Ridicarea masinilor parcate neregulamentar, Cluj-Napoca
![]() ![]() ![]() |
Ridicarea masinilor parcate neregulamentar, Cluj-Napoca
cri123 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Cool. Sper ca se mai elibereaza Vlaicu, Poate ceva din Napoca.
Problema va fi totusi cand las masina vreo 5 minute de exemplu in centru la alpha bank.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai in centru este parcarea din Piata Unirii. Nu ar trebui sa ai probleme. In parcarile amenajate nu se ridica masinile, ci eventual iei amenda daca nu platesti.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
ferrari |
![]()
|
![]() membru de treaba Group: Members Posts: 118 Joined: 29 November 06 From: CLUJ ![]() |
@cri eu am lucrat o buna bucata de vreme pe langa alpha bank si mergeam zilnic cu masina la servici. iti pot spune din experienta proprie ca nu prea ai sanse sa parchezi pe acolo (piata unirii) la ore de varf......... decat daca dai vreo 2-3 ture de matei corvin si poate ai noroc sa se elibereze un loc......ca nici pe trecerea de pietoni (de la diesel) nu ai loc sa parchezi
![]() |
--------------------
dacia
1310 CL (BK)
1995 all the best and f*ck the rest
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Bine zice ferrari. La mine deja este recordul de 4 ture complete in jurul lui Corvin pana am gasit loc. Imi era lene sa merg pe jos, dar eroilor era inchis, memorandului FULL, so.....m-am plimbat de am ametit
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(driverx @ 16 Mar 2007, 13:52) [...] Problema va fi totusi cand las masina vreo 5 minute de exemplu in centru la alpha bank.... Acolo ai "Oprirea interzisa" sau "Stationare interzisa"? Daca Oprire, ti-o ridica imediat, daca "Stationare interzisa", te asteapta 5 minute apoi o ridica. Asa fac/ faceau in Rm.Vilcea, asteptau 5 minute dupa care ridicau. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:54 |