Probleme cu cutia.. cred, help me
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu cutia.. cred, help me
bodytzu |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 15 November 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia break
1310 CLI
2000
- B 83 VKY
|
|||
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Posibil placa sparta, daca e bun cablul, sau bine reglat.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
bodytzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 15 November 09 From: Bucuresti ![]() |
tot ambreiajul are 4 luni de zile...original ( pitesti )
![]() |
--------------------
dacia break
1310 CLI
2000
- B 83 VKY
|
|
nmarinae |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 19 May 08 ![]() |
Vezi sa nu cumva sa ai nivelul de ulei in cutie mic. La mine cand nu mai am ulei in cutie incepe sa caraie la marsarier si treapta a 3-a
Daca iti tine ambreajul jos de tot mai ridical un pic Verifica intai uleiu bafta This post has been edited by nmarinae: 15 Nov 2009, 19:36 |
--------------------
Dacia
1310Li
2000
- AG-30-BIM Renault Megane Estate 2 1.5 DCI 86cp 2008 - Meggy
|
|
bodytzu |
![]()
|
tocmai am completat azi dimineata cu ulei si tot aceeasi chestie mi se intampla, o sa ridic ambreiajul..intr-adevar,tine foarte jos...dar dc sa faca figuri asa dintr-o data?..k pana acum nu am avut probleme si tinea la fel de jos
|
--------------------
dacia break
1310 CLI
2000
- B 83 VKY
|
|
cbitzy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 22 May 08 ![]() |
Aceeasi problema de caraiala am si eu dar la a II a. Am intrebat pe aici si mi s-a spus ca e de la sincroane ca daca era de la ambreaj facea asa la toate vitezele nu doar la unele nu?
|
--------------------
dacia
1310
1986
|
|
pirvumark |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 472 Joined: 30 September 09 ![]() |
daca tine jos inseamna ca trebuie sa mai intinzi cablul. am patit si eu chestia asta. mergeam cu masina si dupa cativa km daca vroiam sa bag marsarier caraia ca toti dracii. intinde cablul un pic si ai sa vezi ca nu mai caraie. iar daca mai caraie si dupa asta, veste proasta, placa crapata.
|
--------------------
dacia
1310
1987/tx/1289cc
- GL-03-ZVI
|
|
bodytzu |
![]()
|
multumesc pentru sfaturi !
![]() bitzy,poate sa-ti caraie si din cauza tijei de la maneta,eu cand am schimbat amreiajul , din greseala mecanicul a strambat tija si nu intra nici cu politia fara sa caraie in a 2-a ! |
--------------------
dacia break
1310 CLI
2000
- B 83 VKY
|
|
nmarinae |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 19 May 08 ![]() |
daca are ulei si daca cablu de la ambreaj este intins atunci mai raman doua posiblilitati
1 placa de presiune sparta(ar trebui sa caraie in toate treptele de viteza) 2 ceva la cutie (poate si cautatorul sa fie vinovat, bucsi de pe bieleta cv, patina de masalie nereglata corespunzator valabil pt treapta a 2 si masarier, sau si mai rau vreun sincron sau pinion masarier) bafta la verificari |
--------------------
Dacia
1310Li
2000
- AG-30-BIM Renault Megane Estate 2 1.5 DCI 86cp 2008 - Meggy
|
|
bodytzu |
![]()
|
multumesc pentru ajutor tuturor,am strans cablul,akm tine cam la jumatatea pedalei,e ceva mai tare pedaua,dar intra perfect
![]() ![]() |
--------------------
dacia break
1310 CLI
2000
- B 83 VKY
|
|
Cyrusmddd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 21 March 07 From: Sibiu ![]() |
Am si eu o problema similara la dacia mea din 98 cv 5 trepte : daca vreau sa introduc in a I-a chiar inainte sa se opreasca masina de tot (deci oricat de incet ar rula) caraie de o iau tot dracii. Daca introduc cu masina pe loc, intra brici ! Ce ar putea fi ? Ambreiajul e bine reglat zic eu, incepe sa prinda pe la jumatatea cursei
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 1.4 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 05:17 |