Noul Logan Hatchback, poze spion reale sau "lucrate"?
![]() ![]() ![]() |
Noul Logan Hatchback, poze spion reale sau "lucrate"?
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) Dacia_Logan_5_portes.jpg ( Size: 25.76k ) Number of downloads: 443 Dacia_Logan_5_portes_a.jpg ( Size: 25.02k ) Number of downloads: 460 Dacia_Logan_5_portes_f.jpg ( Size: 22.62k ) Number of downloads: 332 |
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Daca e asa, e urat cu spume. Dar tind sa cred ca e lucratura pe calculator. Mai au poze d-astean pe site.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lostboy |
![]()
|
da...
si chestia e că un nou model îl testează acoperit cu tot felul de chestii ca să nu scape informațiile secrete ale lui 008,5. Exact în stilul Reanult! Dar nu știu, ăstea par (doar zic, nu dau cu parul) reale! |
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() ![]() ![]() Deci efectiv i-au taiat fundul, nothing more, si luneta nu mai e lipita de caroserie, ci de haion. Ba, astia de la Reno sunt in stare sa reinventeze notiunea de low-cost. This post has been edited by driverx: 16 Mar 2007, 11:09 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Să sperăm că nu sunt reale!
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
E urat cu spume si semana izbitor cu Skoda Favorit !
La fel de patratoasa numai ca Loganul asta e si mai umflat ! Attached thumbnail(s) 246181685.jpg ( Size: 10.73k ) Number of downloads: 247 |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Si chiar daca ar fi tot nu ma intereseaza ca e urat cu draci
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Favorit-ul e fain pe langa loganu hecibec.....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
popel2popel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 31 January 07 From: Bucuresti dupa o viata la Cluj ![]() |
Este un trucaj ieftin, Hatchback = usa in spate, din pozele arata ca a fost taiat din portbagaj si atat, plus nu exista nici un comunicat din partea uzinei cum ca ar fii in plan asa ceva, iar pentru modelele aprute recent au fost astfel de comunicate . In afara de toate astea din punct de vedere comercial nu scoti MCV-ul inaintea unui Hatchback.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002/ph1/1,9 DCI/Privilege/120CP
|
|
Lostboy |
![]()
|
eu cred ca o să over clock-eze caroseria asta până o să scoată și bicicleta logan.....
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Pardon!Trotineta Logan
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Este hatchback-ul de probe, care era pur si simplu un sedan taiat.
Hatchback-ul real va arata oleaca altfel... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Intreb si eu ca prostul, daca e asa usor sa faci o modificare low-cost, de ce nu s-a facut inca din 2004 ?
Eventual in 2007 se putea face varianta revizuita si imbunatatita ![]() This post has been edited by bendix: 16 Mar 2007, 11:30 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Lostboy |
![]()
|
să înțeleg că pozele de mai sus sunt reale?!?!?
|
--------------------
.
.
.
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
si daca sunt si daca nu sunt, acestea nu au nici o legatura cu hatchbackul care o sa apara.
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Io chiar sper ca hb-ul care va apare sa fie apropiat ca dimens de ce este in pozele alea.
Asta pt ca berlina cu hayon nu cred ca va fi la facelift si fac un compromis si-o iau pe-asta, daca se apropie macar la dimensiuni de berlina. Io meceveu nu cumpar nici beat iar cu deschiderea portbagaj de la berlina n-am ce face. |
-------------------- |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Din cate mi-aduc aminte discutia a fost si prin septembrie anul trecut, cand au aparut de fapt prima oara acele poze.
LE: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=53818&hl= Iar prima discutie a fost inca din martie 2005: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=16112&hl= This post has been edited by klaus: 16 Mar 2007, 11:56 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 14:57 |