiban si cititorii acestui forum, ma simt nevoit sa fac o completare.
Decontarea a fost de 1 milion pt ca atat se deconteaza pt traseele in interiorul Bucurestiului dar din el mi s-a oprit rata de reintregire care pentru dauna mea (circa 20 milioane) a fost de 470 000. Deci suma de 570 000 pe care tocmai am incasat-o este ok, Asiban a avut dreptate in acest caz. Numai bine. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 09:08 |